Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Voir plus
L'entreprise a répondu
A skilled carpenter who loves what he does! His passion for his work shows through in his knowledge, skill and attention to detail. A personal service, great communication, ideas and advice. He liste... Voir plus
L'entreprise a répondu
We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.
Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.
Nederhof 7G, 5258CB, Berlicum , Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Meubelmaker denkt goed mee en legt mogelijkheden uit.
De deur van mijn antieke kast was eruit gevallen door ouderdom. Gerald heeft deze kast zorgvuldig gerepareerd. Ik kan geen minpunten noemen alles werd correct afgehandeld. Een adres om te bewaren.

Réponse de Uw Meubelmaker
Prima service. Wij kregen een deskundig advies, duidelijke offerte en werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, die keurig is uitgevoerd.

Réponse de Uw Meubelmaker
Gerald is komen kijken naar onze tafel en gaf goed advies over de mogelijkheden van de aanpassing.
Hij heeft een goede luisterhouding.
De tafel is van rechthoekig naar ovaal gemaakt en ook het blad is dunner geworden.
Onze nieuwe tafel is prachtig.

Réponse de Uw Meubelmaker
Goed hersteld en altijd de afspraken na komend. Prettig contact

Réponse de Uw Meubelmaker
Creatief de stoel gerepareerd!
Mooi gedaan! Dank en tot een volgende klus! Hans Pernet

Réponse de Uw Meubelmaker
Je vraagt iets te maken, je overlegt hoe en wat en het wordt volgens planning met de kwaliteit gemaakt zoals afgesproken!

Beste Gerald,
We zijn erg tevreden over jou geleverde diensten, onze tafel ziet er weer geweldig uit!!!.
Je bent eerlijk en betrouwbaar en levert je werk af zoals vooraf afgesproken.
Dikke pluim verdiend.

Réponse de Uw Meubelmaker
Gerald is een vakman, correct en integer.
Goede restauratie aan 2 stoelen voor een billijke prijs!

Réponse de Uw Meubelmaker
Het werk wat hij maakt is heel netjes.
De voor bereiding moet echt in overleg met hem. Hij heeft vragen en aanwijzingen waar je zelf echt niet bij stilstaat.
Hij is heel rustig , vriendelijk en behulpzaam
Een top adres voor uw meubelwerk.
RJM Gommers

Réponse de Uw Meubelmaker
De winkel zei dat het niet kan. Maar dat staat niet in het vocabulair van Gerald. Natuurlijk kan die tafel rond gemaakt worden. Vakwerk!

Réponse de Uw Meubelmaker
Ontzettend mooi, kwaliteit, duurzaam, en fantastisch geadviseerd

Réponse de Uw Meubelmaker
Oude wijntafel laten inkorten middels ouderwets vakmanschap! Geweldig resultaat...bedankt nogmaals

Réponse de Uw Meubelmaker
Wij zochten een meubelmaker die onze vintage houten Finse design stoelen kon repareren. En we zijn heel tevreden over het resultaat! Prettige communicatie en een deskundige aanpak!

Réponse de Uw Meubelmaker
Vakmannen pur sang, ware liefde en passie voor het vak wat resulteert in een prachtig eindproduct.
Zeer aanbevolen!

Réponse de Uw Meubelmaker
Voorafgaand aan de opdracht heb ik goed en fijn advies gekregen. Contact verliep makkelijk via telefoon, mail en chat. Er werd meegedacht en ook tijdens de opdracht nog afgestemd. Eindresultaat was precies wat we gehoopt hadden. Een echte vakman, dus heel blij!

Réponse de Uw Meubelmaker
En savoir plus sur les différents types d'avis.