Vapenorge Avis 147

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Voir plus

Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til.... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

147 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukket…

Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukket fra konto.Ennå ikke fått den.De sendte en annen Vape,som ikke engang fungerer.Har hatt sporadisk kontakt med beklagelse,MEN de skylder på posten…(De har rotet bort 2 sendinger til meg) !!! Nå den siste mnd får jeg ikke svar fra de..

1 mai 2025

sends from abroad

This store with Norwegian flag and all sends everything from abroad.
My package never came and when I asked if hey could help me find it they said they would send a new one.
Never got that and they did not reply to emails afterwards. YOU HAVE TO BE PRETTY THOUGH OWNING A STORE CALLED VAPE NORWAY, FLAGGING OUR FLAG AND THEN GET SOMEONE TO SHIP FROM ABROAD.

1 avril 2025

Helt ubrukelig kundeservice

Helt ubrukelig kundeservice
Har gjentatt ganger forsøkt å få kontakt med kundeservice uten hell. Saken gjelder en retur. Til tross for mange purringer har jeg fortsatt ikke fått svar. Elendig opplegg.
Nettbutikken selger også nikotinvarer til mindreårige, som også er svært kritikkverdig!

31 mars 2025

Bestilte ting som var på lager men det…

Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker senere sender jeg en mail for å avbestille! Ca en uke etter det blir det trukket penger fra kontoen å det blir umulig å få kontakt med noen!! Fortsatt ikke kommet noe av det jeg bestilte!!!! Det er heldigvis ikke så mange som er så useriøse som dette!!

23 janvier 2025

Selger til barn ned i 12 års alderen

Selger til barn ned i 12 års alderen. Ingen identifikasjon nødvendig.

Info sendt 31.12.2024. Etter å ha blitt gjort oppmerksom på salg til mindreårig ble all kontakt brutt.

19 décembre 2024
Logo de Vapenorge

Réponse de Vapenorge

Hei Mads-Olav,
Vi selger ikke varer med 18-årsgrense til barn. Hvis du har noen andre opplysninger, så hadde vi satt pris på om du kunne sendt dokumentasjon til oss på vår epost.

Mvh,
Martin

Sender ikke ordren og svarer ikke på epost.

OPPDATERT: Da er pakken ankommet etter 3 uker.

En uke etter at jeg mottok ordrebekreftelsen fra nettstedet sendte jeg en epost hvor jeg etterspurte at de skulle sende ordren. Etter en liten uke til har butikken hverken sendt ordren eller svart på eposten. Virker generelt sett som en useriøs forhandler.

2 janvier 2025

Fornøyd med varene som ble bestilt. Vanskelig å oppnå kontakt med kundeservice

Fornøyd, med noen merknader. Det er vanskelig å vite om en vare er sendt eller ikke, samtidig som det er vanskelig å få kontakt med kundeservice. Prøvde chat, mail og telefon, men uten å få kontakt. Det var først etter at jeg la igjen en negativ tilbakemelding at jeg ble kontaktet av VapeNorge via e-post. Skal det så mye til, tenker nå jeg? Varen kom etterhvert, rundt 2 uker etter bestilling, som er forståelig nå i desember. Fikk det jeg hadde bestilt, så er fornøyd. 4 stjerner...såvidt! De har et lite fjell å bestige når det kommer til å svare kundene sine. Skulle noe gå galt med forsendelsen, som det for flere kjøpere har gjort tidligere, hva skal en da gjøre? Send inn en dårlig anmeldelse, så blir du raskt tatt hånd om. Fra spøk til alvor; Du får det du betaler for.

7 décembre 2024

Kjøpte en del varer fra dem i det…

Kjøpte en del varer fra dem i det siste.
Min favoritt ble vozol 10 000. Den gir en kraft de andre ikke gir og er veldig praktisk å bruke. For de som ser etter noe til røykeslutt er denne å anbefale på det sterkeste.

9 novembre 2024

Spurte om råd til røykeslutt

Spurte om råd til røykeslutt, fikk god veiledning. I tillegg fulgte de opp senere.
Noen ganger har varene kommet litt senere enn andre ganger, så jeg anbefaler å bestille i god tid.

25 octobre 2024

Funker Greit

Noe lang leveringstid, bestilte med pakkesporing (betalte extra) fikk pakken plutselig i postkassa. god pris og fornøyd med produkt.

18 juillet 2024

Vet ikke hvorfor anmeldsene er så dårlig...

Vet ikke hvorfor anmeldsene er så dårlig egt, fikk svar på e-post innen 4 dager og kan ikke klage, siden i tillegg ble det sendt.

Fikk sporingsnummer, og alt er helt greit. Ikke for lang tid til det blir sendt, og helt grei kundeservice!

6 juillet 2024

Noe lang leveringstid

Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt ok. Pris var god. Så, konklusjon er å beregne god tid, men varen kommer. Men kunne vært greit med litt mer informasjon ordren

14 juin 2024