Topgeschenken Nederland bv Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 6 september een bestelling geplaatst om(vandaag) op de 14de te bezorgen ivm een verjaardag...en niets bezorgt! Heb op de 14de meerdere malen gebeld ivm een track en trace welke ik niet had ontv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestelling niet op de juiste dag bezorgd. Heel jammer dat het op zaterdag geleverd is ipv pas op maandag daarop. Speciaal bij hum besteld omdat ze ook op maandag leveren. Wel direct contact kunnen kri... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slecht..

Slecht... zeggen dat ze het verstuurd hebben maar er is niets gelevert.
23ste besteld en zouden ze de 28ste leveren. Jammer niets gelevert, was voor een verjaardag als verrassing.......
Nou leuke verrassingTopgeschenken!!
1 keer nooit meer.
Vandaag 1-4 bloemenpost ontvangen..... nou deze zijn reeds overleden. Dit is echt schandalig slecht...

31 mars 2025

Beste Mario,

Bedankt voor je bericht. We willen je nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de teleurstelling die je hebt ervaren. We hebben inmiddels je situatie ontvangen en er is al contact met je opgenomen. We kijken momenteel naar een passende oplossing en zullen ervoor zorgen dat dit naar tevredenheid wordt opgelost.

Met vriendelijke groeten,
Team Topbloemen.nl

Mooi boeket (tulpen).

Mooie, frisse bloemen. Precies wat ik verwacht had! Prachtige mengsel van verschillende kleuren.

26 mars 2025

Beste Gearoidin,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het tulpenboeket precies aan je verwachtingen voldeed. Een kleurrijke verrassing doet het altijd goed!

Mocht je opnieuw iemand willen verrassen, dan weet je ons te vinden.

Team Topgeschenken.nl

Zeer slecht fruit

Slecht fruit! Zeer slechte kwaliteit, echt waardeloos!
Gewoon bij de aldi gekocht.
Meloen bleef onrijp en begon aan de buitenkant te schimmelen!
Mango keihard en van binnen rot! Het fruit dat aankomt is keihard en super onrijp en blijft ook onrijp. Keiharde kiwi's, zeer harde peren, een doosje bessen dat niet eens afgeplakt was dus bessen lagen overal door de doos en velen geplet natuurlijk. Sinaasappel oud en niet meer sappig.
In een woord, waardeloos en verlakkerij!!😡😡

21 mars 2025

Beste Alida,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent over de kwaliteit van het fruit. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. Zou je ons jouw bestelnummer willen doorgeven? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om dit verder met je te bespreken en een passende oplossing te bieden.

Team Topfruit.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Was not delivered in scheduled day

EDIT, UPDATE: today, 24-Mar, tracking status is updated, shipment is delayed to 25-Mar, so 3 days delay. If you want to make surprise on particular day, for birthday, party, etc, this company is not reliable. My basket should have been delivered for weekend, my surprise is completely ruined.

===============================
The plan was to deliver the basket on 22-March, it stays as such on invoice and in the order. On 22-March nothing was delivered. Tracking says that it will be delivered on 24-March only. Nobody notified me about delay, or asked me if this will work for me. I've sent an email, nobody answered. There are many companies that deliver fruits, I will never come back to this one.

22 mars 2025

Dear Inga,
thank you for your honest feedback, and we're truly sorry for the disappointment you've experienced.

We completely understand your frustration: when you're planning a surprise for a specific date, especially for a birthday or special event, timing is everything. A delay like this ruins the whole intention, and the lack of proactive communication only adds to the frustration.
We will contact you by mail.
With sincere apologies,
Team Topbloemen.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Een slechter bedrijf bestaat niet op…

Een slechter bedrijf bestaat niet op alle fronten gaat het fout, te bizar voor woorden
Niet op de datum leveren verkeerde adres
Ook taart besteld niet geleverd op de datum . Daarna 3 dagen later geleverd maar toen was het leed al geschied.
Ik ben compleet genezen van deze zeer knullige maatschappij.

20 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het pakketje moet in het ziekenhuis in…

Het pakketje moet in het ziekenhuis in Emmen bezorgd worden. Om de een of andere reden is het huisnummer onjuist geweest. Dat zou hersteld worden. Tot op dit moment is er geen enkele feedback of track and trace van het pakketje gekomen. Heel slechte service en dus niet voor herhaling vatbaar.

3 mars 2025

Réponse de Topgeschenken Nederland bv

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting was. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer er onduidelijkheid is over de bezorging, vooral wanneer het pakket naar een ziekenhuis gestuurd moet worden.
Vanuit mijn collega begreep ik dat we helaas niet onze vinger op kunnen leggen wat er mis is gegaan tijdens het bezorgen. Ook heeft mijn collega je inmiddels een oplossing geboden en is het nieuwe pakket op 06-03 succesvol op het juiste adres is bezorgd.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je nu tevreden bent met de levering. Als je verdere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.
Team Topgeschenken.nl

Vriendelijke site

Makkelijk te bekijken wat je zou willen versturen, ook dat je het naar verschillende landen kan sturen is top, zo zijn vrienden toch een beetje dichtbij en dit is wel de toekomst om elkaar ook in het buitenland iets positiefs kan geven.

27 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fruit was belabbert,platte gescheurde…

Fruit was belabbert,platte gescheurde kiwis, gedeukte appels.
Iemand van mijn vrienden,collega's hadden schijnbaar het idee om mij te verrassen met een fruit mandje,leuk gebaar alleen de uitvoering valt tegen ,jammer gemiste kans. Cremers H

27 février 2025

Belachelijk

Donderdag bestelling geplaatst, vrijdag zou het bezorgd worden, na 2 mail gestuurd te hebben is het maandag bezorgd. Had geen nut meer mijn bestelling, dus zeer tegen gevallen!!

24 février 2025

Beste Demet,

Wat spijtig om te horen dat je bestelling niet op de afgesproken dag is bezorgd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker als het om een tijdsgebonden verrassing gaat. Onze excuses voor het ongemak! We nemen per e-mail contact met je op.

Met vriendelijke groeten,
Team Topfruit.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverd, toch betalen!

Doosje fruit voor collega in België besteld dat 2x niet is aangekomen. Eerste keer heeft bezorgdienst (GLS) aangegeven dat er niemand thuis was terwijl collega er gewoon was. Klantenservice gebeld en zouden nogmaals versturen. Collega was weer gewoon thuis maar heeft geen koerier aan de deur gehad.
Volgens Topfruit is het gewoon afgeleverd en krijg ik niet mijn geld terug. Slechte klantenservice, laten je betalen voor hun eigen falen.

20 février 2025

Bedankt voor je review.
We hebben je verzocht om extra informatie zodat wij weten om welke bestelling dit gaat. Helaas hebben wij geen reactie van je ontvangen waardoor ik je klacht niet in behandeling kan nemen.
Ik wil je vragen om contact met ons op te nemen zodat wij dit voor je kunnen oplossen.

Team Topbloemen

Noté 5 sur 5 étoiles

Had perongeluk een verkeerd huisnummer…

Had perongeluk een verkeerd huisnummer doorgegeven had gelijk al gechat maar de bestelling was al klaar gemaakt, maar de vriendelijke mevrouw die zou het doorgeven aan het vervoersbedrijf, de andere dag werd het pakket op het juiste huisnummer bezorgd super geregeld

14 février 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus