U.S. Polo Assn. Danmark Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

The quality and style have been consistently impressive. Their online store is exceptionally well-designed, with accurate product descriptions and reliable size guides that make shopping easy. To top... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet i flere år hos U.S. Polo Assn.DK og har købt mange at deres varer. Altid god service, høj kvalitet, hurtig levering, rimelige priser. Når det er udsalg, skal man handle hurtigt, da varer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt Jeg har haft en rigtig god oplevelse med U.S. Polo Assn. Danmark. Kvaliteten af de købte varer: 5 stjerner. Betalings- og leveringsprocessen: 5 stjerner. Varerne levede fuldt ud op til mi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg beklager. Min mobil var gået itu og kunne ikke modtage beskeder også da GLS sendt beskeden at min pakke var afleveret til pakkeshop. Det er smukke varer og penge værd! Undskyld mig Uspoloas... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

U.S. Polo Assn. er ikke bare et mærke – det er en oplevelse. Når du køber U.S. Polo Assn., ejer du en del af polosporten. Vi er det eneste mærke, der officielt er en del af United States Polo Association (USPA) – en af ​​de ældste sportsstyrende organer i USA.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

192 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Glad for mine seneste to køb

Glad for mine seneste to køb - pænt tøj og overkommelige priser.

28 octobre 2025

Hej Martin

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din ordre, og vi sætter stor pris på din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Dejlig vare. God pris.

24 novembre 2025

Hej Dorte

Noté 2 sur 5 étoiles

Could be better

I like the Color Scheme and design , however I am realising the inner lining of the coats are made of cheap polyester! This means the versatility cannot be achieved since I had to wash it after 1 wear, no I don’t stink! I am sensitive to smells, I own many other coats (winter) while i love this, it’s not the best in performance

24 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Der blev hurtigt ekspederet de 2 varer…

Der blev hurtigt ekspederet de 2 varer jeg havde bestilt. Det var et rigtig godt tilbud, så jeg blev også overrasket over den virkelig gode kvalitet.

25 novembre 2025

Hej Annette

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse med en reklamtion

Købte en trøje i Januar 2025, som i november gik i stykker i lynlåsen.
Trøjen er nærmest ikke brugt, laver derfor en reklamation til U.S Polo, som blankt afviser min reklamation med “den er jo købt tilbage i januar, og det er en sliddel.
Undskyld mig men en trøje til 329 kr burde sku da kunne holde mere end 10 måneder. De mener ikke min 2 års reklamationsret er gældende.
Ringede til deres kundeservice, og her fik jeg fat i en medarbejder der ikke var til meget hjælp..
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en kundeservice, det bliver sidste gang jeg køber tøj ved dem. Jeg spurgte om pengene retur, men heller ikke tilbud om ny trøje fik jeg. Så havde jeg selvfølgelig også accepteret det.
Det er første gang i mit 29 årige liv jeg har oplevet så dårlig en kundeservice.
Det skal man tænke over inden man køber tøj derinde igen, at ved en evt reklamation bagefter der er man dårlig stillet

4 décembre 2025

Hej Patrick

Tak fordi du tager dig tid til at skrive, og jeg er oprigtigt ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med både produktet og kontakten til os. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når en trøje går i stykker efter relativt kort tid, og jeg beklager, hvis vores kommunikation har virket afvisende.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen – så vil jeg gerne se på sagen på ny og prøve at finde en bedre løsning til dig.

Rebecca fra U.S. Polo Assn. 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har stadig ikke fået min varer så…

Jeg har stadig ikke fået min varer så syntes ikke så godt om siden

25 novembre 2025

Hej

Det er naturligvis ikke almindelig praksis, at du ikke har modtaget dine varer. Vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, så det lyder som en fejl. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så finder vi hurtigt en løsning. Jeg kan desværre ikke se nogle oplysninger på dig her :)

/Rebecca

Hurtig leverance

Hurtig leverance. Havde dog valgt forkert størrelse, returforløbet var også hurtigt ligesom den nye levering var

22 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse.
3xl er ike som andre mærker.
Vær opmærksom på str.
nok nærmere 2xl.

26 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering og ellers alt ok

Hurtig levering og ellers alt ok
Ligetil jeg skulle returnere så var der lige et retur gebyr 😱
Frækt tænk at de vil ødelægge hele den gode oplevelse at handle hos dem øv

4 novembre 2025

Hej Pau

Det er helt normalt, at webshops i dag opkræver et gebyr for retur, da håndtering og fragt medfører omkostninger. Returgebyret fremgår også flere steder på vores hjemmeside, inden man gennemfører en bestilling.

Jeg beklager, hvis det kom bag på dig.

Rigtig god dag.

/Rebecca fra U.S. Polo 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus