Trekhaak fout gemonteerd! Levensgevaarlijke situatie …. Na mailen natuurlijk geen contact te krijgen Laat hier niet uw trekhaak plaatsen!!!!!!!!! Oké ik zal bewerken: U heeft review van mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update / Opmerking van Innotex zegt genoeg zeker ?*********************************************** Zeer vreemde ervaring en vooral onpersoonlijk . Kom ik aan niemand maar niemand te zien ...Stond voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Zeer tevreden over de professionele aanpak
Via de website heb ik snel en eenvoudig een offerte aangevraagd. Binnen anderhalf uur was alles geregeld en geplaatst – echt super! Het is een degelijk Nederlands merk en het systeem is ook nog eens makkelijk te demonteren met een handige draaiknop, zonder dat je gereedschap nodig hebt. Ik ben erg tevreden!
Je kan hem niet telefonisch bereiken. Blijkbaar foute trekhaak besteld, daar kan ik nog mee leven. Maar wordt uitgelachen en gooit de sleutel naar mij toe en vloekt. Ik was overdonderd en wist niet goed wat zeggen. Bedankt voor uw professioneel handelen.

Réponse de Innotex Invest bv
Onbeschoft, onprofessioneel, biedt geen oplossing. Zoek definitie van camper maar op, dan zie je dat dit een mobilhome is. Als ik hun mail, hoe ze ons benaderd hebben, wordt ik nog gekleineerd ook. Zo onprofessioneel....

Réponse de Innotex Invest bv
Trekhaakpunt heeft eerder prima werk geleverd tegen scherpe prijs wat zeker 5 sterren waard was. Huidige ervaring is teleurstellend. Reageert niet op gestelde vragen voor huidige auto n.l 2x gebeld en 4 x gemaild zonder reactie. Bij het delen van mijn ervaring op deze site kreeg ik wel snel een onbehoorlijke reactie. Communicatie en klantvriendelijkheid is duidelijk een verbeterpunt voor trekhaakpunt.

Réponse de Innotex Invest bv
reeds verschillende trekhaken laten plaatsen, nog nooit een probleem gehad. Dat hij de poort sluit is logisch, anders zit iedereen op zijn handen te kijken bij de montage of krijgt hij 10 nutteloze vragen per uur. Harde werker, gewoon de regels volgen dan is er geen probleem!
Ik kom speciaal vanuit Brabant om hier mijn trekhaak te laten monteren. Deze keer zelfs voor de tweede keer. Ook dit keer ben ik weer goed geholpen en heb ik weer een fijne afneembare trekhaak laten monteren.
Arrogante oplichters, totaal geen service. Onbegrijpelijk dat zo’n bedrijf nog mag bestaan. Betaal liever 100€ meer voor je trekhaak dan hem hier te laten plaatsen. Het gaat over minderwaardige kwaliteit van trekhaken, en de garantie is onbestaande

Réponse de Innotex Invest bv
Fijne mensen , de trekhaak is vakkundig geplaatst alles binnen de afgesproken tijd en prijs. geen verassingen achteraf. Op voorhand heel duidelijke instructies gekregen hoe alles in zijn werk gaat. Snelle en vlotte communicatie voor de afspraak te maken.
GOEDKOOP IS DUURKOOP!
De door trekhaakpunt geïnstalleerde trekhaak werd AFGEKEURD.
De sociaal incapabele zaakvoerder/monteur weigerde dit op te lossen.
Als u leest hoe er hier en op Google geantwoord wordt op negatieve beoordelingen ervaart u meteen hoe u ter plaatse behandeld wordt: ONBESCHOFT en DENIGREREND.
Meneertje weigert consequent u te helpen wanneer iets niet in orde is of indien u vragen hebt en dat op een erg arrogante manier.
Hij deinst er niet voor terug u te chanteren, u volledig na te pluizen op internet en u schrik aan te jagen…
Lees zeker ook de 5 sterren reviews en u zal snel doorhebben waar die vandaan komen.

Réponse de Innotex Invest bv
Afneembare trekhaak laten monteren op VW Polo R line 2024. Onderweg naar huis allerlei foutmeldingen, lane, light assist, radar detectie en meer. In dezelfde week weer terug maar hij kon de fout niet vinden moest maar naar de dealer gaan. Bij de dealer computer laten uitlezen, maar deze kon geen trekhaak vinden. Omdat Trekhaakpunt opeens niet meer bereikbaar was, en om verdere kosten te besparen voor het uitzoeken, de kabelset laten vervangen (volgens dealer was kabelset niet geschikt voor onze auto. Auto werkt momenteel storingsvrij. Kosten hiervoor zou Trekhaakpunt vergoeden, maar nu verschuilt hij zich achter de voorwaarden dat er geen derde partij aan de trekhaak mag werken want dan vervalt de garantie. In principe heb je hier helemaal geen garantie, mij heeft het nu 2 trekhaken gekost. Waardeloos bedrijf is het.

