Østfold Bobilutleie AS Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Vi bestilte på Garden Palace hotel i Krakow..Styr unna.bildene på Ving sine sider stemmer ikke med fakta..detta så ut som et vandrerhjem..urent,inn til restaurant gikk rett inn i søplerommet..det var... Voir plus

L'entreprise a répondu

Var veldig fornøyd med alt imellom utlevering og innlevering av bobilen. Følte oss veldig godt ivaretatt og pga veldig god kundeservice kunne vi lene oss tilbake og bare nyte turen til det fulle. V... Voir plus

L'entreprise a répondu

Var på kombinasjonsferie til Egypt. En helt fantastisk opplevelse. Startet i Kairo der unike reiser hadde organisert med egyptisk reiseoperatør som møtte oss på flyplassen og ivaretok oss og viste oss... Voir plus

1. Agence de location de voitures

Écrit par l'entreprise

Bobilutleie i Østfold er ikke lenger i drift. De fleste bilene er overtatt av Indre Østfold Bobilutleie og Stamsaas Fritid AS. Kontakt dem for leie / kjøp av biler.

Bien

TrustScore 4 sur 5

85 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Veldig bra

Veldig bra , anbefales

1 novembre 2020

Hei Jon!
Takk for fin anbefaling :-)
Ha en fortsatt fin høst!

God service - positiv og informativ.
Hyggelig opplevelse - kan anbefales!

23 octobre 2020

Hei Eyolf!
Takk for fin tilbakemelding og god anbefaling :-)

Ha en fin høst!

Vi var i utgangspunktet meget fornøyd…

Vi var i utgangspunktet meget fornøyd med bobilen vi leide. God å kjøre og godt organisert bodel.
Vår misnøye knyttes til kommunikasjonen etter avlevering. Utleier var ikke tilstede ved overlevering av bobil, så nøkkel ble levert på avtalt sted. Neste dag fikk vi tilbakemelding om veldig dårlig rengjøring innvendig. Vi ble overrasket etter å ha anstrengt oss med rengøring av alle overflater, bad, dusj og kjøkken. Det eneste vi innrømmet var at vi ikke hadde tilgang til støvsuger, men alle matter var tatt ut, banket og rengjort for all synlig smuss. Men det vi reagerte mest på var utleiers tone og manglende kommunikasjon. Vi tilbød oss umiddelbart muntlig å gjøre rengjøring om igjen, og gjenntok det neste dag på mail uten å få svar. Da vi to dager senere fikk kontakt på telefon (etter flere ubesvarte anrop) og gjenntok tilbudet ble det avvist og vi ble istedet avkrevd straffegebyr på 2500. Vi anbefaler nye leietakere om å levere bil direkte til utleier for å unngå den situasjon vi opplevde.

17 octobre 2020

Hei Svein Tore!

Takk for tilbakemelding.
Vi er mottagelige for alle typer konstruktiv kritikk og prøver alltid å forbedre oss.
Ditt syn på denne saken er dog noe annerledes enn vårt.

Du fikk leie en ny flott Carthago en langhelg for kr. 3 000,-
Minstekravet for å få leie bobil til så lav pris er at våre kunder overholder den delen av avtalen som sier at bilen skal rengjøres godt innvendig og spyles av / lettvaskes utvendig før innlevering.
Dette har du ikke gjort, og vi har sendt deg videoer med kommentarer på hva som ikke var bra nok.

Når det gjelder kommunikasjon så har du blitt informert om kravet til rengjøring før bestilling, ved bestilling, i leiekontrakt og under opplæring når du hentet bilen. Vi er fortsatt av den oppfatning at dersom noen har anstrengt seg med rengjøring så er det rent i bobilen.

Konsekvensen av å ikke rengjøre bobilen som avtalt er at vi må sende den til vår partner på bilpleie. Dette har du også blitt informert om før bestilling, ved bestilling, i leiekontrakt og under opplæring.

Du har ikke blitt ilagt et straffegebyr på kr. 2 500,-, men du blir nødt til å ta kostnaden vi har på rengjøring av bobil hos vår bilpleiepartner fordi du ikke hadde rengjort den slik avtalen var. Vi kommer til å sende deg en fakturakopi slik at du selv kan se hvor mye vi betaler for rengjøring.

Vi beklager at du reagerer på utleiers tone, men vi tror det kan komme av at du bestrider faktiske videobevis på dårlig rengjøring og at tonen hos begge parter kanskje kunne vært bedre. Uansett så har det ikke vært meningen å ha en dårlig tone, men å snakke i klartekst slik at det ikke kan misforstås.

Når det gjelder din anbefaling om å unngå fleksibel innlevering så ønsker vi å si at vi ikke har hatt andre leietakere med dette problemet. Alternativet til fleksibel innlevering utenom åpningstid i helg er å betale leie for en dag mer enn nødvendig. Om vi hadde vært til stede utenfor normal åpningstid for å motta bilen ville resultatet vært det samme.

Vi beklager at du opplever vår renholdspolicy som du gjør, men av hensyn til alle andre kunder så må vi være strenge, spesielt nå i disse pandemi-tider.

Vi leide bobil midt i den mest hektiske…

Vi leide bobil midt i den mest hektiske perioden i sommer. Vi fikk absolutt topp service fra første gangs henvendelse og hele veien etterpå. Anbefales på det varmeste!

