À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Vanpoint er et moderne autoværksted og dækcenter på Priorparken 359, 2605 Brøndby. Vi er placeret i et professionelt industrikvarter tæt på motorveje, og alle biler står sikkert i et lukket område med vagtport. Vi holder din forretning kørende med kort ventetid og høj prioritet til erhvervskunder som håndværkere, transportfirmaer, taxaer, kurérfirmaer og servicevirksomheder. Vi hjælper også private kunder med alle typer reparationer, service og dæk. Vi udfører forsikringsskader og arbejder sammen med de fleste forsikringsselskaber. Timepris: 715 kr. ekskl. moms. Alle reservedele leveres med 3 års garanti fra anerkendte leverandører. Værkstedet er 450 m² med moderne udstyr, store arbejdsområder og egen dækafdeling – bygget til hurtige, stabile og professionelle løsninger.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at komme i kontakt med

Jeg har nu i 3 uger mailet - ringet - skrevet på kontakt formular - for at komme igennem så de kan tjene penge på at jeg er kunde !

Jeg skal have skiftet til sommerdæk og de har mine dæk : men der er umuligt at komme i
kontakt !
Har aldrig oplevet noget lignende

15 avril 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg skulle til service med min bil men var i tvivl om hvor jeg skulle tage hen og hvor meget det ville koste. Her fik jeg service i høj kvalitet på ingen tid. Og en pris jeg havde forventet var meget højere.

Her tager jeg til fra nu af

18 décembre 2025

Super service 👍👍

Super service 👍👍. Kan helt klart anbefales. Nemt at finde og blev hilst velkommen med et smil og en kop kaffe.
Vil helt klart vende tilbage, hvis bilen skal have en lapning.

29 janvier 2026

Punkteret bagdæk

Jeg havde et punkteret bagdæk og ringede fredag middag , jeg fik af vide at jeg kunne komme forbi ved fyraften kl.17 , de fik klaret opgaven og gutterne er total friske .
Hvad skal jeg sige , kan kun anbefale vanpoint.
Mvh Daniel

30 janvier 2026

Hurtig

Hurtig, billigt og venlig betjening af et dæk der skulle lappes.

30 janvier 2026

Fandt Vanpoint via Google

Fandt Vanpoint via Google, da jeg skulle have lavet service/dæk på min bil. Bookingen var nem, og jeg fik hurtigt en tid.
Da jeg kom derud, var stemningen god, og de forklarede roligt hvad der skulle laves, uden at presse på med ekstra ting.
Arbejdet blev lavet som aftalt, bilen var klar samme dag, og prisen var fair ift. det der var lavet. Man kan mærke at de ved hvad de laver, især hvis man bruger bilen til hverdag/arbejde.
Kommer helt sikkert igen og kan godt anbefales👍

12 janvier 2026

Hold kæft en virksomhed

Hold kæft en virksomhed. Ringer og bestiller da man ikke kan gøre det på deres hjemmeside. De bekræfter at jeg kan komme kl 18 og skiftet dæk. Da jeg så kører derud så afviser de mig blankt og siger de intet ved om det.

8 janvier 2026
Logo de Vanpoint ApS

Réponse : Vanpoint ApS

Hej Ky
Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig den ulejlighed, du har oplevet – det var 100 % en intern fejl fra vores side. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og vi sørger for, at det ikke sker igen.

Vi vil meget gerne finde en passende kompensation. Du er velkommen til at kontakte os på mail eller ringe på 49 49 33 22, så kan vi tage en snak om det.

Venlig hilsen,
Victor
Vanpoint ApS

Hvad bilder i jer ind

Hvad bilder i jer ind? En ting er i sætter en flyer på min bil, men i har gjort imens det er vådt og nu kan jeg stå og skrappe jeres flyer papir er min bil, da det har sat sig fast fordi det er vådt!! Hvis i sætter en i min rude igen, kan jeg love jer for, det er er en sag jeg tager videre og i får en regning, for at jeg skal stå og rense jeres flyer af min bil!!

2 janvier 2026
Logo de Vanpoint ApS

Réponse : Vanpoint ApS

Hej Leon,

Vi beklager ulejligheden mange gange for de problemer, vi har forårsaget. Giv mig venligst et kald på 49 49 33 22, så vi kan finde frem til en passende kompensation og aftale, hvordan vi bedst løser situationen.

Victor
Vanpoint ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så taknemmelig for disse fyre

Jeg er så taknemmelig for disse fyre; de ​​fik hurtigt min varevogn repareret, efter den brød sammen forleden. Jeg var så heldig at finde dem; jeg afleverede bilen i går, og i dag kører den igen. En stor tak til Vanpoint-teamet.💪💪👍

16 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitetsservice og bekvemmelighed undervejs.

Jeg har tre varevogne i min gartner virksomhed, og Vanpoint holder dem alle kørende. Super god service. I går fik en af bilerne 4 nye dæk og to bærearme, og de fik det gjort virkelig hurtigt, da jeg var presset for tid. Det er lige præcis sådan noget man har brug for når man har travlt på pladsen 💪🏻

Jeg har allerede booket tandremsskift på en anden Transporter næste uge, og det er rigtig fedt at jeg kan få en tilsvarende varevogn som lånebil, så arbejdet ikke går i stå. Kan klart anbefale gutter fra Vanpoint, de er nemme at snakke med og de gør tingene ordentligt.

2 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve taken my vans here many times

I’ve taken my vans here many times, and the service is always excellent. The team is professional, fast, and trustworthy. I highly recommend this auto shop for anyone who wants quality work every time.

1 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus