Trekhaak fout gemonteerd! Levensgevaarlijke situatie …. Na mailen natuurlijk geen contact te krijgen Laat hier niet uw trekhaak plaatsen!!!!!!!!! Oké ik zal bewerken: U heeft review van mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update / Opmerking van Innotex zegt genoeg zeker ?*********************************************** Zeer vreemde ervaring en vooral onpersoonlijk . Kom ik aan niemand maar niemand te zien ...Stond voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb een afneembare trekhaak laten monteren onder een Mercedes Benz V-klasse (Viano Bus). De kop van de trekhaak blijkt op zelfde hoogte als bovenrand bumper. Op moment dat aanhanger is aangekoppeld kan de achterklep van de bus niet meer open. Dus moet je eerst de aanhanger afkoppelen voordat de klep open kan. De trekhaak zit zo hoog dat deze klemt onder de bumper en het afneembaar gedeelte niet los te koppelen is.
Gelijk dezelfde dag gebeld, geen contact. Dus een mail gestuurd. Gelijk per mail antwoord ontvangen dat de trekhaak bestemd is voor dit type voertuig en volgens voorschrift gemonteerd is. Dit heb ik gelijk betwist. Geen antwoord. Na een ruim aantal dagen gemaand dat wij een afdoende oplossing wensen voor dit probleem. Geen reactie en telefonisch niet te bereiken.
Op de foto's op hun website van een V-klasse laten een trekhaak zien waarvan de kop van de trekhaak halverwege de bumper komt, zoals een montage hoort te zijn.
Uiteindelijk heb ik door een fatsoenlijk bedrijf Trekhaakcenter Bree, waar je met de eigenaar kunt overleggen, een volledig nieuwe trekhaak incl. bekabeling laten monteren.
Het is schandalig dat Trekhaakpunt niet eens de moeite neemt om bij een klacht eerst de gemonteerde trekhaak te bekijken en te overleggen wat een oplossing kan zijn.
We hebben de fout gemaakt ivm aanstaand vertrek op vakantie voor snelheid te gaan en verzuimd om eerst reviews van het bedrijf te lezen.
Trekhaakpunt is een waardeloos bedrijf met waardeloze klantenbehandeling. Laat je niet misleiden door foto's op hun website. En daarbij goedkoper zijn ze ook niet.
Aanvulling nav onderstaande reactie: Iedereen die wil kan mijn nette mails lezen en foto's van de gemonteerde trekhaak zien. Op de foto die op de eigen site staat, van een trekhaak onder een MB V-klasse, zie je dat de uitspraak dat 99% de klep niet kan openmaken pure onzin is.
De reacties van Trekhaakpunt op negatieve reviews spreken voor zich.

Réponse de Innotex Invest bv
Trekhaak laten plaatsen in jan '22. De sleuteltjes werden niet mee geleverd. De volgende dag gevraagd om deze op te sturen, maar dat was niet mogelijk. Spring maar terug binnen om ze uit te zoeken was het antwoord. In okt'24 hen terug gecontacteerd omdat de trekhaak los zat. Ze vroegen dan het factuurnummer, deze gegeven en daarna nooit meer iets van hen gehoord. Al heel vaak gebeld, maar dan krijg je een automatisch antwoord dat ze niet bereikbaar zijn. Wie geen problemen heeft met zijn trekhaak is gesteld, alle anderen moeten het zelf maar zien op te lossen.

