Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Voir plus
Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til.... Voir plus
Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt... Voir plus
Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker sener... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.
Norvège
- vapenorge.no
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ordered a month ago and paid
Ordered a month ago and paid. They don't respond, just a scam!
Fikk god hjelp av kundeservice
Fikk god hjelp av kundeservice. Svarte på spørsmålene mine og ga meg en god løsning til å slutte med røyk. Tommel opp!
Positivt overrasket
Tok litt tid å få sendt varene, men så fort det ble sendt kom den på 5 dager!
Ble litt skeptisk når jeg så omtalene her men jeg er i allefall fornøgd med kjøpet og kommer til å bestille fra de igjen 😊👍
Bare svindel!! Styr unna.
Prøvde å kontakte de for å spørre hvor varene mine var, kommer bare på telefonsvar og mailene jeg sendte blir bare svart av automatiske svar.
Bestilte varene i midten av Juli, har enda ikke fått de. Fikk ikke engang sendelses bekreftelse på mail, bare ordre bekreftelse. Kontaktet banken min og vips for å melde de som svindel.
Styr unna denne!!
Så etter ny vape og hørte meg litt…
Så etter ny vape og hørte meg litt rundt. Fikk gode svar fra kundeservice. Bestilte smok mag og noe eliquid. Smok magen fungerer kjempebra, drøssevis av funksjoner( som jeg ennå ikke har satt meg inn i ) og gir godt med damp. Liker også at jeg kan regulere styrken selv.
Har vært kunde av disse i mange år og…
Har vært kunde av disse i mange år og har aldri opplevd problemer. De ga ekstra i kompensasjon som følge av forsinkelse en gang. De gir gode råd for å hjelpe med røykeslutt.
Takket være dem har jeg nå vært røykefri i 4 år. Tusen takk ! :)
God erfaring med denne butikken
God erfaring med denne butikken. Handlet flere ganger. Tipp topp
Spurte om råd til noe for røykeslutt
Spurte om råd til noe for røykeslutt. De ga meg gode anbefalninger og har brukt det siden. Stor takk!
Bestilte smok mag cobra og noen elf…
Bestilte smok mag cobra og noen elf barer og juice. Kom ganske raskt.
Veldig fornøyd med varene.

Réponse de Vapenorge
Så hyggelig personale!
Så hyggelig personale!
Hjalp meg med å finne noe til å stumpe røyken med, takk for det!
My experience with vapenorge.no
Ordered a Smok G-priv 4 with coils and batteries.
Order trough the website was easy and speak with customer service was pleasent.
Points of improvement.
-More clarity on the status of the order.
-Filter trough the reviews and delete obvious fake reviews.
Otherwise very satisfied with my purchase and will buy from them again.
Bare svindel
Bare svindel. De reklamerer med at de sender ut varene samme dag hvis man bestiller før kl 14. Bestilte en ecigg derfra som jeg aldri mottok og fikk heller aldri ordrebekreftelse. Tok kontant med butikken etter 2 uker, fikk aldri svar men derimot så belastet de transaksjonen dagen etter at jeg tok kontakt med de. Har kontaktet de flere ganger i ettertid men aldri fått svar.
Styr unna, skikkelig useriøs butikk.

Réponse de Vapenorge
Kjøpte elfbarer fra dem
Kjøpte elfbarer fra dem, de er ikke med nikotin, men det har de også skrevet. Kjøpte med fra evaeske
God service fikk jeg og :)
Godt utvalg
Godt utvalg, gode priser. Kjøpte noen elf bars og ble oppfordret til å bestille i god tid da de hadde stor etterspørsel på denne varen. Pakken kom noen dager senere :)
Gode varer :)
God opplevelse
God opplevelse.
Spurte om noe til røykeslutt, fikk fin hjelp og oppfølging. Slik skal det være!
Fikk god hjelp til hva jeg burde prøve…
Fikk god hjelp til hva jeg burde prøve som røykesluttet
Konkuransedyktige priser og stort…
Konkuransedyktige priser og stort sortiment. De bryr seg om å selge det nyeste på markedet og sørger for at de alltid er oppdatert på nye varer.
Takk for trygg og god handel