Enkelt å foreta bestilling. Kjapp respons på bestillingen, og rask levering med posten til pakkeboks (tommel opp for det). Og varene er i god kvalitet. Hvis noe minus så er det litt tungvint/knote... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når det blir opplyst at pakken skal legges i pakkeboks hos KIWI, Gystadmyra, - og den ikke blir lagt der, men innlevert på Extra, Saga Senteret, er dette ikke som avtalt.
Alt kom som bestilt, til rett tid. Alle deler var hele, ingenting manglet. Kommunikasjonen med Post Nord og dere underveis på mail og sms fungerte perfekt! En ren glede å handle med dere!
Har handlet en del fra nettbutikken da vi ikke har dyrebutikk i byen. Godt utvalg og varene kommer raskt. Veldig kjekt når én trenger noe litt kjapt. Eneste jeg skulle ønske var at jeg ikke måtte bet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt til dyr og eier, utstyr, rekvisita og fòr til fugl, gnager og smådyr, akvariefisk, utefugl og ekorn, reptil, hund og katt. 100% norsk dyrebutikk med over 30 års erfaring.
Tropehagen Lade Arena, Haakon VII`s gate 12, 7041, TRONDHEIM, Norvège
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Burde stå det dere ikke har på lager for da vet folk at blir forsinkelser på de

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Dette er en nettbutikk som er virkelig fortjener 5 stjerner ! Varene mine ble sendt feil (til en annen kommune) dette er ikke første gang Bring gjør her , men takket være Tropehagen ble dette ordnet opp . Fantastisk !! Anbefales til alle .

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Veldig god service. Varen var utsolgt, men Katja undersøkte med leverandøren og fikk beskjed om at varen ville komme i løpet av noen uker, hvilket den også gjorde.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Fant rogz kattehalsbånd med refleks og er veldig fornøyd med kjøpet og informasjon under ordrebehandlingen og oppdateringer.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
De sendte et annet produkt, og etter at jeg spurte, sa de at det bare er forskjellig utseende, men samme produkt! Først og fremst må dere vise det riktige produktet i nettbutikken, men også slik at det som står på produktet er det helt andre produktet. Veldig uprofesjonell nettbutikk!

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Veldig hyggelig og personlig service, rask levering. Anbefaler Tropehagen på det varmeste.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Fikk ikke beskjed om at produktet jeg bestilte var utsolgt før jeg bestilte. Fikk melding etter bestilling om at varen måtte bestilles inn, så jeg venter fortsatt på bestillingen min. Det har snart gått to uker siden jeg bestilte.
Veldig fornøyd med tropehagen. Rask levering og gir beskjed hvis de ikke har varene.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Måtte etterlyse bestilling to ganger, 5 dager etter bestilling var gjort i nettbutikk. Fikk en slett beklagelse. Lite tillitsvekkende.

Réponse de Tropehagen.no - Dyrebutikk.no
Spandere retur når man driver en nettbutikk og når produktet ikke lever opp til forventningene. Når man følger alle mål og produktet detter av, så burde man spandere returen, hvertfall ha en lavere retur enn nesten 100kr. Tør ikke bestille noe jeg mulighets må returnere igjen. Da velger jeg heller vetzoo som tilbyr gratis retur uansett grunn.