Triathlonshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Super go service 5 stjerner her fra. Var nervøse for at det ikke kunne nå at komme, skrev sms besked og blev opdateret hele vejen igennem 💪

Vi bookede en tid hos Triatlonshop for at få hjælp til valg af våddragt til vores første triatlon, og det var en virkelig god oplevelse. Vi fik kompetent og ærlig rådgivning, masser af gode tips til b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle købe en ny våddragt og mødte op i deres... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports
  2. Sports d'aventure
  3. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  4. Grossiste en accessoires de sport

Écrit par l'entreprise

🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

209 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg har fået supergod og professionel service

Jeg har fået supergod og professionel service, og kan kun anbefale at handle her. Forhandleren kan af og til være lidt svær ar få fat i, men når du først har fået kontakt, svarer han også gerne uden for normal åbningstid, og slipper ikke før problemet er løst. Bl.a. åbnede han sit showroom/lager uden for normal åbningstid, for at jeg kunne få byttet min vare, da jeg stod og skulle have varen med på ferie. Så bliv ikke bekymret, hvis du ikke får svar på din henvendelse med det samme, han skal nok vende tilbage til dig.
Joan

5 juillet 2020

Varen kom aldrig frem

17 juin 2020

Kære Johnny,

Når man skriver en anmeldelse på Trustpilot så skal man huske at oplyse korrekt navn - det navn du har benyttet på din ordre svarer nemlig ikke til det navn du bruger på Trustpilot ;-)

Og når det er skrevet så har du købt en vare hvor det meget tydeligt er angivet i teksten, at varen ikke er på lager men vil blive leveret i juni måned til os, hvorefter vi naturligvis skynder os at sende den til alle de kunder der har forudbestilt varen.

Vi har til din information lige modtaget varen hjem i dag og er nu igang med at pakke til alle de kunder - inkl. dig - som har forudbestilt dette produkt.

Vi håber du bliver glad for varen når du modtager den.

Vh. Triathlonshop

En god anmeldelse, der skulle vise sig at blive dårlig.

En god anmeldelse, der skulle vise sig at blive dårlig.

Jeg kontaktede Triathlonshop i håbet på at få noget sparring i forhold til valg af udstyr. Dette fik jeg, og jeg købte derfor en tribøjle samt dertilhørende dele, da jeg vurdere, at deres viden indenfor området var ret godt.

Da jeg så modtager produktet, så er det hele ikke samlet (hvilket jeg også havde forventet), men dette betød derfor, at jeg blev nødt til, at ødelægge den originale emballage og herefter samle udstyret, da jeg skulle prøve det på cyklen.

Det viser sig så herefter, at tribøjlen ikke passer til min cykel, og jeg kontakter derfor Triathlonshop, da jeg gerne vil returnere produktet. I stedet anbefaler de, at jeg køber et extender kit, som de ville vurdere kunne løse mit problem (i mellem tiden udløber de 14 dages returret på de første dele jeg købte).

Jeg modtager herefter extender kittet, som så viser sig ikke at løse mit problem.

Jeg tager derfor igen kontakt til Triathlonshop, og siger at jeg gerne vil returnere det hele, da det ikke passer til min cykel.
Triathlonshop kommer herefter med en forklaring om, at dette ikke kan lade sig gøre, da det kræver, at jeg kan aflevere i uåbnet original emballage. Dette er selvfølgelig umuligt, da jeg så aldrig havde opdaget, at tribøjlen ikke passede til min cykel.

Jeg står derfor nu med en ubrugelig tribøjle, som jeg har brugt 1650 kroner på.

Mit bedste råd til alle er derfor, at I aldrig køber jeres ting hos triathlonshop medmindre i er 100% overbevidste om, at i ikke får behov for at returnere varerne.

14 mai 2020

Réponse de Triathlonshop

Vi er naturligvis kede af den dårlige oplevelse og ratingen men hvor om alting er, så har vi handlet fuldstændig efter Forbrugerombudsmandens retningslinjer og loven.

Som kunde - og det er underordnet hvem man er - så har man ALTID 14 dages fuld returret når man ikke åbner og bruger et produkt. Det gælder i ALLE webshops og i dag også i mange detail butikker. Det er almen viden og man er altid som forbruger forpligtet til at sikre sig at man ikke åbner og benytter et produkt og dermed bibeholder sin ret til at returnere. Hvis dette var tilfældet er vi hos Triathlonshop normalt også meget "large" ud over 14 dage, men det giver lidt sig selv at vi ikke kan tage en brugt vare retur - den kan jo ikke sælges til en anden kunde (hvad ville denne kunde så ikke tænke.....).

Vi har givet den bedst mulige vejledning som vi altid gør og mente at have fundet den gode løsning til Christian, men vi har ikke en nærmere forklaring på, hvad det er der er galt, og så kan det være svært at rådgive yderligere. Der er mange faktorer som spiller ind når man vælger et extension sæt (bøjler som fastgøres til et tri- eller racer styr) og vi er forskellige som mennesker, men vi rådgiver og sælger mange af disse sæt og det er yderst sjældent at vi har kunder der har så specielle behov at de fleste "standard" løsninger (som er regulerbare) ikke kan benyttes. I et sådant tilfælde må vi henvise til, at man betaler sig fra et bikefit hos en professionel bikefitter og sikrer at man kan købe og påsætte ekstra dele på sin cykel, som gør at tingene kommer til at passe sammen. Desværre vælger mange at spare denne del væk og derfor vil vores rådgivning ikke være optimal, da vi ikke er bikefittere. Vi har dog i øvrigt gennem nu 7 år aldrig oplevet at vores vejledning ikke var tilstrækkelig til, at vores kunder ikke er tilfredse. En gang skal så være den første, og det må så være denne gang.....

