Har handlet fra Tropehagen flere ganger, over flere år. Blir like overasket hver gang, over hvor raskt pakken kommer!! Tenk om alle nettbutikker var like raske, det hadde vært noe.
L'entreprise a répondu
Enkelt å foreta bestilling. Kjapp respons på bestillingen, og rask levering med posten til pakkeboks (tommel opp for det). Og varene er i god kvalitet. Hvis noe minus så er det litt tungvint/knote... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet en del fra nettbutikken da vi ikke har dyrebutikk i byen. Godt utvalg og varene kommer raskt. Veldig kjekt når én trenger noe litt kjapt. Eneste jeg skulle ønske var at jeg ikke måtte bet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rask levering, hjelpsomme ansatte og fine priser som konkurrerer godt med andre dyrebutikker 😊 Hvis jeg skal pirke på noe, må det være at det ikke står oppgitt noen plass at varen ikke er på lag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt til dyr og eier, utstyr, rekvisita og fòr til fugl, gnager og smådyr, akvariefisk, utefugl og ekorn, reptil, hund og katt. 100% norsk dyrebutikk med over 30 års erfaring.
Tropehagen Lade Arena, Haakon VII`s gate 12, 7041, TRONDHEIM, Norvège
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rask levering og lavest pris på det tidspunktet jeg bestilte.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Er fornøyd,det er enkelt og bestille på nett.
Kommer tilbake senere👍

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Bestilte varene for over to uker siden, ikke mottatt noe ennå.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Som nettbutikk, 5 av 5 stjerner uten tvil. Svært godt produktutvalg, svært effektiv produktsøkemotor (gode søkefilter og detaljert produktinformasjon), svært kundevennlig fritekstfelt på ordreskjema og svært rask og feilfri levering. Pakken var i tillegg miljø-og kostnadseffektivt= klokt emballert. Ikke noe jåleri (stødig, volumbegrensende og produktnært pakket). At de også har flere betalingsløsninger, deriblandt Klarna, er atter en tommel opp fra meg. Jeg søkte alternativ og variert kost for mine 16 år gamle maller, og har kun beste karakter å gi til Tropehagen i denne sammenhengen.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Kjemperask levering og alle varene sto til forventningen. Veldig fornøyd!

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Bestilt to ganger og begge gangene er ikke varene jeg bestiller på lager, nå sist var også visse varer utgått.
Venter på at varer skal komme inn før ordren blir sendt. Fra jeg bestiller til varene kommer tar det 2 uker, og når jeg endelig får varene så mangler jeg i tillegg halvparten. For varene som de venta på skulle komme har jeg ikke engang fått!

Flott valpegrind👍

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Einkelt og greit. Varene sendt samme dag som bestilt. OK leveringstid. Pluss for ekstra godbit i pakken

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Fornøyd med handel av 2 hundeseler i god kvalitet. Fikk raskt beskjed om at det var en ukes ventetid før de kunne sendes siden de ikke hadde fått inn den ene selen enda. Ble sendt som avtalt. Virker som en seriøs nettbutikk som jeg gjerne anbefaler.