Topgeschenken Nederland bv Avis 797

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

2 steren omdat 1/5 van het fruit zo de prullenbak in kon. Verlepte mandarijnen en gortdroge appels. De attentie is hartstikke lief van de afzender dus ik ga hen niet belasten met deze info en het komt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had voor 3 personen met de pasen brievenbus eitjes besteld met als BEZORGDAG 4 april ,als het dan pas 4 april om 10.30 wordt verzonden komt het natuurlijk niet voor de pasen aan .heel jammer. Dit w... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

duidelijke webshop en supersnelle…

duidelijke webshop en supersnelle levering

22 octobre 2025

Réponse : Topgeschenken Nederland bv

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je onze webshop duidelijk vindt en dat de levering snel was. We hopen je snel weer terug te zien!

Team Topfruit.

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld.
Goed en op tijd aangekomen. Ik had een vraag per e-mail verstuurd die meteen werd beantwoord.

18 octobre 2025

Beste Jane,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de bloemen op tijd zijn aangekomen en dat je vraag per e-mail direct is beantwoord. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie service, mooie producten.

TOP! Goeie service, mooie producten.

Beste Sander,
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw fijne woorden en mooie beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en producten.

Ipv wijn iets anders

Ik had de bestelling 3 dagen tevoren gedaan en netjes op de juiste datum bezorgd. Fruitmand zag er verzorgd uit.
Toppie

15 octobre 2025

Réponse : Topgeschenken Nederland bv

Beste Jack, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles in orde was met je bestelling. Graag tot een volgende keer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pakketje gewoon in de tuin gezet bij…

Pakketje gewoon in de tuin gezet bij het afleveradres en geen mailtje ontvangen dat het pakje bezorgd was.
Slechte service van de bezorgdienst.

Réponse : Topgeschenken Nederland bv

Bedankt voor je beoordeling.

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

3 dagen te laat geleverd en weinig waar…

3 dagen te laat geleverd en weinig waar voor mijn kosten

Beste Peeters,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling te laat is geleverd en niet aan je verwachting voldeed. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Omdat ik niet kan zien om welke order het gaat, wil ik je vragen om ons een e-mail te sturen met het ordernummer en je postcode, zodat we dit verder kunnen uitzoeken.

Geadresseerde was niet thuis

Geadresseerde was niet thuis, bloemen konden niet worden afgegeven. Volgende ochtend alsnog bezorgd.

9 octobre 2025

Réponse : Topgeschenken Nederland bv

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het boeket nog geleverd is nadat de ontvanger niet thuis was. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl

Goede website

Fijne website, duidelijk en overzichtelijk. Snel verzonden, wat ook heel fijn is.

6 octobre 2025

Beste Roswitha,

Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk en overzichtelijk vindt, en dat je blij bent met de snelle verzending! Bedankt voor je fijne reactie.

Team Topfruit.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en rijk gevulde fruitmand

Mooie en rijk gevulde fruitmand. Netjes geleverd op afgesproken dag. Zeer content…

8 octobre 2025

Beste Harry,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de fruitmand en de levering! Bedankt voor je positieve reactie. 🍎🍇

Team Topfruit.nl

Noté 4 sur 5 étoiles

Het fruit pakket is zeer goed ontvangen…

Het fruit pakket is zeer goed ontvangen naar tevredenheid van de ontvanger.

Bedankt, zeer goed.

6 octobre 2025

Beste Murielle.

Wat leuk om te horen dat het fruitpakket zo goed is ontvangen! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor je positieve bericht.

Noté 3 sur 5 étoiles

De fruitmand werd keurig op tijd…

De fruitmand werd keurig op tijd geleverd. Vond het uiteindelijk wel erg basic maar ik heb enkel 1 foto gezien.

1 octobre 2025

Beste Babsie,

Fijn om te horen dat de fruitmand op tijd is geleverd. Jammer dat de inhoud wat basic overkwam — dat is niet helemaal de indruk die we willen achterlaten.

We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Buiten voor de voordeur achtergelaten

Mijn werkgever heeft mij een presentje gestuurd (wat ik niet wist van te voren). Ik was een paar dagen weg toen het bezorgd werd op donderdag 2 oktober, en het is gewoon buiten voor de voordeur gezet in Amsterdam. Mijn buurman heeft het gelukkig gezien en voor me binnengehaald, maar iedereen die langs liep had het kunnen meenemen, en anders was het zeiknat geregend, aangezien ik pas de avond van 3 okt thuis kwam.

2 octobre 2025

Beste Wandelaar,

Wat vervelend dat het cadeau buiten voor de deur is achtergelaten terwijl je niet thuis was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en ik begrijp goed dat dit risico had op beschadiging of diefstal. Mijn excuses hiervoor.

We nemen hierover per mail contact met je op om dit netjes af te handelen.

Waardeloze bezorging

Waardeloze bezorging, wordt niet bezorgd, of bij de buren zonder dat de ontvanger of zelfs GLS weet waar het pakket is. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en bij elke bestelling ging het fout bij bezorgen.

