Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Goes

Van Mossel Autoschade Groep - Goes Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Scottweg 2, 4462 GS Goes, Zeeland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na van achter aangereden te zijn - konden we op aanraden en telefonisch contact - door 'onze' vaste garage: autobedrijf Sinke in Goes - direct terecht voor het vaststellen van de schade. We werden... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel vriendelijke dame bij de receptie, fijne ontvangst bij afgeven auto en ophalen. Communicatie kon beter, zie ook eerdere reviews. Planning was 2 dagen voor reparatie. 2de dag zelf gebeld of ik d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In 1ste niet naar tevredenheid geholpen maar na een telefoontje van Peter is het heel netjes opgepakt en verholpen. Fijn bedrijf

Noté 5 sur 5 étoiles

De deuk en schade ,door anderen veroorzaakt, keurig hersteld overgespoten onzichtbaar Auto door wasstraat gereden. Mooi werk afgeleverd door deze mannen. Alleen de communicatie verliep n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de carrosserie automobile

Écrit par l'entreprise

Coordonnées de contact

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Goes

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

96 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

948 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

prachtige auto

Een prachtige auto terug gekregen, het lijkt wel nieuw !
Geen hagelschade meer en helemaal blinkend schoon.
Super

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat! We zijn blij dat de hagelschade volledig is hersteld en dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Professioneel werk.

Professioneel werk.
Hagelschade en tevens andere schade in 1 x hersteld.

Avis spontané

Best Lieneke,

Wat fijn om te horen dat het werk professioneel is uitgevoerd. We zijn blij dat zowel de hagelschade als de andere schade in één keer hersteld zijn. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes en binnen de tijd afgewerkt

Netjes en binnen de tijd afgewerkt.
De afspraak maken ging stroef.

Beste Henk,

Fijn dat het werk netjes en op tijd is afgerond. We nemen uw feedback over het maken van de afspraak serieus.

Goede persoonlijke snelle service

Goede persoonlijke snelle service. En ze leveren vakwerk.

Beste Chris,

Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke en snelle service waardeert en dat u tevreden bent over ons vakmanschap. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vooraf soms tegenstrijdige informatie…

Vooraf soms tegenstrijdige informatie ontvangen. Dit betreft mailverkeer vanuit het hoofdkantoor en de berichtgeving rechtstreeks vanuit het betreffende bedrijf. Helaas liep dit door elkaar heen.
De contracten met het betreffende bedrijf, Peter, super.

31 juillet 2026

Beste heer/mevrouw Vos,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat de communicatie tussen ons hoofdkantoor en de lokale vestiging soms onduidelijk was. We begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd en zullen interne processen evalueren om dit in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat de contracten goed zijn verlopen.

Tijdens mijn vakantie

Tijdens mijn vakantie, schade gehad aan de auto en ze hielpen me snel zodat ik met mijn eigen auto weer naar huis kon rijden. Vriendelijk en professioneel geholpen

1 août 2026

Beste Arianne,

Wat fijn om te horen dat we u snel en professioneel hebben kunnen helpen, zodat u met uw eigen auto weer veilig naar huis kon rijden. We waarderen uw positieve feedback!

Hagelschade prima hersteld

Hagelschade prima hersteld; auto als nieuw; goede informatie over afspraken, vriendelijke ontvangst en prima leenautoservice.

19 juillet 2026

Beste Karel,

Wat fijn om te horen dat de hagelschade zo goed is hersteld en uw auto er weer als nieuw uitziet! We zijn blij dat de informatievoorziening en de leenautoservice naar wens waren. Bedankt voor de mooie feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Schade snel en netjes hersteld

Mijn schade is snel en netjes hersteld.
Het personeel was heel vriendelijk.

16 juillet 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de schade snel en netjes is hersteld en dat u ons personeel vriendelijk vond. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld

17 juillet 2026

Beste heer/mevrouw Jansen,

Wat fijn om te horen dat alles prima geregeld was! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is fijn om te horen dat u onze service als goed en snel heeft ervaren. We waarderen uw feedback enorm!

Correcte behandeling

2 juillet 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview. We streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom horen we graag wat we volgens u beter hadden kunnen doen om die 5 sterren te verdienen.

Uw feedback is voor ons erg waardevol. U kunt deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Goed geholpen

Goed geholpen

14 juin 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom horen wij graag wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die 5e ster te verdienen.

Wilt u uw feedback met ons delen via schade.ktv@vanmossel.nl? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk personeel. Herstel prima.

Vriendelijk personeel.

12 juin 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service en je wordt goed op de…

Goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden door personeel

7 juin 2026

Beste heer/mevrouw de Poortere,

Fijn om te horen dat onze service en communicatie zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Goed afgehandrld

Goed afgehandeld

5 juin 2026

Beste Majella,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview. Wij waarderen uw feedback enorm.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom zijn wij benieuwd wat wij volgens u beter hadden kunnen doen om die vijfde ster te verdienen.

Uw feedback kunt u mailen naar schade.ktv@vanmossel.nl. Wij horen graag van u.

Noté 5 sur 5 étoiles

De auto ziet er strak uit en netjes…

De auto ziet er strak uit en netjes gespoten.

10 juin 2026

Beste Ruissen,

Fijn dat u tevreden bent over het schadeherstel van uw voertuig. We waarderen uw complimenten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geholpen en goed service ben…

Snel geholpen en goed service ben tevreden

29 mai 2026
Avis spontané

Beste heer/mevrouw Marisella,

Fijn dat we u snel en goed van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback!

Alles netjes gedaan

Alles netjes gedaan, de intake, de afspraken en de reparatie

6 juin 2026

Beste heer Roeland,

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Beste heer/mevrouw van Gelder,

Fijn om te horen dat de auto er weer als nieuw uitzag! We waarderen uw positieve feedback.

Service goed

Service goed, personeel vriendelijk, resultaat top, ik vond wel dat 4 dagen voor een relatief kleine schade lang was. Antwoord Van Mossel gewaardeerd, misschien bij intake een schatting gevenvan verwachte reparatie tijd?!

6 juin 2026

Beste heer van de Zande,

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, ons vriendelijke personeel en het eindresultaat.

Wat betreft de reparatieduur: de schadecalculatie en de daarbij behorende hersteltijd waren correct ingeschat en de werkzaamheden zijn binnen de geplande 4 dagen afgerond. We begrijpen echter dat dit vanuit uw perspectief als een relatief kleine schade kan aanvoelen en dat u daardoor een andere verwachting had van de doorlooptijd. Daar hebben we zeker begrip voor.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot uw dienst in de toekomst!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus