2 steren omdat 1/5 van het fruit zo de prullenbak in kon. Verlepte mandarijnen en gortdroge appels. De attentie is hartstikke lief van de afzender dus ik ga hen niet belasten met deze info en het komt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had voor 3 personen met de pasen brievenbus eitjes besteld met als BEZORGDAG 4 april ,als het dan pas 4 april om 10.30 wordt verzonden komt het natuurlijk niet voor de pasen aan .heel jammer. Dit w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Voir plus
de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Voir plus
Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.
Pays-Bas
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Misschien kan het bedrijf hierzelf niets aan doen. Op de dag dat het cadeau afgeleverd moest worden is het niet bezorgd. De ontvanger was de hele dag thuis maar er werd aangegeven dat er niemand was. Er was ook geen briefje in de brievenbus gestopt. Volgens mij is er niemand geweest. Dus dit is de eerste keer en laatste keer.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
De ontvanger was bijzonder enthousiast over het geschenk. Met name de manier waarop het was opgemaakt. Top 👍🏾

Ik had 2 producten besteld
Ik belde om te vragen of de bezorg tijd bekend was
Toen werd mij verteld dat het 2 verschillende bezorgtijden zijn .
Ik ging er van uit dat het samen zouden bezorgd worden , de medewerkster zei dat dat niet zo was ze deed er heel
Laconiek over en ik moest dit maar accepteren ! Ik zei nou echt leuk dat je een kado in 2 delen binnenkrijgt !
Dit word ook nergens aan gegeven , anders had ik zeker niet er voor gekozen
Dus slechte ervaring !! En werd niet serieus genomen !!

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Nu betere ervaring, door hun een mail te sturen dat het fruit op de fruitmand slecht was, stuurden ze een nieuwe fruitmand die wel prima in orde was..gr

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Op 10 november een fruitmand ontvangen van dit bedrijf. Als steuntje in de rug namens mijn familie. Altijd fijn een attentie. De fruitmand geopend en de inhoud is rot. Dit had nooit verstuurd mogen worden. Topgeschenk is het niet, en ik verwacht een passende oplossing.
Wiebe
Vanwege het jubileum van de plaatselijke bloemist had ik een gepersonaliseerde ballon besteld en op laten sturen.
Op zich heel makkelijk en het werd ook zeer gewaardeerd, maar het nadeel bij het bestellen vond ik de onduidelijkheid over hoe de tekst op de ballon kwam.
Er wordt wel gevraagd naar regel 1 en regel 2 maar er komt nergens een voorbeeld zichtbaar en ook werd mij niet duidelijk dat er ook tekst op beide zijden van de ballon komt te staan.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Keurig op tijd bezorgd op de gekozen leverdag.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Ik had voor bezorging maandag gekozen. Jullie zijn 1 van de weinige bedrijven die brievenbusbezorging op maandag aanbieden. Het cadeau was voor een vriend die op maandag jarig was. Het kwam alsnog op dinsdag, dus te laat. Als ik dat had geweten had ik voor een ander bedrijf gekozen.
Update: klacht is snel en netjes opgelost door Topgeschenken. Het stond verkeerd op de website, dit wordt nu aangepast. Ik heb een tegoedbon voor een volgende bestelling ontvangen.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Jammer dat je tenminste 1 ster moet geven. Zelfs dat is teveel. Destijds voor moederdag twee bestellingen gedaan, krijg je een dag na moederdag bericht dat het i.v.m. enorme drukte niet is afgeleverd.... (tja, dat hadden ze zelf ook kunnen bedenken, neem dan geen bestellingen (meer) aan). Vervolgens twee dagen later pas afgeleverd. Twee weken geleden abusievelijk bij dit bedrijf een bos bloemen besteld voor een verjaardag voor iemand die in een verzorgingshuis zit waar een bemande receptie is. Krijg een mail met de mededeling dat de geadresseerde niet thuis was en de buren ook niet..... Via chat contact gehad en krijg doodleuk de mededeling dat de bezorger er helemaal niet geweest was. Het kon die dag (zaterdag) niet meer bezorgd worden dus dat zou die maandag erop worden. Ik ben hier heel boos over geworden en gevraagd wie de bloemist was, kreeg daar hele vage antwoorden op en werd afgescheept met een tegoed bon voor een volgende bestelling. Of dat ik ooit nog wat zou willen bestellen. De bestelling geannuleerd en geëist dat ik te horen zou krijgen waarom de bezorger niet geweest is en deze mededeling had doorgegeven. Dat zouden ze uitzoeken en doorgeven. Uiteraard geen inhoudelijke reactie meer ontvangen, alleen een standaard (robot) bericht of ik nog vragen had.... Dus laat dat Top er maar af.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Bestelling is netjes bezorgd op de datum die ik heb opgegeven.👍👍

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Veel keuze, maar goede keuze, Binnen 2 dagen geleverd en de ontvanger was er ontzettend blij mee.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Great customer service. Efficient and effective communications with helpdesk on the phone.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Wat een bezorgdrama bij dit bedrijf, gaan voor de goedkoopste bezorgdienst gls. Om zelf de meeste winst te maken, op de afgesproken dag al 2 weken van te voren geregeld, alles behalve het pakket van topgeschenken.nl, contact met de klantenservice is dramatisch hebben totaal geen idee wat het woord service inhoudt. Nooit meer dit bedrijf zolang gls de bezorging doet

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Snel en goed bezorgd. Leuke fruitbox en beterschap ballon, precies zoals op de foto.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
Alles goed en vlot afgehandeld. Mooie mand.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv
En savoir plus sur les différents types d'avis.