Heel raar bedrijf
Heel raar bedrijf.
Ik heb een zwembad besteld voor de eerste hittegolf van deze zomer. In eerste instantie leek alles goed te gaan en werd het zwembad na 2 dagen geleverd. Echter bleek dat ze een compleet verkeerde maat hadden opgestuurd, veel kleiner dan we besteld hadden. Contact opgenomen met de klantenservice en er werd beloofd dat ze dezelfde dag nog het juiste exemplaar zouden versturen. Omdat ik maar niets hoorde heb ik nog maar eens naar de klantenservice gebeld.. En nog eens... En nog eens... Telkens weer werd beloofd dat het juiste zwembad die dag zou worden meegegeven met de koeriersdienst. Uiteindelijk na 10 dagen kreeg ik een mail dat het door ons bestelde zwembad niet meer op voorraad was. Als oplossing boden ze ons een groter alternatief aan. Prima en netjes opgelost, alleen jammer dat het pas zo laat aan bod komt. De hittegolf was immers alweer voorbij. Uiteindelijk na 2 weken een nieuw bad geleverd gekregen: tóch de oorspronkelijk door ons bestelde maat. Zonder enige communicatie hierover. Heel raar en onprofessioneel.