Réponse de Innotex Invest bv
Tot twee maal een prijs voor een trekhaak gevraagd geen antwoord
Als ik enkele revieuws lees ...
Het lijkt mij normaal dat de dienstverlening binnen een bedrijf minder is als dat bedrijf met lagere marges werkt . Ik zie hier niemand aangeven dat ze voor een plaatsing honderden euros minder betalen en dat willen ze. Het onthaal is er een zonder franjes, geen gepamper die enkel de prijs zou opdrijven . Uiteindelijk is belangrijk dat de installatie degelijk is en tot nu toe is het tegendeel niet bewezen. Mijn voorganger had een klein probleem die zo snel mogelijk verholpen is maar er kwam inderdaad geen gepamper aan te pas. Als je meer dienstverlening en gepamper wil betaal je veel meer.
Afspraak gemaakt en netje akkoord gegaan met de voorwaarde dat er iets extra bijkwam voor snelle plaatsing. Op tijd geplaatst en afgewerkt. Bij thuiskomst werkt alles naar behoren.
So far so good...
1 weekje fietsendrager gebruikt zonder problemen. Auto detecteert gemonteerde trekhaak wel niet maar dat is te verhelpen door de naderingssensoren uit te schakelen. Niet zo fijn maar ok, voor die prijs...
Vorige week aanhanger aangekoppeld (die op mijn vorige wagen met standaard gemonteerde trekhaak feilloos werkte) en plots geen licht meer.
Na mailtje vernomen dat de voeding genomen werd aan de stekker (type aansteker) in de kofferruimte. Ik zou ook een kortsluiting veroorzaakt hebben.
Zekering gecheckt en die is ok. Krijg ook melding van boordcomputer dat er iets loos is. Mails van trekhaakpunt worden steeds onvriendelijker en behandelen mij als een nietsnut die nergens verstand van heeft. Mijn argumenten dat ik als elektricien echt wel een gesmolten zekering kan testen wordt in het belachelijke getrokken. Ik zal dus naar een 'echte' garage moeten gaan om het systeem te laten uitlezen. Ik hoop dat ze daar ook het juiste aansluitpunt tonen waar ik de positieve pool van het systeem op kan aansluiten.
Een goeie raad dus. Ga niet af op de prijs. Betaal liever iets meer voor een systeem dat degelijk is en, vooral, waar je garantie krijgt en behandeld wordt als klant, niet als idioot.
Dit was het laatste antwoord;
Wij zijn geen opel garage dus een aftermarket product is nooit volgens de richtlijnen.
Als Allesweter weet u ongetwijfeld ook dat zomaar er niks gebeurd.
Maar ja de eerste klant die zijn fout toegeeft moet nog geboren worden.
Met de trekhaak is niks mis , perfect werkend afgeleverd.
Dat uw wagen iets niet doet heeft niks met de trekhaak te maken.
Beleefdheid is niet één van hun troeven. Had ik al de reviews en vooral de onbeschofte reacties daarop gezien, ik was NOOIT met dit bedrijf in zee gegaan.
Benieuwd naar het niveau van onbeschoftheid in de reply.
Kleine reply op reply.
Die titel 'De heer' komt van thrustpilot. Ik zou mezelf nooit zo noemen.
De aanhangwagen die ik gebruik is 2 jaar oud. Van wrak gesproken...
De slechte bereikbaarheid van de zekeringen heb ik u nooit verweten. Ik heb dat inderdaad wel vermeld. Hieronder mijn mail naar trekhaakpunt;
Ik meet geen 12V in de stekker (type sigarenaansteker) in de kofferruimte links.
Even opgezocht in de handleiding van de wagen en dat zou zekering nr. 7 moeten zijn. Deze is echter niet te bereiken zonder de helft van het dashboard te verwijderen. Dat zie ik zelf niet zitten.
Volgens een bevriende Opel garagist mag er trouwens niet afgetakt worden aan de koffervoeding maar moest er een kabel naar voor getrokken worden. Ok, als het voor mij werkt met de aansluiting in de koffer geen probleem maar dan zou er toch een lichtere zekering moeten tussen staan op een meer bereikbare plek voor als er een piekstroom zou ontstaan.
Hoe gaan we dit oplossen?
Er is nooit of te nimmer van garantie gesproken door trekhaakpunt. Nu komen schermen dat die zou vervallen???
Kortom. Trekhaakpunt is een schimmige firma die al haar verantwoordelijkheid ontloopt. Niet langsgaan is de boodschap. Had beter de reviews gelezen...