30 septembre 2025

Réponse : Topgeschenken Nederland bv

Beste Bart, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Heb je voor mij misschien een ordernummer zodat ik kan nagaan wat er mogelijk mis gegaan is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Plant is op tijd bezorgd

Plant is op tijd bezorgd, wel zou ik het niet meer zo krap van tevoren bestellen. Dit omdat de levering op de dag zelf geen 100% garantie is omdat ze afhankelijk zijn van de bezorger. Ik had het gelijk de volgende dag nodig.

19 septembre 2025

Zeer slechte bezorging

Helaas ben ik heel erg teleurgesteld over de bezorging en dit is nog zacht uitgedrukt. Hoe moeilijk is het om een (verrassings)cadeau bij de balie van een gemeente af te geven. Er werd niet open gedaan, wat ik moeilijk kan begrijpen. Ik heb gevraagd om het cadeau dan maar de vlgd dag af te geven bij het thuis adres. Hebben ze het in het portaal (gang) van het appartementencomplex neergelegd. Toevallig kwam de juiste persoon erop uit, maar een cadeau van €44,00 had dus zo door iedereen meegenomen kunnen worden. Dit vind ik zeer schandalig.

18 septembre 2025

Beste Lydia,

Wat ontzettend vervelend dat de bezorging zo is verlopen en het cadeau onbeheerd is achtergelaten. Ik begrijp je teleurstelling heel goed – dit had absoluut niet mogen gebeuren. Mijn excuses hiervoor. Het is helaas niet bekend om welke order dit precies gaat. Zou jij je klacht willen mailen o.v.v. je ordernummer/postcode, zodat we hier samen naar kunnen kijken?

Topfruit.nl

Noté 4 sur 5 étoiles

Fruitmand is awesome + bezorging teleurstellend

De Fruitmand zelf zag er fantastisch uit, de ontvanger was uiteindelijk heel verrast! Echt een aanrader. De bezorging kan beter, de eerste keer is er gemeld dat ontvanger niet thuis was. (Terwijl degene ziek thuis zat). Helaas voor de bezorger gaf de Ring bel aan dat er niemand is geweest. Dus de laksheid van de bezorging is zeer teleurstellend.

12 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Te laat bezorgd

De bestelling is keurig verzorgd, alleen wel een dag te laat. Hier kon de bezorgdienst niets aan doen, de bestelling is te laat aan de bezorgdienst overhandigd, in ieder geval na 1700 uur op de dag van bezorging. Spoedbestellingen doe ik dan ook niet meer.......

6 septembre 2025

Beste Amanda,

Dank je wel voor je review. Het spijt me dat je bestelling een dag te laat is bezorgd. Ik begrijp heel goed dat dit erg vervelend is, zeker wanneer je speciaal voor een bepaalde dag bestelt. Mijn excuses dat dit niet goed is gegaan.

Het is niet bekend om welke order dit precies gaat. Zou je je klacht willen mailen o.v..v je ordernummer/postcode, zodat we hier samen naar kunnen kijken?

Halflege fruitschaal geleverd.

Ik bestelde een fruitmand “middel” die op de foto in de advertentie lekker gevuld leek. Incl verzendkosten en een (wit) kaartje met 2 regels tekst kwam dat neer op een bedrag van €32,40.
Wat bij de ontvanger aankwam was een halfvolle schaal met fruit, walnoten en een micro flesje sap die deels ook nog overrijp waren.
Ze doen niet eens moeite om eea een beetje mooi te presenteren, maar leveren een bak af waarvan het lijkt alsof er al een een voorgaande ontvanger een deel uitgevreten heeft. Wat een oplichterij.

6 septembre 2025

Beste JD,

Wat ontzettend naar om te lezen dat de fruitmand zo teleurstellend is geleverd. Dat is absoluut niet de bedoeling en ook zeker niet zoals je dat mag verwachten voor het bedrag dat je hebt betaald. Mijn excuses dat de mand niet goed gevuld en mooi gepresenteerd is aangekomen.

Het is helaas niet bekend om welke order dit gaat. Zou jij je klacht willen mailen o.v..v je ordernummer/postcode, zodat we hier samen naar kunnen kijken?

Topgeschenken.nl

Op tijd in Rotterdam

Tevreden met topgeschenken. Een dag van tevoren een kleinigheidje + kaartje voor een verjaardag besteld. Ik kreeg een track & trace code en heel even was ik nog bang of het wel op tijd zou aankomen met PostNL (Rotterdam), maar het is gelukt! Misschien dat het verschilt per regio en drukte of het er op tijd is. Mijn ervaring was in ieder geval positief.

4 septembre 2025

Beste Rin,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is bezorgd en je tevreden bent met onze service. We waarderen het dat je jouw ervaring deelt en hopen je snel weer te mogen verrassen met een geschenk.

Team Topgeschenken.nl

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus