Har handlet i flere år hos U.S. Polo Assn.DK og har købt mange at deres varer. Altid god service, høj kvalitet, hurtig levering, rimelige priser. Når det er udsalg, skal man handle hurtigt, da varer... Voir plus
Godt Jeg har haft en rigtig god oplevelse med U.S. Polo Assn. Danmark. Kvaliteten af de købte varer: 5 stjerner. Betalings- og leveringsprocessen: 5 stjerner. Varerne levede fuldt ud op til mi... Voir plus
Jeg beklager. Min mobil var gået itu og kunne ikke modtage beskeder også da GLS sendt beskeden at min pakke var afleveret til pakkeshop. Det er smukke varer og penge værd! Undskyld mig Uspoloas... Voir plus
Købte de fine nye UMElias Tee i kraftigere kvalitet og de er virkelig fantastiske. Denne type Basic Tee er altid et musthave i garderoben. Skal helt klart have bestilt i alle mulige farver 😊.
U.S. Polo Assn. er ikke bare et mærke – det er en oplevelse. Når du køber U.S. Polo Assn., ejer du en del af polosporten. Vi er det eneste mærke, der officielt er en del af United States Polo Association (USPA) – en af de ældste sportsstyrende organer i USA.
Dynamovej 11 C, 2860, Søborg, Danemark
- +45 31 17 89 77
- info@uspoloassn.dk
- uspoloassn.dk
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Perfect polo!!!!
Fik de varer jeg har bestilt.Super god…
Fik de varer jeg har bestilt.Super god kvalitet til god pris.
Utrolig god kvalitet og flotte designs
stor ros for hurtig ekspedition.
stor ros for hurtig ekspedition.
USPA får vores bedste anbefalinger !!
Hurtig levering og alt var godt.
En dejlig frakke
En dejlig frakke, som er som andre gode varer købt hos jer. Altid hurtig levering med GLS
Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med mit køb, både kvalitet- og prismæssigt. Jeg vil sikkert handle igen hos U.S. Polo og derfor anbefaler gerne virksomheden.

et ankom efter 9 dage.
Det ankom efter 9 dage. Og det er utroligt, at leveringen blev forsinket. Vi er tilfredse med kvaliteten af tøjet, men tilsyneladende har I problemer med at sende køb.

Réponse de U.S. Polo Assn. Danmark
De have det jeg skulle bruge på lager…
De have det jeg skulle bruge på lager og det kom dagen efter jeg betilte

Réponse de U.S. Polo Assn. Danmark
Alt gik som forventet og som det…
Alt gik som forventet og som det plejer, nemt og bekvemt

Super kvalitet
Super kvalitet, overraskede mig virkelig, købte ved en fejl, jeg troede det var Polo Ralph Lauren som jeg har nogle af, men disse er nu mindst lige så gode, og har en god pasform

Réponse de U.S. Polo Assn. Danmark
Super flotte produkter og aldrig noget…
Super flotte produkter og aldrig noget bøvl 😀
Handler der gerne igen.

Réponse de U.S. Polo Assn. Danmark
Glad for mine seneste to køb
Glad for mine seneste to køb - pænt tøj og overkommelige priser.