Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å... Voir plus
Helt fantastisk service, bestilte på fredag kveld - på lørdag leverte de pakken! God kommunikasjon på SMS. Kjempebra kvalitet på klatrestativet jeg kjøpte, god pris. Anbefales virkelig! 😊
Écrit par l'entreprise
MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.
Hagatjernveien 26A, 3050, Mjøndalen, Norvège
- Kontakt@mimsystore.no
- www.mimsystore.no
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Beste nettbutikken!
Eksepsjonelt god service, rimelige priser og god kvalitet! Rask frakt også. Anbefales 🐾
…katteststiv som kattene elsker
Kjøpte ett stort stativ og kattene elsker det. Levering samme kveld rett på døra. Etter noen mnd er litt av hulen klort i stykker, stoffet rundt hulen er litt for tynt for katter som er litt ville av seg og det kunne gjerne vært litt tykkere stoff eller spon/treverk med stoff festet utenpå, men ellers er alt helt topp :)
Bra kvalitet og rask levering😊
Meget god service
Fikk en hyggelig sms med informasjon både når bestillingen var mottatt og når pakken ble sendt. Mottok pakken kun noen få dager senere. Når jeg hadde problemer med å skru sammen stativet ringte de meg opp og hjalp meg. En utrolig hyggelig og serviceinnstilt mann som fulgte opp til klatrestativet var oppe og ferdig. ✅ Full pott fra meg ☺️
Mimsystore var HELT fantastisk
Mimsystore var HELT fantastisk! Samme dag som jeg la in bestilling ble produktet levert hos posten. Kattetreet er kjempe fint, var lett å sette sammen og kattene elsker det! Et solid produkt som absolutt levde opp til forventningene, kan absolutt anbefales!
Flotte klorestativ
Kjøpte nettopp mitt andre klorestativ og er kjempefornøyd med begge to. Kom i posten superkjapt, enkel å bygge og kattene elsker dem!
Alt jeg bestilte var kjepebra!!!
Fantastisk service!
Snill og god service
Snill og god service, god kommunikasjon og fornøyd med selve varen 😇 Bruksanvisningen var litt vanskelig å forstå og tolke ut ifra bildene osv 😇
Alt gikk kjempebra og den kom raskt i…
Alt gikk kjempebra og den kom raskt i posten :) pusen elsker stativet! Utrolig stødig og god kvalitet
Raskt levert og super kvalitet 😊
Kjapp levering
Kjapp levering, og melding fra Mimsystore att bestillingen var registrert, og ny melding når de sendte den! 😊
Anbefales! Kjempefin kvalitet
Kan anbefales! Butikken kommuniserte godt om shipping, og enda vedlagt et bilde av pakken før det ble sendt. Pakken kom fint og produktet var veldig god kvalitet.
Handelen gikk veldig bra og rask…
Handelen gikk veldig bra og rask levering det er jeg fornøyd med, men kvaliteten på klatrestativ er elendig for det er altfor dårlig kvalitet på rør som senger skrues på toppen av stativ 2 av senger har rør knekt og det er ikke bra.
Veldig bra!
Super kundeservice, rask leveranse og god kvalitet. Kattene godkjenner😻🤩
Kjempebra produkt og veldig rask…
Kjempebra produkt og veldig rask levering. Prisen var også bra :)
Anbefales på det sterkeste
Anbefales på det sterkeste.
Kjapp levering. Kjempe bra katte toalett. Kommer garantert til å handle der igjen.
Service was perfect ,product arrived…
Service was perfect ,product arrived extremely fast ,was kept updated very professionaly.
but more importantly very impressed with the Cat stand (and so are the 🐱 very good value for money . Highly recommend using this company 10/10