Hei Anne Lise
Ja, denne sommeren var veldig hektisk, lærerik og morsom.
Vi kan fortsatt huske hvordan vi kjørte etter dere i rushtrafikken når vi glemte å utlevere sanitærpakke :-)
Takk for en kjempefin anbefaling!
Ha en fin høst!

Utrolig ryddig og vennlig butikk som…

Utrolig ryddig og vennlig butikk som tar deg godt imot!! Bra priser er det også!! Anbefaler på det sterkeste og kommer til og ta flere turer med dem!! :)

Hei Patrick!
Godt at du er fornøyd og takk for god tilbakemelding :-)

Raske

Raske, pålitelige og hyggelige folk. Vi leide bobil i to uker på to dagers varsel.

Hei Bobilturisten.
Takk for veldig fin tilbakemelding :-)

Bobilferie

Veldig bra å leie bobil av Unike Reiser.
Seriøst firma med hyggelige folk,bilen svarte til forventningene.
Anbefales !

13 octobre 2020

Hei Jan-Ivar!
Hyggelig lesing. Takk for fin tilbakemelding :-)

Meget bra

Fornøyd med Servicen

13 octobre 2020

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Fornøyde kunder er det beste vi vet!
Takk for god tilbakemelding:-)

Anbefales!

Topp service og fantastisk bil. Kommer gjerne igjen.

Hei Rill!
Takk for god tilbakemelding og velkommen tilbake😀

Anbefales

God og ærlig service. Veldig imøtekommende. Ingen problemer ved hverken henting eller levering.

Hei Fredrik!
Takk for god og ærlig tilbakemelding😊

Fornøyd kunde

Jeg synes at Unike Reiser var enkle å forholde seg til. Hadde en kontaktperson som overleverte bobilen meget godt rengjort og i meget god stand. Virket som ekte kundeservice var fokus, ikke den vanlige innøvde kundeservicen du får noen steder😃Glemte igjen et nettbrett som ble sendt i posten ute noe problem.

Veldig morsom måte og feriere for to voksne og to barn.

Hei Eivind!
Det varmer å lese at du har fanget essensen i det vi driver med hver eneste dag😊
Takk for flott tilbakemelding – ha en fin høst!

Fantastisk service og flotte bobiler

Fantastisk service og utrolig flotte bobiler som alle er omtrent helt nye. Unike Reiser gjør det de kan for å ordne det man som kunde ønsker. Sterk anbefaling :)

Hei Morten😀
Takk for en fantastisk fin tilbakemelding.

Fantastisk service

Fantastisk service! God stemning og enkelt tilgjengelig. :)

7 octobre 2020

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Heisan😀 Så hyggelig at du er fornøyd!
Takk for god tilbakemelding👍

God service og informasjon fra utleier

God service og informasjon fra utleier. Flott bobil som ga oss en flott ferietur.

2 octobre 2020

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Heisan! Fornøyde kunder er det beste vi vet!
Takk for god omtale😊

Rett og slett en god opplevelse.

Rett og slett en god opplevelse.
Effektiv og kvikk leveranse og opplevde det som et sterkt ønske om å tilfredstille kundens behov.

1 octobre 2020

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Hei Erik! Takk for veldig god tilbakemelding :-) Ha en fin høst!

Bilen var ikke klar for avhenting kl.12…

Bilen var ikke klar for avhenting kl.12 slik avtalen var. Et TV som ikke fungerte var argumentet for at vi måtte vente i 2 timer før vi kom avgårde. Dette kunne vært sjekket på forhånd. Dette igjen betydde at vi ikke rakk å kjøre den distansen vi hadde regner med.
Veldig fornøyd med representanten for Unike reiser.Anbefalte han å lage en fast liste over hva som alltid følger bilen når den leies ut. Vi var veldig usikre på hva vi måtte ha med oss hjemmefra.

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Hei Bente. Denne bookingen kom ikke inn via våre standard kanaler og da vi var helt nye i gamet den gangen, så var vi ikke flinke nok til å følge med i timen. Vi har tatt deg på ordet og i løpet av vinteren blir både biler og bestillingsbekreftelser utstyrt med inventarlister. Takk for god tilbakemelding! Vi håper vi ser dere igjen:-)

God oppfølging og tilbakemelding på…

God oppfølging og tilbakemelding på mine spørsmål.
Veldig bra bil, men bør endre litt på sluttkonttoll da vi fant kaffetrakter med brukt filter og ikke rengjort kolbe. Positiv tilbakemelding når opplyst.
Jeg missfortstod litt ang tilbakelevering av bil og utvendig renhold. Et sted stod rengjort og muntlig sagt, avspyling. Resulterte at jeg vasket bil i to timer.
Totalt vrldig fornøyd og vurderer sterk å leie også neste år

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Takk for god tilbakemelding! Vi lærer noe nytt av våre kunder hver dag og du har bidratt stort:-)

Utmerket bil og hyggelig leieforhold…

Vi opplevde et leieforhold som var tillitsbasert og utleier viste stor fleksibilitet da forutsetningene våre endret seg. Bilen, en Carthago Compactline, var helt utmerket for et voksent par som ønsket fricamping i et hyggelig og effektivt bomiljø.

Réponse de Østfold Bobilutleie AS

Ingenting er bedre enn fornøyde kunder! Takk for god tilbakemelding:-)