Vacansoleil Polska Avis

TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególnośc... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Service d'hébergement de vacances
  3. Agence de location de mobilhomes

Écrit par l'entreprise

W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Intuicyjność, prosty proces zamówienia i zniżka :) (przy płatności za całość)

29 janvier 2023

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię Panie Marcinie.

Rezerwacja

Wszystko było wyjaśnione, rezerwacja przebiegła bez komplikacji

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię, Pani Katarzyno.

cena kataolog

Fajnie gdy by cena końcowa była taka jak na stronie , przy rezerwacji często wytępuje problem a gdy już dodzwoni się do Państwa to cena nie jest taka sama jak na stronie

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię, Panie Sebastianie.

Noté 1 sur 5 étoiles

Proces płatności niezgodny z opisem

Proces płatności niezgodny z opisem. Nie można było zapłacić w 2 ratach chociaż.... można było.

24 janvier 2023

Réponse de Vacansoleil Polska

Panie Arturze, faktycznie pojawiał się taki błąd na stronie. Klienci, którzy nas informowali o chęci wpłaty w dwóch ratach, dostawali nowy link do płatności. Co oczywiście nie zmienia faktu, że powinno to działać od razu. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy.

Od wielu lat

Od wielu lat, całą rodziną jeździmy na wakacje z Vacansoleil.
Byliśmy w domkach, namiotach i zawsze jest wspaniale.
W tym roku firma pomogła nam utrzymać rezerwację w kempingu, na którym nam szczególnie zależało.
Wiemy, że nie było łatwo i były z tym problemy, ale mamy, dzięki pomocy pracowników Vacansoleil,w dobrej cenie to, na czym nam zależało.
Dziękujemy

19 mars 2023

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za opinię, Panie Leszku. Zadowolenie naszych klientów to to, na czym nam najbardziej zależy. Życzymy udanego pobytu na Punta Spin.

Profesjonalne

Profesjonalne, fachowe doradztwo i świetna obsługa klienta sprawiły, że nie miałam żadnego problemu z rezerwacją miejsca campingowego ,próbowałam rezerwować w innych firmach i nic z tego nie wyszło i dopiero tutaj udało mi się, bo tutaj wszystko przebiega szybko ,sprawnie i najlepiej .

Réponse de Vacansoleil Polska

Pani Małgorzato, dziękujemy za miłe słowa i docenienie konsultantów Vacansoleil. Pozdrawiamy.

Pułapki w rezerwacji internetowej

Rezerwacja drogą internetową nalicza opłatę rezerwacyjną za pobyt na każdym kempingu z osobna, pomimo wakacji "w ciągłości". Mało czytelny jest schemat wolnych terminów na poszczególnych kempingach. Strona narzuca zapłatę za rezerwację przelewem natychmiastowym, choć można skorzystać z opcji wydłużonej płatności.

14 janvier 2023

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za szczegółową opinię Pani Joanno. Pani uwagi są dla nas bardzo cenne i zostaną od razu przekazane do działu zajmującego się naszą stroną. Pozdrawiamy.

Świetny kontakt

Świetny kontakt, podejście bardzo, bardzo indywidualne. Super profesjonalnie ale z ludzką twarzą. Idealnie!

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za tak pozytywne słowa! Nasi pracownicy starają się by już proces rezerwacji był tak przyjemny jak pobyt na kempingach Vacansoleil 😊 Pozdrawiamy.

Nieskomplikowany

Nieskomplikowany, czytelny proces zakupu usługi. Bez zbędnych komplikacji. Polecam

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Tomaszu.

Noté 3 sur 5 étoiles

Niestety nie można było dokonać…

Niestety nie można było dokonać rezerwacji przez stronę i trzeba było kontaktować się z operatorem. Sytuacja nie zmieniła się do dzisiaj.

Réponse de Vacansoleil Polska

Panie Marcinie, miło nam, że mogliśmy z Panem porozmawiać osobiście 😉 Pracujemy nad tym, żeby proces rezerwacji był dla Państwa jak najwygodniejszy. Dziękujemy za opinię.

Prosty sposób rezerwacji

Prosty sposób rezerwacji, miła obsługa telefoniczna! Planowanie wakacji z Vacansoleil to sama przyjemność!

22 janvier 2023

Réponse de Vacansoleil Polska

Dziękujemy za tak miłe słowa, Pani Marto. Życzymy udanych wakacji!

Zmiana terminu wyjazdu

Super obsługa.

Réponse de Vacansoleil Polska

Panie Dariuszu, zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet. Dziękujemy za pozytywną opinię.

Bardzo przyjemne rodzinne wczasy

Bardzo przyjemne rodzinne wczasy, Wszystko na najwyższym poziomie. Przecudowny camping w pięknej lokalizacji.

