Levert zonder enig overleg veel kleinere maat en goedkopere plantjes (50x) dan besteld. Houdt prijsverschil in eigen zak. Bij bezorging veel uitlopertjes gebroken door ruw uitladen uit krat. Reage... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat ben ik blij met de planten (circa 450!) die onlangs door Tuinplantenloods geleverd zijn. De communicatie (ook telefonisch) verliep erg prettig, zeer snel offerte en een uitstekende prijs/kwalit... Voir plus
Mooie planten en netjes afgeleverd. Helaas wel 10 verkeerde planten gekregen. Reageren niet op mijn mail en telefonisch steeds in bezet. Daar baal ik van. Dezelfde avond gebeld. Ze gaan dit verde... Voir plus
Iets besteld maar niet ontvangen, na 3 mail mailen zou ik teruggebeld worden maar dat is niet gebeurd ———————— Naar aanleiding van slechte review gebeld door eigenaar. Probleem wordt opgelost en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tuinplantenloods.nl is een online tuincentrum. Bij Tuinplantenloods.nl koop je jouw tuin,- en kamerplanten. Onze planten worden zorgvuldig uitgekozen door onze kwekers. Doordat wij werken vanuit Boskoop, houden wij nauw contact met onze kwekers door ze dagelijks te bezoeken en de kwaliteit van de planten te checken. Je kan bij ons direct via de website bestellen, de planten worden binnen 3-5 werkdagen vers bij jou thuis afgeleverd. We kunnen ook voorafgaand een vrijblijvende offerte voor je maken. Stuur ons een mail met jouw wensen. Deze mail kan je sturen naar info@tuinplantenloods.nl Tot snel op www.tuinplantenloods.nl
Coordonnées de contact
Voshol 2, 2771 NK, Boskoop, Pays-Bas
- 0172-608239
- info@tuinplantenloods.nl
- tuinplantenloods.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 27 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Slechte service
Het duurde lang voor de planten kwamen. Planten ( jong en redelijk onherkenbaar) waren niet voorzien van label of naam. Bij levering miste er een plant. Contact gelegd per telefoon, ze zouden na leveren. 2 weken later contact per mail en per website geen reactie meer. Daarna 8 weken na bestelling een nette mail met verzoek tot direct terug betalen. Dag later kregen we een screenshot in de mail van terugbetaling zonder excuus. Niet mijn soort winkel waar ik zaken mee wil doen.
De helft van de vuurdoorn slaat niet…
De helft van de vuurdoorn slaat niet aan(is zelfs dood gegaan) en de bamboe blijft ondanks alle inspanningen een pierig bosje.
1x wat plantjes gekocht hier.
1x wat plantjes gekocht hier.
De levering liet bizar lang op zich wachten. Echter de kwaliteit was wel goed uiteindelijk.
Vervelend is dat we ons E mail adres achter gelaten hebben, nu worden we al lange tijd achtervolgd met allemaal reclame van de planten loods. Ook na hen meerdere malen verzocht te hebben ons uit de mailing lijst te halen
Ik zou hier niets meer kopen, mijn advies
Heb heel lang op mijn bestelling moeten…
Heb heel lang op mijn bestelling moeten wachten en op mijn berichten werd ook niet altijd gereageerd. En dan krijg je ook nog iets van je bestelling wat niet fris meer is.
Klantenservice reageert niet
6 van de 7 planten in goede staat. Alleen 1, ook verreweg de duurste in niet al te beste staat. Hij gaat het ook niet overleven. Na een verzoek aan de klantenservice op 25 augustus niets meer vernomen.
Update:
Gebeld door hun klantenservice dat ze me graag compenseren voor de plant die in slechte staat is geleverd. Alleen een geheim nummer, dus terugbellen gaat helaas niet. Handig wanneer jullie wel bereikbaar zijn :)
Planten in de grond en nu groeien maar
Een fout werd goed en snel opgelost!
De eerste keer dat ik besteld was een te kleine plant geleverd. Men reageerde direct en wisselde de plant om voor de juiste maat. Bij de vervolg bestelling dacht men met mij mee en kreeg ik als service extra uitleg over de planten. Het contact was snel en helder. Ik ben goed geholpen. Bij een vervolg zal ik zeker weer naar hen terug gaan!
Goede levering planten waren mooi…
Goede levering planten waren mooi verzorgt en goed afgeleverd.
Bezorger was erg vriendelijk.
Planten in goed conditie ontvangen en…
Planten in goed conditie ontvangen en duidelijk communicatie
Aardige bezorger verkeerde aflevering
Hele aardige bezorger van het bedrijf zelf. Helaas bleken de bezorgde planten niet overeen te komen met de bestelling. Ik had besteld 8 Liriope Muscari Monroe White, maar drie daarvan waren lichtpaars. Die heb ik aan de buurvrouw gegeven die er blij mee was.
Uitstekend Goede planten
Uitstekend Goede planten. Al mogen de benamingen beter op de potten gezet worden.
Levering ging zeer goed met behulpzame chauffeur die het netjes heeft geleverd.
Duidelikke afbeeldingen en netjes…
Duidelikke afbeeldingen en netjes afgeleverd.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Eerst wordt men uitgesteld en daarna worden de gemaakte afspraken niet nagekomen.
Als u opnieuw navraagt, krijgt u geen antwoord. Als klant wordt u hier alleen gelaten en de genoemde groeigarantie is een grap.
Zeer tevreden
Het is een gebruiksvriendelijke webshop, bestellen verloopt goed evenals de bezorging. De bestelde planten zien er goed. Kortom ik kom zeker een keer terug!
Prima verzorgd.Netjes verzonden…
Prima verzorgd.Netjes verzonden .Opgestuurd op de dag die ik heb aangegeven ! Tevreden .
Snel gevonden
Makkelijk zoeken en bestellen uit goed assortiment en snel en netjes in huis
Snelle en correcte levering tot in de tui
Planten zijn in prijs-kwaliteit prima in orde. Chauffeur kwam uit Boskoop keurig op de afgesproken tijd in Heerlen. Was vriendelijk en behulpzaam en zette de planten keurig in de tuin.
Zeer vriendelijk en responsive
Zeer vriendelijk en responsive, bezorger keurig op tijd, de geleverde planten zien er goed uit.
L’expérience Trustpilot