Vh. Thomas
Triathlonshop

Super

Super. Hurtig svar på spørgsmål og varer på 3 dage. Meget tilfreds med både varer og service.

30 avril 2020

Føj for et firma siger jeg bare.

Føj for et firma siger jeg bare.
Har købt en casco cykelhjelm til 2000 kr. Nu er den gået i stykker indenfor reklamations perioden og da jeg ringer til firmaet er der aldrig hul igennem ,man får en telefonsvarer som fortæller at de har travlt og at man skal ligge en besked så ringer de tilbage.
Problemet er bare at det gør de ALDRIG og dermed løber de fra deres ansvar.
Udover det er dybt useriøst siger det jo bare alt om sådan et firma.

13 juin 2019

Elendig service!!!

Elendig service!!!
D. 25 april bestiller jeg en vare, som ifølge hjemmesiden er på lager. Samme dag modtager jeg både en ordrebekræftelse og en bekræftelse på, at betalingen er gået igennem.
Den 30 april modtager jeg en mail, hvori der står, at varen desværre ikke var på lager alligevel, men den er bestilt hos leverandøren. De skriver, at jeg kan forvente at modtage den tirsdag eller onsdag samme uge. Siden da har jeg intet hørt fra Triathlonshop.dk. Jeg har skrevet mails, hvor jeg foreslår, at vi annullere ordren, hvis de ikke kan levere varen osv, men jeg ikke fået noget svar. Status er pt, at jeg ingen vare har modtaget, jeg får ingen respons på mine mails og min betaling er disponibel for triathlonshop
I kunne i det mindste svare på mails og eventuelt annullere ordren og min betaling, så vi er kvit.
Jeg vil på ingen måde anbefale nogen at handle her!!

15 mai 2018

Ok service

Jeg havde købet en tri dragt, men da den ikke passede ville jeg returnere den. Sælger var ikke hurtig til at svare, men vi fik løst kommunikationsudfordringerne, og jeg fik mine penge retur.

23 septembre 2017

Kære Tino,
Først og fremmest er vi ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Triathlonshop, men vi må på det kraftigste henstille til en ændring af din anmeldelse, da vi til enhver tid overholder dansk lovgivning.
Vi vil naturligvis gerne afhjælpe dit problem, men når vi kigger vores returneringer igennem kan vi ikke se at have modtaget en sådan via vores system, hvilket vi tydeligt gør opmærksom på er første skridt i at returnere et eller flere produkter og få sine penge retur. Ej heller kan vi se at skulle være kontaktet via mail, og det gør det meget vanskeligt at agere under de omstændigheder. Vi er normalt meget hurtigere til at svare vores kunder, og det bør også være tilfældet når du kan se at vi svarer her en sen lørdag aften, hvor vi modtager din anmeldelse.
Ud over at vi ikke har en returnering registreret i vores system med dit navn, så kan vi heller ikke umiddelbart se, at have modtaget den omtalte tri dragt retur. Kan du venligst fremsende os kvittering for afsendelse til vores mail info@triathlonshop.dk og så vil vi straks kigge nærmere på det?
Vh. Thomas
Triathlonshop

Urimelige handelsbetingelser

Hvem læser handelsbetingelserne, når de handler på internettet?? Jeg plejer ikke at gøre det. Helt tilfældigt gjorde jeg det denne gang, da jeg skulle købe en cykelhjelm, som var på udsalg.
Det viser sig, at jeg ikke kan få pengene tilbage, hvis jeg ønsker at returnere hjelmen. Helt urimeligt og de vil selvfølgelig ikke få medhold, hvis jeg kører det videre i retssystemet. Jeg har skrevet til Triathlonshop og givet dem mulighed for at ændre betingelserne, men de fastholder, at jeg ikke kan få pengene retur for en nedsat vare.
Det bedste du kan gøre er at lade være med at handle på useriøse hjemmesider som Triathlonshop.dk.

Her er uddraget fra deres handelsbetingelser:
8.3 Alle varer på triathlonshop.dk som er købt som tilbudsvare, via udsalg, via uge-tilbud, via outlet eller som på anden vis enten har et mærke påført som hentyder til en lavere pris eller som direkte er markeret med en normal pris og billigere pris er IKKE omfattet af fortrydelsesret.

21 février 2017

Service ud over det sædvanlige

Havde set mig lun på en vare der var på tilbud. Kunne desværre ikke få ordren til at gå igennem da jeg var i udlandet og noget blokerede for købet. Hjemme igen var tilbuddet ophørt og jeg kontaktede triathlonshop.dk for at høre om varen evt. ville komme på tilbud i nær fremtid. Hvad sker der så, de sætter simpelthen varen på tilbud igen på deres hjemmeside, så jeg kunne bestille, med henvisning til at jeg da ikke skulle gå glip af et godt tilbud fordi jeg havde været på ferie. En helt og aldeles ekstraordinær oplevelse ved netkøb. Hold øje med dem da der tit er gode tilbud. Fem stjerner herfra.

16 août 2016

Super service

Jeg købte et produkt som jeg havde misforstået hvornår jeg kunne hente, men de var så søde og fleksible så det kunne lykkedes at jeg fik pakken i tide med meget kort deadline.

Meget venlig kommunikation, klart anbefalelses værdigt sted at handle

10 août 2016

Super service!

Købte et drikkesystem til min tri cykel, fik dog desværre bestilt en forkert model. De byttede med der samme uden nogen bøvl. Kan kun anbefale shoppen.

19 septembre 2014