Vi i Digitelle har brukt Tripletex i flere år. Grensesnittet er intuitivt og oversiktlig. Bilagsautomatiseringen sparer oss for mye tid. Systemet er stabilt, og de få gangene vi har hatt behov for sup... Voir plus

L'entreprise a répondu

Helt forferdelig ! Ville ikke bruke tjenesten etter prøveperioden da de ikke kunne fylle min ønskede krav. 1 år etterpå fortsetter de å fakturere meg etter jeg har ringt og sendt mail 100 ganger .... Voir plus

elendig produkt, med elendig support. feilprising og gjemte kostnader. De bruker en del tredjepartsprodukter som kommer i tillegg på pris uten at de oppgir det i den prisen som du får ved inngåels... Voir plus

Vi er veldig fornøyd med Tripletex og har brukt det i flere år. Utrolig bra brukeropplevelse og struktur på systemet. Løsningen fungerer for store og små. Tilpasses etter bruk og aktiveringer av m... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Entreprise de logiciels
  2. Entreprise de logiciels de comptabilité
  3. Fournisseur de connexion internet
  4. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

Tripletex er et skybasert regnskapssystem som brukes av over 150.000 bedrifter i Norge. Vi jobber hver eneste dag for å gjøre det enklere for norske bedrifter å lykkes. Vi er stolte av å være Made in Norway-sertifiserte, et synlig bevis på norsk opphav og verdiskaping.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

99 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Anbefaler ingen bedrifter å velge…

Anbefaler ingen bedrifter å velge disse. Vi i Socialboost AS har lenge prøvd å komme oss ut av avtale med de. De fortsetter å fakturere selvom vi på tlf med de ble enige om å avslutte for over 1 år siden.

6 janvier 2026

Programmet er et svært godt program som…

Programmet er et svært godt program som dekker behovene våre på en helhetlig og oversiktlig måte. Spesielt funksjonene for prosjektstyring gjør arbeidshverdagen mer strukturert og effektiv. Rapportene gir god oversikt og gjør det enkelt å følge med på både fremdrift og økonomi. Systemet oppleves som brukervennlig og pålitelig, og bidrar til bedre kontroll og mindre administrativt stress i hverdagen. 😊

6 janvier 2026

"Vårt klare førstevalg: Tripletex"

Vi i Trygg-Økonomi har brukt Tripletex i flere år og er svært fornøyde. Systemet er intuitivt, fleksibelt og passer perfekt for små og mellomstore bedrifter. Automatiseringene sparer oss mye tid, og kundene våre får en effektiv og oversiktlig løsning. Supporten er rask og hjelpsom, og nye funksjoner kommer jevnlig. Vi anbefaler Tripletex på det varmeste til alle som ønsker et moderne og brukervennlig økonomisystem.

11 décembre 2025

Fantastisk for regnskapsførere!

Fantastisk for regnskapsførere!

Vi bruker dette programmet på mange av våre kunder, og både vi og kundene opplever samarbeidet som effektivt. Vi leverer god kvalitet gjennom programmet, får rask hjelp av Tripletex dersom vi trenger det.

9 décembre 2025

Helt forferdelig

Helt forferdelig ! Ville ikke bruke tjenesten etter prøveperioden da de ikke kunne fylle min ønskede krav. 1 år etterpå fortsetter de å fakturere meg etter jeg har ringt og sendt mail 100 ganger . !!!
Bare lureri , gjemte konstnader og INGEN som tar ansvar!! Useriøse til 1000. Vil unna og ikke la deg falle for alle som reklamere for de. De på radio og influencere får penger .

17 novembre 2025

styr unna

elendig produkt, med elendig support.
feilprising og gjemte kostnader.
De bruker en del tredjepartsprodukter som kommer i tillegg på pris uten at de oppgir det i den prisen som du får ved inngåelse av avtalen.
Når disse tredjepartsprodukter ikke fungerer så er ikke support interessert i å fikse det og bare henviser deg til deres leveranderører for å prøve å fikse det selv.

11 novembre 2025

Ikke til å anbefale

Den gode funksjonaliteten for små bedrift blei borte når gamle Mamut blei til Tripletex. Så kundeforholdet mitt blei avsluttet før det var ordentlig i gang. Men betalt tar de seg - selv etter avsluttet kundeforhold. Så kommer faktura uten å skjønne utfra hva det står der hva det dreier seg om. Og før du vet ordet av er det sendt til Inkasso. Det er dumt og uten service - i hvert fall når det dreier seg om små beløp hvor det koster meir å finansiere byråkratiet enn hva det er verdt.
Finns heldigvis andre regnskapssystemer.

7 octobre 2025

Tripletex er veldig variabelt ikke hør på reklamen

Tripletex er veldig variabelt og alt fra bra til forferdelig. Selv om man har bankintegrasjon havner ikke faturaene deres inn i den, og da er det fort gjort å ikke betale. Meningen er jo at det skal være lettvint og gi enklere å betale, men nei da. Kort etter kommer Visma/Tripletex sin inkasso robot Amili. Smart for for man ekstra betalt for å ha gjort det det mer tungvint og dyrt for kunden. Da kommer det i posten som jo i disse dager tar lang tid

8 octobre 2025

Support

Fikk rask og profesjonell hjelp fra support.

19 septembre 2025