Brak kontaktu ze strony firmy. Korepetycje opłacone, dni były wstępnie ustalone miały być docelowo do ustalenia bo początek roku szkolnego aby wszystko zgrać, prośba co ustalenia nowych godzin ignorow... Voir plus
Kontakt od nich tylko od sztucznej Inteligencji. Poza tym zero odzewu zeby czlowiek oddzwonil albo ja moglbsie dodzwonic. Kopie sie jak z koniem po jostkach. Brak sciagania i wydukania lrkcji do praw... Voir plus
Brak kontaktu. W sprawie płatności, faktur, reklamacji i faktu, że lektorka z którą miałam zajęcia już nie pracuje i nie przydzielono mi nowego lektora… I w końcu rezygnacji… Nazbierało się te... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 73 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Z całego serca nie polecam
Z całego serca nie polecam. Nauczyciele odwołują zajęcia a odrobić je można np o 21 lub 8. Przy czym nie ma gwarancji, że nauczyciel zawita na lekcję. Przy rezygnacji… no cóż bardzo niemiło. Naprawdę ogromne rozczarowanie.

Réponse de tutore.eu
Córka uczęszczała na zajęcia…
Córka uczęszczała na zajęcia przygotowujące do egzaminu z języka polskiego , była zadowolona mówiła że jej wiedzą wzrosła o około 20%.
Na minus były częste zmiany osób prowadzących i odwoływanie zajęć na ostatni moment

Réponse de tutore.eu
Zajęcia przygotowujące do egzaminu…
Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty.
Powinny być mniejsze grupy i powinno się bardziej aktywować dzieci.
Merytorycznie bardzo dobrze poprowadzone zajęcia.

Réponse de tutore.eu
Córka uczęszczała na zajęcia…
Córka uczęszczała na zajęcia programowania Minecraft. Była bardzo zadowolona z zajęć, formy prowadzenia, aplikacji, dostępów, a przede wszystkim Pana, który prowadził zajęcia. Ja osobiście podziwiałam umiejętności nauczyciela w zakresie prowadzenia zajęć online z dziećmi, a w szczególności rozwiązywania problemów technicznych. Polecam.

Rysunek stacjonarny
Córka była bardzo zadowolona z zajęć "Rysunek stacjonarny."Pani Wiktoria w 100% spełniła nasze oczekiwania .Dziecko rozwinęło swoje zainteresowania oraz pogłębiło swoją wiedzę pod tym kontem.Polecamy serdecznie

Rzetelni pracownicy
Rzetelni pracownicy, nauczyciel kompetentny, miły, przypadł dzieciom do gustu.

Réponse de tutore.eu
Syn zadowolony z zajęć programowanie i…
Syn zadowolony z zajęć programowanie i matematyka w Minecraft. Dostęp do materiałów i platformy bardzo dobry. Na plus możliwość wymiany zajęć na inne jeżeli dziecko jednak nie chce u uczestniczyć w danych zajęciach. Obsługa i kontakt z infolinią super

Polecam zajęcia Tutore
Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czytelne i zrozumiałe. Samemu decydujesz czy płacisz co miesiąc, raz na pół roku czy całość. To nas przekonało by zapisać syna do Tutore, a nie do konkurencji gdzie umowa i metody płatności są przerażające.

Nie podają ceny
Nie podają ceny, to proste, ale trzeba przejść cuda żeby się czegoś dowiedzieć, w tym lekcję próbną.
Konkurencja ma jasne cenniki, lepiej dać sobie spokój i wybrać jasne zasady.

Matematyka z Minecraft
Syn jest bardzo zadowolony z zajęć Matematyki z Minecraft. Świetna forma nauki przez zabawę. Z niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia. Zajęcia są tak prowadzone, że nie potrzebuje żadnego wsparcia rodzica podczas ich trwania. Platforma jest bardzo prosta w obsłudze, a nauczyciel jest bardzo sympatyczny i cierpliwy :)

lekcje rysunku
Córka jest bardzo zadowolona z lekcji rysunku, na które uczęszczała w minionym roku szkolnym. Indywidualne podejście do ucznia umożliwia rozwój umiejętności zgodny z możliwościami i oczekiwaniami.

NIE POLECAM
Stawię tylko 1 gwiazdę, bo:
- nie podpisują z wami wszystkich dokumentów, a pytają zgody telefonicznej w tej chwili, kiedy nie bardzo możesz rozmawiać
- nie dają możliwości rezygnacji i presują w różne sposoby, że musisz płacić, nawet jak dziecko nie chce być na tych zajęciach: dzwonią, piszą wymagając opłat i opowiadając o niemożliwości rezygnacji, nawet w wypadku opuszczenia kraju
- po zajęciu próbnym darmowym przedłużają dzwonić i umawiać, żeby dziecko uczyło się u nich
Jedyną gwiazdę daje dobrym nauczycielom, a nie Turore

Réponse de tutore.eu
Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty
Zajęcia, zwłaszcza przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty uważam za bardzo pomocne. Nauczyciele do zajęć przygotowani. Maratony przed samym egzaminem - rewelacja. Polecam

Réponse de tutore.eu
Nie polecam! Omijajcie tę szkołę szerokim łukiem! Problem z rezygnacją z zajęć, dziecko nie uczęszcza na zajecia, a opłaty są nadal naliczane. Miesięczny okres wypowiedzenia zajęć dodatkowych dla dziecka, to brzmi jak żart. Przy rezygnacji proszą o jej wycofanie tłumacząc strzałem w ich statystyki. Pomimo rabatu przy drugim kursie (przy rezygnacji) każą dopłacać różnicę kwoty od samego początku do końca kursu, mimo że miesięcznie wszystko było regulowane! Cyrk na kółkach!

Réponse de tutore.eu
Polecam zajęcia z matematyki z…
Polecam zajęcia z matematyki z Minecraftem.
Syn z przyjemnością bierze udział w zajęciach od dwóch lat. Nigdy nie trzeba go zaganiać do lekcji :) Proporcja gry i nauki jest dobrze dobrana, dzieci uczą się mimochodem.
Prowadząca zajęcia ma świetne podejście do dzieci i potrafi zapanować nad gromadką podekscytowanych ośmiolatków :)

Réponse de tutore.eu
Super zajęcia rysunku. Dziękujemy Pani Magdo.
Pani Magdalena Gałka świetnie prowadzi lekcje rysunku. Córka zawsze jest zadowolona i pokazuje mi swoje prace. Pani Magdalena umie zainteresować dzieci i zachęcić do realizowania planu zajęć. Prace wykonane to szkice (ryby, kota, domu, borsuka - mój ulubiony), komiksy. Sama chętnie uczestniczyłabym w zajęciach.

Réponse de tutore.eu
nekają mnie o lat telefonami
nekają mnie o lat telefonami. Oczywiście mówiłem ,że moje dziecko już dzieckiem nie jest ,ale... nie dociera.

Réponse de tutore.eu
Dziecko poprawiło swoje oceny z j…
Dziecko poprawiło swoje oceny z j angielskiego i łatwiej przyswaja nowe wiadomości,ma mniejsze trudności w komunikacji

Réponse de tutore.eu
nauczyciele mają świetne umiejętność…
nauczyciele mają świetne umiejętność tłumaczenia matematyki

Bez internetu 600mb nie podchodź do Minecraft
Tutore nie określiło precyzyjnie wymagań technicznych aby móc korzystać z zajęć grupowych z użyciem Minecraft. Po rozpoczęciu zajęć okazało się że mój internet jest za słaby, więc podpisałam umowę o szybszy internet światłowodowy 300mb, który również okazał się za słaby, gdyż graczy było tak dużo, że należałoby wykupić 600mb. Straciłam czas i dużo dużo pieniędzy a dziecko płakało za każdym razem gdy gra się zacinała. W reklamacji Pan stwierdził ze "wszystkim śmiga" więc nie mam co się skarżyć, bo to przecież moja wina.
Wszystko byłoby wporzadku jeśli na zajęciach próbnych wszyscy uczestnicy ofpaliliby razem Minecrafta, ale nie udało się bo "coś się zepsuło".