Banner for Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Rotterdam

Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Rotterdam Avis 33

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Driemanssteeweg 690, 3084 CB Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door Rachid, duidelijk geïnformeerd en alle vragen werden beantwoord onder het genot van (goede) koffie. Auto had schade aan de lak/spiegel/motorkap en is gedeeltelijk gespoten en hers... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Van Mossel Schade autoschade High Tech in Rotterdam. Van begin tot eind werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Complimenten aan de vestigingsdire... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Topservice bij Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Rotterdam In november heb ik mijn auto hier gebracht voor een kleine beurt en ik ben ontzettend tevreden over de service. Vanaf het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over Mossel Rotterdam – echte professionals! Ik ben ontzettend tevreden over de service van Mossel Rotterdam. Vanaf het eerste contactmoment ben ik op een professionele en vriendelijk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de carrosserie automobile

Écrit par l'entreprise

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Coordonnées de contact

• Driemanssteeweg 690, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Pays-Bas

• 010 511 50 37
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Rotterdam

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

4,4

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Beste Bryan,

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat alles naar wens is afgeleverd. Bedankt voor uw feedback!

Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten

Mijn ervaring met Van Mossel Autoschade Rotterdam (Charlois) is bijzonder teleurstellend en frustrerend verlopen.

Mijn auto is eind augustus 2025 aangeboden voor schadeherstel. De afgesproken opleverdatum werd niet gehaald zonder enige communicatie. Ik moest zelf meerdere keren bellen om duidelijkheid te krijgen. Dat is al geen professionele start.

Bij oplevering bleek het werk ondeugdelijk:
• Schades die waren opgenomen, waren niet hersteld.
• Het lakwerk vertoonde zichtbaar sinaasappelhuid-effect.
• De auto was van binnen vervuild met fijnstof en totaal niet netjes afgeleverd.
• Na herstel sloot zelfs de achterklep niet meer correct.

Daarnaast kreeg ik een vervangende auto mee vol bestaande schades, zonder gezamenlijke controle of schaderapport. Later werd geprobeerd een bestaande schade aan mij toe te schrijven. Gelukkig had ik foto’s gemaakt bij ontvangst. Dat dit überhaupt geprobeerd wordt, vind ik zeer kwalijk.

Het dieptepunt kwam later:
Bij onderhoud bij de Ford-dealer werd vastgesteld dat er schade aan het sproeisysteem was ontstaan als gevolg van de eerdere herstelwerkzaamheden. Deze reparatie (€276,34) viel niet onder garantie en heb ik zelf moeten betalen.

Ondanks duidelijke onderbouwing en factuur weigert Van Mossel hiervoor verantwoordelijkheid te nemen.

Wat mij vooral stoort:
• Structureel gebrek aan communicatie
• Meerdere keren onvolledig en slordig herstel
• Geen degelijke eindcontrole
• Poging om bestaande schade op de klant af te schuiven
• Weigeren om aantoonbare vervolgschade te vergoeden

Van een grote organisatie als Van Mossel mag je professionaliteit en verantwoordelijkheid verwachten. In mijn geval heb ik het tegenovergestelde ervaren.

Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring die ik anderen niet zou aanraden.

4 mars 2026

Beste heer,

Dank voor uw bericht.

Wij begrijpen dat het vervelend voor u is dat tijdens het onderhoud bij de Ford-dealer een defect aan het sproeisysteem is vastgesteld en dat u hiervoor kosten heeft moeten maken.

Wij hebben uw eerdere klachten altijd serieus genomen, opgepakt en waar nodig in overleg met u opgelost. Ook in dit geval hadden wij dit graag eerst zelf willen beoordelen.

Wanneer u van mening bent dat er sprake is van een gebrek als gevolg van onze werkzaamheden, dient u ons de gelegenheid te geven dit te controleren en indien nodig te herstellen. U heeft er echter voor gekozen het voertuig direct door een andere partij te laten repareren, zonder ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen of ons de kans te geven het te onderzoeken.

Hierdoor hebben wij helaas niet kunnen vaststellen wat de exacte oorzaak is en of dit verband houdt met de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Onder deze omstandigheden kunnen wij de door u gemaakte kosten dan ook niet vergoeden.

Mocht er in de toekomst iets zijn waarvan u vermoedt dat het verband houdt met onze werkzaamheden, dan verzoeken wij u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen, zodat wij dit samen kunnen beoordelen en indien nodig passend kunnen oplossen.

Beste heer/mevrouw Verbeij,

Fijn dat alles naar wens is verlopen en goed is afgeleverd. Dank voor uw feedback.

Reparatie

Auto is mooi gerepareerd

13 octobre 2025

Beste Sacha,

Fijn dat we uw auto mooi hebben kunnen repareren. Bedankt voor uw feedback!

Beste Vera,

Wat een geweldige reactie, dank je wel!
We vinden het super om te horen dat je zo enthousiast bent over ons werk. Jouw tevredenheid is precies waar we het voor doen.

Beste heer/mevrouw van de Groep,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Top Herstel

Heel netjes de schade hersteld en sneller dan verwacht! Prima vakwerk 😁

10 juillet 2025

Beste mevrouw de Bel,

Fijn om te horen dat we de schade zo netjes en snel hebben kunnen herstellen! We waarderen uw positieve feedback over ons vakwerk enorm.

Top bedrijf.

Fantastische ervaring. Alles van A tot Z netjes geregeld incl. uitstekend vervangend vervoer.
De schade aan mijn auto is perfect hersteld en de auto is weer als nieuw.

25 juin 2025

Beste Bo,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat alles van A tot Z netjes geregeld was, inclusief het vervangend vervoer, en dat de schade aan uw auto perfect hersteld is. Dank voor uw feedback!

Duidelijke communicatie

Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ik ben op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en ook de snelheid van de service verliep zoals afgesproken.

12 mai 2025

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te horen dat u onze service als prettig en professioneel heeft ervaren. We zijn blij dat u goed op de hoogte bent gehouden en dat de snelheid van de service aan uw verwachtingen voldeed. Bedankt voor uw feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een goede ervaring mogen…

Ik heb een goede ervaring mogen ervaren!
Zelf werd ik snel geholpen en waren ze erg vriendelijk!

20 mai 2025

Beste Jon,

Wat fijn dat u een goede ervaring had! We zijn blij met uw vriendelijke woorden en dank voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen en top service

20 mai 2025

Beste JSR,

Fijn om te horen dat we u goed van dienst konden zijn. Bedankt voor uw feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Waar ik binnen kwam met enorm veel…

Waar ik binnen kwam met enorm veel stress, maar naar buiten liep met een mooi belofte en advies. Deze is waar gemaakt door van Mossel!

7 mai 2025

Beste Farida,

Wat fijn dat u ondanks de stress met een goed gevoel en advies de deur uit bent gegaan. We zijn blij dat we de belofte hebben kunnen waarmaken. Dank voor uw feedback!

Beste Dennis,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat we u snel van dienst konden zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een goede ervaring bij Van…

Een uitstekende service, vakmanschap en echte klantgerichtheid. Van Mossel maakt een vervelende situatie weer een stuk dragelijker. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!

8 novembre 2024

Beste Fazola,

Wat fijn te horen dat onze service, klantgerichtheid en vakmanschap een vervelende situatie dragelijker hebben gemaakt. We zijn blij dat u op ons kunt vertrouwen en bedanken u hartelijk voor de mooie woorden!

Snelle klanten communicatie, vakmanschap

Topservice bij Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Rotterdam

In november heb ik mijn auto hier gebracht voor een kleine beurt en ik ben ontzettend tevreden over de service. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Alles verliep soepel en zoals afgesproken. Ik kreeg meteen een leenauto mee, wat erg prettig was.

Wat ik vooral waardeer is dat ze precies doen wat de klant vraagt – geen verrassingen, gewoon duidelijke communicatie en vakmanschap. Ik had eerder een minder goede ervaring bij een Mercedes-dealer in Den Haag, dus het verschil viel meteen op.

Van Mossel High Tech Rotterdam is vanaf nu mijn vaste adres voor onderhoud en problemen. Blijer kan ik niet zijn. Bedankt voor de uitstekende service!

21 novembre 2024

Beste Soufiane,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de service bij onze vestiging in Rotterdam! We zijn blij dat alles soepel is verlopen en dat u de communicatie helder vond. We waarderen het enorm dat u ons nu als uw vaste adres beschouwt. Dank voor uw feedback!

Zeer tevreden over Mossel Rotterdam HT

Zeer tevreden over Mossel Rotterdam – echte professionals!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Mossel Rotterdam. Vanaf het eerste contactmoment ben ik op een professionele en vriendelijke manier geholpen. Ze hebben mijn schade snel en vakkundig beoordeeld, en dankzij hun deskundige aanpak is mijn schade direct goedgekeurd door de verzekering. Dit scheelde mij een hoop zorgen en gedoe. Mossel Rotterdam denkt écht met je mee en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Ik raad iedereen aan om hun schades door deze experts te laten behandelen – absolute topservice

19 mars 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te lezen dat u onze professionele en vriendelijke aanpak heeft gewaardeerd. We streven ernaar om onze klanten een zo soepel mogelijke ervaring te bieden bij het afhandelen van schade, en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren. We zijn trots op ons team en hun inzet om onze klanten te helpen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Mede vanwege de communicatie was de auto snel gemaakt en alles tip top tot in de puntjes geregeld, bedankt!

11 avril 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de afhandeling van uw autoreparatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en snel gemaakt!

Super service en snel gemaakt!

11 avril 2025

Beste Raymond,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Noté 3 sur 5 étoiles

Belachelijk dat ik 20 euro moet betalen…

Belachelijk dat ik 20 euro moet betalen voor een automaat huurauto……sta geparkeerd krijg schade die niet uit kijk….kost mij geld.

29 mars 2025

Beste heer Von Harras,

Het spijt me om uw negatieve review te lezen. Zoals aangegeven in onze voorwaarden, worden de kosten voor een automaat voertuig helaas niet gedekt door de verzekering als u geen automaat rijbewijs heeft. Deze kosten worden dan ook doorbelast aan de klant. Ik ga ervan uit dat mijn collega's dit duidelijk aan u hebben uitgelegd bij het maken van de reservering.

Mocht u verdere vragen hebben of telefonisch contact willen, dan kunt u gerust uw gegevens sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl. We helpen u graag verder.

Goede vervangende auto
Snel klaar
Schade is heel netjes hersteld

29 mars 2025

Beste Saskia,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vervangende auto en de snelle service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben bereikt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus