Jaarlijks kom ik voor het onderhoud van mijn Nissan Qashqai, prima service, prettig en vriendelijk personeel. Degelijke en prima uitleg van het gedane onderhoud. Ook de vestiging in Tiel nodigt uit... Voir plus

L'entreprise a répondu
Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. D... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Prima geholpen. Nieuwe kentekenplaten meteen gemonteerd. Hele goede service!

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Degelijke en prima uitleg van het gedane onderhoud.
Ook de vestiging in Tiel nodigt uit voor een bezoek, prachtige uitstraling.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Tevreden over de uitvoering van de kleine beurt van mijn nissan juke hybrid.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Verkoper heeft mij gebeld om te vragen hoe het bevalt en of er nog opmerkingen waren. Heeft hierbij meteen geholpen. Ik wacht nog wel op de levering van de trekhaak. Hopelijk gaat dit lukken voordat we op vakantie gaan.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Wij zijn heel goed geholpen, en alles werd heel goed uitgelegd nogmaals heeeel goed geholpen.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Had kleine schade aan mijn Nissan Juke.
Dit is netjes en perfect opgelost.
Mijn complimenten hiervoor.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Heel netjes geholpen , en alles volgens afspraak ! Ook prima uitleg van de bediening van de auto !

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Gaan zorgvuldig te werk, en zijn vriendelijke klantgerichte medewerkers

Eerlijk betrouwbaar en constructief
in omgang en in handeling.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
elke vraag over de diverse toeters en bellen op de lokatie direct uitgelegd

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
- Vooraf meegedeelde vaste prijs voor onderhoudswerkzaamheden.
- Vooraf overleg m.b.t. eventueel meerwerk.
- Op locatie kunnen wachten op werkzaamheden.
- Goed werk.
- Mogelijkheid tot maken afspraak via website.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Prettig geholpen bij de werkplaatsreceptie. Men denkt mee over wat wel en niet nodig is.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Prettig geholpen , wijze uitleg, vriendelijke benadering, prettige service.
Dhr. Eric van Rooij, fijne vriendelijke, symphatieke verkoper.

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. Tussendoor toestemming gevraagd voor kosten buiten de beurt i.p.v. er nadien mee geconfronteerd te worden. Auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil een mens nog meer! Top!!!

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
Aardig personeel, makkelijk afspraak te maken en de auto rijdt prima :-)

Réponse de Van Mossel Nissan - Tiel
En savoir plus sur les différents types d'avis.