Købte en smuk glimmer kjole torsdsg eftermiddag💫 Ringer til butikken for at høre, om de regner med at kunne nå at sende på dagen, så den ka nå hjem til julefrokost om fredagen🩷 Den ankommer i pakkeb... Voir plus

Startede med at være fint tilfreds med hurtig levering. Dog betaler man 35 kr. for levering, hvilket er fair. Men for at returnere sit produkt skal du så betale ydeligere 55kr. For at kunne send... Voir plus

Vanilia Viborg er en super fed butik, med en masse gode mærker, og med noget fantastisk personale 😊Jeg handler i Vanilia hver gang jeg er i Viborg , hos min datter og svigersøn og vores lille barne... Voir plus

Nem, god og yderst venlig telefonisk service inden min bestilling, hurtig og problemfri forsendelse med GLS, som er mit foretrukne leverings selskab:) Første … men SLET ikke sidste gang jeg vil ret... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Boutique de robes
  4. Boutique d'accessoires de mode

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Vanilia finder du et bredt udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra mærker som Munthe, Mos Mosh, Gestuz, Lollys Laundry, Co'Couture, Leveté Room, Parajumpers, Tiger of Sweden, Lee og mange flere.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

237 avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

På hjemmesiden blev jeg tilbudt 10pct…

På hjemmesiden blev jeg tilbudt 10pct på mit første køb. Jeg sendte min ordre og skrev en besked til dem om jeg ikke fik koden så jeg kunne indløse tilbuddet. De svarer ikke men sender ordren til fuld pris

3 janvier 2022

Kære Helen

Tak for din anmeldelse. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev modtager du en kode på 10% i din indbakke (kan ende i spam)

Du er altid velkommen til at ringe til os, så kan vi hjælpe med det samme. Jeg har ført 10% tilbage på din ordre. Vi beklager fejlen.

Rigtig god dag

Med venlig hilsen
Helle, Vanilia

Super service og rådgivning

Ringede og talte med et par forskellige medarbejdere for at få helt på det rene omkring de lammeskinds bukser jeg ville give min kone i julegave.
Fik en rigtig god vejledning, købte bukserne og de var lige præcis som lovet og som jeg forventede.
1000 tak og vil anbefale Vanila til en hver tid.

26 décembre 2021

Jeg har ikke handlet hos Vanilia før

Jeg har ikke handlet hos Vanilia før, men et juleønske gjorde, at det skulle prøves. Det var en god oplevelse, ingen problemer og en meget hurtig levering.
Samtidig fik jeg set de mange fine ting, Vanilia forhandler.

1 décembre 2021

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, og så fint pakket ind med et lille kort, der fortæller om butikken. Jeg havde ikke handlet hos Vanilia før, men er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang ☺️

17 novembre 2021

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os! :-)

Pengene vil de gerne have men…

Har ofte bestilt tøj her og afhentet selv, denne gang valgte jeg desværre at få varen sendt.

De skrev i bekræftelse at de ville sende varen d. 4. oktober, jeg har endnu ikke modtaget kvittering for afsendelse og får ikke svar på hvornår varen afsendes eller om jeg kan få pengene retur.

10 octobre 2021

Hej Pia,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en træls oplevelse med vores Ja tak-tilbud!

Jeg kan se, at din pakke har været sorteret forkert, og står til afhentning i stedet for levering. Jeg er utrolig ked af fejlen, og får sendt din pakke afsted med det samme!

Husk at du altid kan ringe til os på 86 60 21 22, hvis du har spørgsmål til dine ordrer i fremtiden, så kan vi få løst eventuelle problemer med det samme :-)

Mvh. Søren fra Vanilia