Østfold Bobilutleie AS Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Vi bestilte på Garden Palace hotel i Krakow..Styr unna.bildene på Ving sine sider stemmer ikke med fakta..detta så ut som et vandrerhjem..urent,inn til restaurant gikk rett inn i søplerommet..det var... Voir plus

Jeg synes at Unike Reiser var enkle å forholde seg til. Hadde en kontaktperson som overleverte bobilen meget godt rengjort og i meget god stand. Virket som ekte kundeservice var fokus, ikke den vanl... Voir plus

L'entreprise a répondu

Var veldig fornøyd med alt imellom utlevering og innlevering av bobilen. Følte oss veldig godt ivaretatt og pga veldig god kundeservice kunne vi lene oss tilbake og bare nyte turen til det fulle. V... Voir plus

L'entreprise a répondu

Var på kombinasjonsferie til Egypt. En helt fantastisk opplevelse. Startet i Kairo der unike reiser hadde organisert med egyptisk reiseoperatør som møtte oss på flyplassen og ivaretok oss og viste oss... Voir plus

1. Agence de location de voitures

Écrit par l'entreprise

Bobilutleie i Østfold er ikke lenger i drift. De fleste bilene er overtatt av Indre Østfold Bobilutleie og Stamsaas Fritid AS. Kontakt dem for leie / kjøp av biler.

Bien

TrustScore 4 sur 5

85 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

That was a perfect experience for work…

That was a perfect experience for work with Unike Riser! We was lucky to find and pleased to choose
them. Nice, clean, comfortable car, attentive service and very good price. We're highly recommended!

3 mai 2022

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Greetings Boris, thank you very much for exellent feedback!
Have a great summer:-)

Lettvint og grei booking

Lettvint og grei booking. Uproblematisk henting og levering.
Anbefales

7 octobre 2021

Hei Jarle
Takk for god tilbakemelding:-)

Leie av bobil

Forespørselen ble raskt besvart, tilbudet var oversiktlig og godt redigert.
Utlevering av bil med gjennomgang var grundig og informasjonen var god.

Hei Bjørn
Takk for utfyllende og flott tilbakemelding:-)

Flott service

Flott service , ved henting og levering

Hei Terje
Takk for flott tilbakemelding:-)

Bra oppfølgning

Veldig bra oppfølgning når det var feil på bobilen.

Hei Tom Eirik
Takk for fin tilbakemelding.
God høst😊

Har leid bobil av Unike Reiser to år på…

Har leid bobil av Unike Reiser to år på rad og er meget godt fornøyd og kommer helt sikkert til å leie på nytt.
I år fikk vi trøbbel med krana til gråvannstanken. En skrue hadde løsnet, men Raymond som kundebehandler var tilgjengelig både sent og tidlig. Han skaffet oss time på et nærliggende verksted og feilen ble reparert. Er meget godt fornøyd med både service og bil som forøvrig er av helt ny modell. Unike Reiser opererer etter min mening med konkurransedyktige priser og kan absolutt anbefales.

Hei Roger.
Takk for flott og utfyllende tilbakemelding😊
Du er velkommen tilbake når som helst.

Enkelt og greit

Enkel og grei avtale og utlevering og mottak av bil. Leieprisen er fornuftig og det er enkelt å få hjelp fra utleier om man har behov.

Hei Iver.
Takk for god tilbakemelding😊
Ha en fin høst!

Veldig ryddig firma å leie bobil fra

Veldig ryddig firma å leie bobil fra. Rene og velutstyrte biler og hyggelige folk å forholde seg til. Bra utvalg av biler også.

Hei Arild.
Takk for flott tilbakemelding😊

Veldig god service

Veldig god service. Flott oppfølging på spørsmål under turen.
Et selskap jeg vil prøve også i andre sammenheng.

10 septembre 2021

Hei Tom.
Takk for veldig fin tilbakemelding😊 Dere er velkommen tilbake uansett hva slags reise det gjelder! Ha en fin høst😉

Fantastisk service

Fantastisk service! Raymond hos Unike Reiser kastet seg rundt å ordnet oss en bobil på sparket, ryddig og proft!

8 septembre 2021

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Hei Hans Fredrik. Godt du er fornøyd!
Takk for knallfin tilbakemelding :-)

Super service

Super service! Anbefales👍🏽

1 septembre 2021

Heisan😊
Tusen takk for fin anbefaling👍
Ha en fin høst og lykke til i skisporet!

YNWA

Kjempegodt fornøyd. Flott bil, fantastisk service og oppfølging hele veien. Anbefales virkelig.

1 septembre 2021

Hei Torgeir.
Å være supporter av samme lag er en real icebreaker. Tusen takk for kjempefin tilbakemelding og god høst. YNWA!

Bare positive ting å si ved å leie…

Bare positive ting å si ved å leie bobil hos Unike reiser. Kan trygt anbefalles.

17 août 2021

Hei Karin
Tusen takk for fin tilbakemelding og god anbefaling :-)
Ha en fin høst!

Unike Reiser er en trygg og seriøs utleier.

Unike Reiser er en seriøs aktør innen bobilutleie. Vi hadde 2 problemfrie uker med bobilen og fikk et raskt og riktig oppgjør av depositumet etter et par dager.
Hyggelig kontaktperson som var lett og komme i kontakt med.
Anbefales!

16 août 2021

Hei Thore
Dette var hyggelig lesing😊 Tusen takk og velkommen igjen.

Alt var som forventet fra en seriøs…

Alt var som forventet fra en seriøs utleier. Vi kommer til å benytte oss av unike reiser sine bobiler ved senere anledninger. Meget bra.

13 août 2021

Hei Frank.
Takk for fin tilbakemelding😊
Dere er alltid velkommen tilbake.
Ha en fin sensommer!