Réponse de Innotex Invest bv
Wij hebben 1,5 jaar geleden een trekhaak laten plaatsen.
Na vreemde geluiden waarvan ik dacht dat dit kwam door de slipkoppeling van de caravan, bleek dat de trekhaak los zat.
Op de site van trekhaakpunt staat levenslange garantie dus ik bellen naar trekhaakpunt. Zelf na herhaaldelijk bellen geen contact maar uiteindelijk wel contact per mail.
Na 3 mails van mij antwoord. Echter de mail was onduidelijk voor mij.
Dus maar weer contact gezocht, maar nu helemaal tevergeefs.
Uiteindelijk naar mijn eigen garage gegaan en daar bleek dat alle bouten los zaten.
Volgens mijn garage was de oorzaak van het loszitten van de bouten het niet op moment aandraaien van de bouten bij de montage.
Dit per mail aan trekhaakput gerapporteerd en toen begon er een zeer intensieve en zeer klant
onvriendelijke mail wisseling met trekhaakpunt.
Ik begrijp dit bedrijf nog steeds niet, waarom de telefoon niet opgenomen en dan hadden we dit kunnen verhelpen. Maar je krijgt heel moeilijk schriftelijk contact met trekhaakpunt en de benadering die ik kreeg was zeer klantonvriendelijk.
Ik heb er in ieder geval spijt van als haren op mijn hoofd dat ik destijds voor dit bedrijf gekozen heb.

Réponse de Innotex Invest bv
Ik heb een aantal jaar geleden een trekhaak laten plaatsen waar ik tevreden over was .
Nu heb ik een andere auto en ben ik op zoek naar trekhaak, maar het lukt mijn niet om afspraak te maken . Ik heb wel een aantal offertes gekregen , maar een datum wanneer dit kan plaats vinden krijg ik niet. Een mail sturen word niet op geregeerd en telefonisch helpdesk is niet beschikbaar.
Ik hoop dat er een oplossing voor komt en ik de trekhaak kan laten plaatsen.
Ik krijg gelijk een reactie hier .
Terwijl ik al heel lang zit te wachten op een mail terug , die ik niet krijg . Dus probeer zo in contact te voor een oplossing.
Ik zie dit niet als zwartmaken.

Réponse de Innotex Invest bv
Ik word vermeld in onderstaande review als de klant die ook ontevreden was. Echter ben ik zeer tevreden en begrijp ik dat de persoon die de trekhaken plaatst in dit geval gefrustreerd was gezien er constant door de poort werd gelopen zodat er een zoemer afging en de tuinstoelen werden verplaatst. De honden bleven blaffen gezien er steeds geroepen werd naar hen. Ik ben alvast goed geholpen op een correcte manier. Niet echt fijn dat zaken zo aangedikt worden en het eigen aandeel van klanten achterwegen blijft.

Réponse de Innotex Invest bv
we hadden vandaag 06-09-2025 een afspraak gepland voor een trekhaak.
we waren keurig optijd 12;30 uur afspraak zou zijn om 12;45 we gingen naar binnen het wachtlokaal in wat al niet te doen was de lucht die daar hing geen kop koffie niks maar dat is tot daar en toe.
verder zouden er fietsen staan die stonden er niet dus gevraagd of er iemand was om dat na te vragen geen antwoord .
3x door de poort gelopen i.v.m. de bel die dan ging we kregen gelijk een zeer grote mond vanuit de hal dat we moesten stoppen.
inmiddels zijn we maar buiten in de zon gaan zitten waarbij er 3 honden van jullie liepen waar je horens dol van werd.
deze bleven continue blaffen ondertussen kwam er een klant naar buiten lopen uit sint niklaas met een Volvo.
Deze begon ook te klagen dat er verder niemand was. Alleen een monteur. deze klant had ook veel last van de honden.
Om 13;15 komt de monteur naar buiten we vroegen of er misschien een fiets was.
opmerking van hem zie jij fietsen dan en doe maar eens normaal om door de poort te lopen en een middelvinger.
Dit in bijzijn van mijn partner en klant en mij.
Opeens zegt ie geen trekhaak voor jou? Ik pak de volgende wel en wederom een middelvinger.
Nou we hebben dit gedrag gelijk gemeld bij de website hulplijn maar nul reactie.
Nu uiteindelijk hebben we een afspraak af moeten zeggen omdat we ervanuit gingen dat we een trekhaak zouden hebben.
Dit is iets wat we nog nooit hebben meegemaakt dit is ongehoord.
We gaan ervanuit dat dit wordt opgepakt door jullie en er een oplossing gaat komen.
want zoals nu behandeld worden als klant op deze manier dat kan echt niet.

Réponse de Innotex Invest bv
Weigerde de trekhaak te testen na plaatsing, zeer onbeleefd. En inderdaad... het ene technisch mankement na het andere doemde op in de uren na de plaatsing. Door foutieve aansluiting is de batterij van de wagen leeggelopen en zekeringen gesprongen. Dus verplicht geweest om de door hem getrokken kabel uit te pluggen of auto reed helemaal niet meer. Of de trekhaak zelf funcioneert is niet duidelijk want de eigenaar weigert de problemen op te lossen.

Réponse de Innotex Invest bv
Verkopen is geen enkel probleem. Dacht een goed servicepunt te hebben maar helaas. Monteren en incasseren helemaal prima. Verder word je afgescheept indien je een “kink in de kabel” hebt.
Het probleem;
Bij onze CX5 van 2020, indien je achteruit rijdt met aanhanger of fietsenrek, slaat in no time de noodrem erop. Contact gezocht (uiteraard enkel via whatsapp bereikbaar) en advies: schakel je pdc uit. Zelfs wanneer uitgeschakeld en je net wat te hard/snel achteruit rijdt slaat hij de rem dicht. Je schrikt je kapot!
Wij gaan wel naar een garage in de buurt die hier kennis van heeft om het op te lossen. Begreep dat het enkel een verkeerd aangesloten kabeltje is maar daar weten ze hier niets van.
Advies; goed oriënteren en ga zeker niet voor de goedkoopste! Service is van belang en hier schort het aan service. Zeer onpersoonlijk contact en nonchalante houding (de 1min dat je de persoon in kwestie ziet is enkel bij afrekenen en daarna mag je direct vertrekken). Persoon straalt niet echt vrolijkheid uit of een goedemorgen etc kun je hier vergeten.
Vervolg reactie 30-3-2026;
Als je half werk levert is het inderdaad niet moeilijk om een “scherpe prijs” te hanteren. Tevens zou je mogen verwachten (bij kosten van 1200€ of 700€, dat maakt geen verschil) dat je wel normaal achteruit kunt rijden met je auto wanneer er een aanhanger of fietsenrek aanhangt.
Als je hier eerlijk mee adverteert zul je dit wel merken in de klandizie.
Tevens zo zwaar onpersoonlijk (en de nonchalante houding) heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Zin is ver te zoeken.

Réponse de Innotex Invest bv
Echt super geregeld bij Trekhaakpunt. Afspraak was zo gemaakt en ze stonden keurig op tijd voor de deur. Monteur was vriendelijk en wist precies waar ‘ie mee bezig was. Trekhaak zit er strak onder, alles werkt zoals het hoort. Geen gedoe, gewoon netjes vakwerk. Auto schoon achtergelaten, ook dat is wat waard. Dikke aanrader wat mij betreft!
Ik heb afneembare trekhaak laten monteren en betaald. Toen ik wilde wegrijden gaf de auto foutmelding weer. De monteur hiermee geconfronteerd. Hij zei dat alles volgens de regels was aangesloten Ben naar huis gereden (meer dan 60 km) en de auto naar een garage gebracht. De auto werd aan de computer gehangen.
Wat bleek: Hij gaf aan dat er geen communicatie is met de regeleenheid aanhangwagen en geen communicatie met de trekhaakmodule!!
Antwoord van Trekhaakpunt: ' Niks mis mee. Trekhaak verwijderen na gebruik en dan zal er geen melding zijn!!!
Wat is dit voor een antwoord! Ik denk dat je zo niet
met klanten omgaat.
Klantvriendelijkheid en deskundigheid staan dus niet hoog in het vaandel! Bedrijf alleen via mail te bereiken,
Dagen moeten wachten op het antwoord.
Dus mensen wees gewaarschuwd, in mijn ogen is dit een slechte firma.
Ik heb mijn auto laten nakijken en problemen zijn opgelost> Heeft me wel honderden euro's gekost!

Réponse de Innotex Invest bv
Trekhaak was gemonteerd, betaald en toen was service afgelopen. Geprobeerd om de afneembare trekhaak te verwijderen, echter wou deze er niet af. Ook ging de sleutel er niet in. Poort was alweer afgesloten en verder niemand bereikbaar. Monteur over het dichte scherm proberen te bereiken, echter gaf geen reactie.
Uiteindelijk poort moeten blokkeren en anderhalf uur moeten wachten, toen had hij geen keus meer.
Hij kreeg de trekhaak gelukkig wel er af, maar geen uitleg hoe en wat. Sterker nog, hij nam de trekhaak met zak en al mee naar binnen en zei dat ik maar op moest rotten. Spullen terug gepakt, haalt hij de vloerplank uit mijn auto en neemt deze mee naar binnen. Nadat ik deze ook terug gepakt heb alles getest en wegggegaan. Bij het tankstation kwam ik er achter dat hij ook de meebestelde witte nummerplaat gepakt had. Weer terug krijg ik een bak water over me heen en schreeuwt hij dat ik buiten maar moet zoeken. Uiteindelijk plaat in de container op moeten vissen.
Aanvulling op hun reactie:
Nee, geen woord gelogen of verzonnen. Vraag maar na aan de klanten die na mij aan de beurt waren.
En als dank voor hun slechte service krijg je een mail dat je geen garantie meer hebt vanwege geschonden voorwaarden, alleen wat je geschonden zou hebben zeggen ze er niet bij….
Als je het niet geloofd kijk je het maar na op je camera beelden…

Réponse de Innotex Invest bv
De afspraak, montage trekhaak ging goed.
Wachthok zonder ramen maar je kan ook buiten wachten.
Voor € 19,- een NL nummerbord erbij besteld.
Geeft de verkoper de factuur bovenop de witte kentekenplaat. Thuis kom ik er achter dat de cijfers niet kloppen met wat duidelijk op de aanvraag stond.
Foutje kan gebeuren maar kom dan wel met een gepaste oplossing, niet kom maar omruilen als je helemaal in Rotterdam woont !
Geld terugstorten of nieuwe opsturen zat niet bij de opties.
BELACHELIJK
Ga hier ook nooit meer naar toe en waarschuw iedereen om het nummerbord te controleren.
———————————————————————-
Naar aanleiding van je antwoord wil ik daar graag op reageren:
1) Ik heb het netjes gemeld met de vraag wat de opties zijn, de enige die jullie aanboden was: kom maar ruilen.
2) waarom zou ik de oude willen houden ? Het kenteken klopt niet.
3) Wat moeten jullie met een verkeerd nummerbord, hopen dat dit kenteken ook voor een trekhaak komt ?
4) Als er wat los gaat of rammelt?? Vertrouwen jullie de gemonteerde trekhaken niet ?
Dit had veel makkelijker kunnen worden opgelost zonder review als er iets meer begrip en coulance / service was geweest.
Bedankt voor het wensen van de veilige kilometers.

Réponse de Innotex Invest bv
trekhaak werkt niet met ledverlichting fietsdrager
vaker proberen te bellen en meerdere keren gemaild
maar geen reactie
misschien wel op deze reactie
Wat een verademing om nog eens met een bedrijf samen te werken dat doet wat het belooft. Trekhaak besteld via de website, installatie ingepland en uitgevoerd op het afgesproken tijdstip. Ze gaven op voorhand duidelijke info over de werkwijze en na de montage kreeg ik een korte uitleg over de werking en wat te doen als ik vragen had. Alles werd professioneel geplaatst en de afwerking was echt proper. Geen rommel, geen gedoe. Alles netjes aangesloten en getest. Je voelt gewoon dat hier mensen werken die weten wat ze doen.
Heel tevreden over Trekhaakpunt! Online makkelijk een afspraak kunnen maken, prijs duidelijk en alles netjes bevestigd. Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen, de montage verliep vlot en professioneel. Binnen de afgesproken tijd klaar, en alles werkt perfect. Geen gedoe, geen verrassingen — gewoon zoals het hoort. Zeker een aanrader voor wie snel en betrouwbaar een trekhaak wil laten plaatsen!
Supertevreden! Afspraak maken ging makkelijk via de site en ik kreeg meteen een bevestiging met alle info. Op de dag zelf werd ik goed ontvangen en kon ik mijn auto achterlaten. Een paar uur later stond hij netjes klaar met alles perfect gemonteerd. Werkt allemaal zoals het hoort. Fijn om te merken dat er nog bedrijven zijn die doen wat ze beloven.
Nog nooit zo snel bediend geweest voor een heel goede prijs. Sleutel in het bakje gedaan. Boven gewacht en ondertussen op de wifi en tv gekeken.
1u20 later ging het belletje, naar beneden gegaan om te betalen. Op de keuring was alles in orde 👍 nogmaals bedankt.