21 juin 2022

Réponse de Vacansoleil Polska

Pani Karolino, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że kemping Sassabanek przypadł Pani do gustu. Zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś równie pięknego na ten sezon.

Toskania

Niestety otrzymaliśmy domek najgorzej usytuowany z możliwych, chociaż rezerwacja była złożona więcej niż pół roku przed przyjazdem. Nikt nas nie poinformował, że w tym standardzie mogliśmy mieć domek z grillem gazowym.

19 août 2022

Réponse de Vacansoleil Polska

Panie Witoldzie, dziękujemy za szczerą opinię. Dokonując rezerwacji u nas, zamawia Pan dany typ domku a przydziałem konkretnego zajmuje się już pracownik kempingu, nie wcześniej jednak niż w dniu Państwa przyjazdu. Wyposażenie każdego z domków jest widoczne po kliknięciu na napis „szczegóły”. Domki Bali i Tahiti Glamping mają na wyposażeniu grille gazowe, a domki Waikiki - nie. Jeśli coś jest niejasne lub chce się Pan co do czegoś upewnić – prosimy o kontakt, nasi konsultanci chętnie pomogą.

Noté 3 sur 5 étoiles

Byliśmy z Państwa firmą kilka razy.

Byliśmy z Państwa firmą kilka razy na wyjazdach we Włoszech. Natomiast wyjazd z Państwa firmą w roku 2022 do Włoch miejscowość Cesenatico niestety nie należała do najlepszych. Domek miał usterki : brak ciepłej wody w jednej z łazienek, w drugiej były odwrotnie opisane krany. Domek był nie pierwszej czystości. W szparach okiennych zalegał brud. Miał również brak w wyposażeniu naczyń. Zgodnie z poleceniem Państwa opiekuna napisaliśmy sms z prośbą o interwencje. Jednakże do dnia dzisiejszego nikt się nie zgłosił. Trochę długo jak na interwencję. Sam kemping ładnie położony, domek również.

10 juin 2022

Réponse de Vacansoleil Polska

Pani Doroto, dziękujemy za poświęcenie czasu na wyrażenie opinii. Przekażemy tę informację do działu zatrudniającego rezydentów na kempingach oraz osoby zajmujące się przygotowaniem domków i namiotów na sezon. Gdy pracownik na miejscu nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, chcielibyśmy wiedzieć o tym od razu - warto do nas wysłać wiadomość mailową, wiadomość na Messengerze czy też zadzwonić. Mamy wówczas możliwość natychmiastowej reakcji. Mamy nadzieję jednak, że w pamięci pozostaną poprzednie udane wyjazdy i skorzysta Pani z naszej oferty w nadchodzącym sezonie. Jeśli chciałaby Pani pomocy przy wyborze ośrodka - pozostajemy do dyspozycji!

Pomocni rezydenci

Pomocni rezydenci, porządek na miejscu..

Godne polecenia :)

Réponse de Vacansoleil Polska

Panie Łukaszu, cieszymy się, że kemping San Francesco przypadł Panu do gustu. Zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś podobnego na tegoroczne wakacje!

Wszystko ok

Wszystko ok! Sprawna i szybka rezerwacja, fajna oferta last minute!

Réponse de Vacansoleil Polska

Pani Agnieszko, dziękujemy za pozytywną opinię.

Przedstawicielka Vacansoleil Polska…

Przedstawicielka Vacansoleil Polska przyjeżdżała meleksem pod domek, w którym mieszkaliśmy i w języku angielskim pytała się czy nie potrzebujemy pomocy ze strony biura. Z naszej strony zadawane były pytania dotyczące pobytu oraz możliwości lokalnych. Zawsze spotykaliśmy się z sympatyczną reakcją.

Réponse de Vacansoleil Polska

Szanowni Państwo, cieszymy się, że pobyt na kempingu San Francesco był udany i dziękujemy za opinię. Zapraszamy do kontaktu, pomożemy wybrać coś przyjemnego na ten sezon.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mało elastyczne warunki rezerwacji

Mało elastyczne warunki rezerwacji. Nawet przy rezerwacji z rocznym wyprzedzeniem bardzo duża wpłata początkowa. Dokumenty rezerwacyjne i ubezpieczenie przesyłane chaotycznie.
Na miejscu opieka bardzo profesjonalna i przyjazna. Bogaty pakiet powitalny.
Zdanie domku przyjazne choć niemożliwy był wczesny wyjazd z kempingu. Trzeba było czekać do "otwarcia obsługi"

1 septembre 2022

Réponse de Vacansoleil Polska

Pani Anno, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Przy jakiejkolwiek zmianie w rezerwacji przesyłane są dokumenty (podróży i ubezpieczenia) aktualne na daną chwilę, po to by zarówno klient jak i kemping miał wszelkie niezbędne informacje. Przekażemy miłe słowa na kemping Manor Farm.
Agnieszka

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus