Wir hatten einen Schaden im Urlaub und waren sehr glücklich, dass uns alle Leute von van Mosel (2 Niederlassungen) sehr zuvorkommend und schnellstmöglich geholfen haben. Alle genannten Termine wurd... Voir plus
L'entreprise a répondu

Klokkenbergweg 29, 1101 AK Amsterdam-Zuidoost, Nederland, NL
L'entreprise a répondu
Goed voorgelicht door de medewerker, waardoor tenslotte de verkoop plaatsvond. De verdere afhandeling heeft mij het vertrouwen gewekt dat ik bij de juiste dealer ben..
Een groot drama deze garage. Ik heb al eerder een negatieve review geschreven, maar na wederom een zeer slechte ervaring, plaats ik er nog één. Als tegemoetkoming van vele eerder gemaakte fouten, heb... Voir plus
De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Klokkenbergweg 29, 1101 AK, Amsterdam-Zuidoost, Nederland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Ging niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk beide naar goede oplossing gezocht en samen prima uitgekomen.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Slechte communicatie. Zaken die ik voor service beurt had doorgegeven via call center zijn niet doorgegeven (overigens de zoveelste keer) . Ik had een ‘wachtafspraak’ die max 2 uur zou duren, maar dit werd 6 uur. Zonder dat dit gecommuniceerd werd. Ter compensatie zou ik korting krijgen om mijn volgende service beurt, hiervan zou ik per mail een bevestiging krijgen - dit is nooit gebeurd.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
We hadden te maken met een jonge verkoper; Mikhail. Hij voelde goed aan dat we eigenlijk meer wilde dan "alleen ff kijken"!
Ondanks de showroom vol stond die zaterdag ochtend stelde hij voor om toch even een proefritje te maken en begon met he verschuiven van wat auto's!
Na de rit nog wat besproken in zijn kantoor natuurlijk en na wat gegunde bedenktijd hebben we de wagen toch aangeschaft! Mikhail was nergens opdringerig, maar voelde gewoon goed aan wat wij wanneer wilden! Natuurlijk wil je nog even overleggen in het kantoor bij het bepalen van de prijs; ook hier voelde Mikhail ons goed aan, stond op, en riep; ik ga nog even koffie halen, jullie ook?
Simpele dingen, vast en zeker verkoop trainingen, maar wel top uitgevoerd!!

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Goede ervaring met Van Mossel.
Ze zijn betrouwbaar, professioneel en voeren alleen de werkzaamheden uit die echt nodig zijn. Daarnaast hebben ze zonder veel aarzeling uitgebreid garantiewerk uitgevoerd, en dat zegt veel over hun inzet voor hun klanten.
Autoreparaties zijn zelden leuk, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat hun advies eerlijk is en dat ze geen onnodige werkzaamheden aanbevelen.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Service en onderhoud is goed uitgevoerd, alleen toen ik thuiskwam zag ik dat er twee zwarte smeer plekjes op mijn jurk zat, dat is minder leuk,

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Alles ging goed en de communicatie rondom de afspraak ging soepel.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Wat ging er mis? Nou, wat ging er niet mis! Mijn auto gekregen en voordat ik kon genieten van mijn nieuwe (tweedehands) waren we 5 maanden verder. Klantenservice top maar de garage wat een lachertje...nemen de telefoon niet op, nemen geen contact met je op na een terugbel verzoek, ga je bij de showroom langs leggen de medewerkers van de showroom een notitie neer met je nummer nee hoor nog geen contact. Dan na maanden een afspraak, repareren ze het defect krijg je de auto met ander defect terug... Eens maar nooooit meer deze garage.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
door gebrekkige communicatie van de kant van de garage, kon ik mijn auto pas , voor mij, te laat ophalen en moest ik hem een andere dag weer terug brengen.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Als consument je gehoord voelen
Prettig contact met de verkoper

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Er is een reparatie uitgevoerd zonder toestemming. In het systeem stond vermeld dat er gebeld was met de klant, terwijl dit niet klopte. De volgende dag is er een klacht ingediend bij de vestigingsdirecteur. Hij gaf aan hierop terug te komen na intern onderzoek. Ik wacht sinds 24/04/26 op een reactie en het is nu 23/5/26.
Slechte reclame voor Zuidoost.
Op 26/06/26 is er telefonisch contact geweest, waarin de plooien zijn gladgestreken.
De service zelf was uitstekend zoals altijd.
Vandaar de aanpassing van de waardering.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Fijn dat de APK en de servicebeurt gecombineerd uitgevoerd kon worden. Bovendien fijn dat de auto na afloop schoongewassen voor me klaarstond.
Mooie Peugeot 108 gekocht bij Van Mossel!
Na een misverstand over APK/onderhoud auto na overleg met de vestigingsmanager een zeer goede oplossing geboden! Dus uiteindelijk een positieve ervaring

Personeel is vriendelijk,
Personeel is vriendelijk, het wachten op de service beurt wat is afgesproken.duurt wel erg lang 3,5 uur gewacht. Voldoende versnaperingen aanwezig en voorzieningen om te kunnen werken.

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Zoals was gebruikelijk ik voorafgaande jaren ontving ik geen uitnodiging en dus maakte deze zelf online . Bij aankomst zat een medewerker die intens naar een beeldscherm keek met twee mannen weerskanten . Geen van de drie heeft naar me gekeken laat staan begroet . Na een minuut of vijf was ik aan de beurt . Mijn afspraak kon hij niet vinden al had ik een bevestiging in mijn e-mail . Dit was ook het geval in 2025 dus hun computerstem deugt niet echt goed .
Toen ik gebeld ben dat de auto klaar was heb ik besloten om die de volgende dag te halen . Er werd een bedrag genoemd maar de volgende dag was het plotseling €90 duurder . Ik zei dit tegen een aardige medewerker die in de computer keek en kwam terug met de rekening die meer overeen kwam met wat ik telefonisch had gehoord . Ik betaalde en reed naar huis . Dit incident heeft mijn vertrouwen in van Mossel niet bepaald groter gemaakt .

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Lang wachten, totaal onvriendelijk behandeld aan de balie, weinig transparantie en uitleg in combinatie met hoge kosten. Ik voelde me als niet auto kenner totaal ongewenst en slecht behandeld.
Update: telefonisch is mijn klacht door de manager erg prettig afgehandeld, dus nu geen 2 maar 3 sterren

Réponse de Van Mossel Peugeot - Amsterdam Zuidoost
Brengen kosten in rekening waar niet om gevraagd wordt en zeker ook niet nodig zijn. Ook na telefonisch contact op te nemen en aangeven dat ik bepaalde afstelling van koplampen niet hoeft te doen omdat de auto nieuw is. Hebben ze het gewoon in rekening gebracht.
Terrible experience.
I left my car for a major maintenance and reported some issues to be checked. I had to bring my car three times as the required repairs was not done even though I made it clear at the beginning. Furthermore, my car had engine breakdown only 3 days after picking up my car from the maintenance.