Réponse de Innotex Invest bv
Geen commentaar op de werkwijze, wel op de kwaliteit van het werk. Ik vroeg de installatie van een horizontaal afneembare trekhaak, zodat deze kon geplaatst worden in de voorziene uitsparing van de achterbumper van Tesla. Alle grote merken (Oris, Brink, GDW) leveren haken die daarvan gebruik maken. Op hun website is geen merk of foto vermeld dus dat kan je niet kiezen. Groot was mijn verbazing dat een gat onder in mijn bumber gesneden was en een joekel van een trekhaak uitstak van een minder bekend merk. Qua aerodynamica kan dit eveneens tellen voor een EV. Gevraagd voor oplossing en zelfs voorgesteld om werk zelf te betalen, maar ineens zou het 400 euro extra zijn voor een andere te plaatsen. Daarnaast zit een paneel niet goed vast en plug niet goed geplaatst. Niet tevreden en ga deze laten vervangen elders. Heb je een iets duurdere wagen zou ik hier weg blijven!

Réponse de Innotex Invest bv
Deze ochtend een montage afspraak gehad in Lommel. Volg de toegezonden informatie en instructies en je krijgt er een vakkundig en prima gemonteerde trekhaak voor terug. (Binnen 1,5 uur) Daarnaast zullen de kosten je nog meer verbazen. (In positieve zin) Geen woorden maar daden. Chapeau!
Trekhaak nodig? Dan is dit het adres waar je moet zijn.
Boon
Zoals ze zelf al aangeven ‘er zal niemand op je zitten wachten voor ontvangst’. Absoluut geen probleem! Je kan je sleutel achterlaten en later terugkomen. Je komt de hal binnen om je auto op te halen, en in een mum van tijd heb ik afgerekend en sta ik buiten bij mijn auto MET trekhaak. En dat voor veeeel minder geld dan in Nederland. Verwacht geen warm ontvangst, dat is niet wat ze doen, goedkope prijzen = efficiënt werken!
Ze geven in een orderbevestiging aan wanneer je er dient te zijn. Kom je afspraken na, dan doen zij dat ook. Dus stop met zeuren, en doe wat er gevraagd wordt. Prima service, voor een goede prijs. Bedankt!
Ps: leuk om te lezen dat veel mensen lopen te zagen om eigenlijk niks. Trekhaakpunt geeft duidelijk aan wat je kan verwachten. Gedraag je dan niet als iemand die boven de wet staat.
Ik ben blij met mijn nieuwe trekhaak. Alles verliep volgens afspraak. En alles keurig binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Hartelijk dank voor de goede service.
Je betaalt extra voor een vroegere afspraak, telkens krijg je 1 dag en ja ...... beide kon ik niet. Kreeg daarop een arrogante mail dat ik maar elders moest gaan en ze wel gans het jaar VOL zaten ......wat een arrogante bende

Réponse de Innotex Invest bv
ABSOLUUT TE MIJDEN. LAAT HIER GEEN TREKHAAK INSTALLEREN. Absolute onverantwoordelijke, onbeschofte aanpak. Ok het klopt dat het hier goedkoper is, maar....ik liet een afneembare trekhaak installeren onder mijn in topconditie verkerende Mercedes E klasse. Ik krijg mijn auto na 1.5u terug met een trekhaak, maar thuisgekomen, merk ik over een lengte van 40cm allemaal krassen, net daar waar de trekhaak gemonteerd is. Ondiepere, maar ook enkele diepe krassen die je er niet zo maar uit gepolijst krijgt, door de oppervlaktelaag heen. Ik contacteer trekhaakpunt vriendelijk, om te vragen hoe we dit - vb via de verzekering kunnen regelen. ( dat er iets fout gaat of er wordt iets beschadigd, we zijn mensen, dat kan altijd). Ik voeg enkele foto's van de schade toe. De man van trekhaakpunt maakt me belachelijk met lachende emoji en de tekst. hahahaha, goed geprobeerd. Ik heb nog gevraagd of hij mijn vraag en foto s niet au serieux neemt dan. Niets meer gehoord. Ik zal nu vast zelf instaan voor het laten herspuiten van mijn auto. Ik ben veel duurder af dan dat ik mijn trekhaak op een fatsoenlijker plaats had laten installeren. Absoluut TE MIJDEN. BLIJF ECHT WEG VAN TREKHAAKPUNT. Onbeschoft.

Réponse de Innotex Invest bv
Ik had afspraak op 15 april 2025 om 15.45. Ik was er al rond 15.30, checkte mezelf, zoals voorzien, in. Nadat ik de sleutel in de voorziene bus gedumpt had, ging ik naar de wachtkamer. Na ongeveer anderhalf uur was het werk gedaan en kon ik betalen. Geen rompslomp, enkel de nodige stiptheid! ZEER tevreden over het geleverde werk! Het werk werd uitgevoerd op een NIEUWE wagen; alles werd ZEER net uitgevoerd! Waarvoor dank!

Trekhaak afspraak gemaakt 7 april om 8.15
Alles klopte en om 9.45 was hij gereed.perfect

Réponse de Innotex Invest bv
Geen problemen gehad en snel gemonteerd
alles werkt prima!
R.v.d.Bos