Vasafiskerian Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Räkorna jag beställde var riktigt fina, som utlovats, bra förpackat, mycket bra att man kan välja dag som passar för leverans,många valmöjligheter, sedan att man via SMS på själva dagen får en mer exa... Voir plus

Hälleflundran var i för stora bitar, den största på nära 700 gram. Om man levererar frysta livsmedel tycker jag att man ska ta sig tid att ge sig till känna (tex plinga på dörrklockan) innan man försv... Voir plus

Jag har köpt 40/60 räkor många ggr mkt goda köttiga räkor, finns inte att få tag på i varuhandeln. Alltid nöjd med leveransen. Vid ett par tillfällen har det blivit fel o då har företaget varit mkt sn... Voir plus

Den fina idén var att jag fick tider på var fisken var! Och att den kom på den angivna tiden levererad av en trevlig person samt att allt var styckefryst och packat i lagom stora tätslutande påsar! L... Voir plus

1. Service de livraison des courses

Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

688 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

568 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Underbar lax

2 septembre 2026

Tack för dina 5 stjärnor, Agneta! 🎣

Bra produkt

Bra produkt.
Enda var att leveransen var sen.

9 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tack för ditt omdöme, Nils! Vi beklagar att leveransen blev sen men hoppas att fisken vägde upp för väntan. 🐟

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊

Gösen var över förväntan

Gösen var över förväntan, fräsch,fast,välsmakande. Leverantören (Gordon) däremot var under all kritik....men de är tyvärr de enda som kör ut frysta varor så det är väl bara att "gilla läget".

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina feedbacken! 😊 Vad roligt att höra att gösen överträffade dina förväntningar och att du uppskattade att den var fräsch, fast och välsmakande. 🐟

Vi beklagar verkligen att leveransen med Gordon inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar självklart din feedback vidare, eftersom vi vill att hela upplevelsen – från beställning till leverans – ska hålla hög kvalitet.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Jättefina rödspättafileer

Jättefina rödspättafileer! Tydlig information gällande frakt och tidpunkt för leverans. Mycket nöjd!

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med rödspättafiléerna och att informationen kring frakt och leverans var tydlig. Det uppskattar vi verkligen! 🐟

Bra service

Bra service

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina feedbacken! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med vår service.

Beställde 10 kg fisk

Beställde 10 kg fisk, men i en kartong var det 5 kg och i den andra var det 2.150 gr. Utan kartong. Påtalade detta och fick till svar att de säljer inte fisklådor i den vikten. Fick sedan ingen återkoppling👎👎👎👎👎👎!

Hej Susanne,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att leveransen inte stämde med din beställning. Jag ser att du fick ett svar från oss den 27/8, men vi borde självklart ha återkopplat och sett till att ärendet blev ordentligt utrett.

Vi förstår att det här är frustrerande och tar självklart med oss din feedback framåt.

Vänligast,

Fantastiska XXL Grönlandskor.

Fantastiska XXL Grönlandsräkor’n
Pålitlig leverans av Gordon!

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade våra XXL lyx räkor och att leveransen med Gordon fungerade så bra. 🦐

Tack för att du handlar hos oss och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bravo

Jättebra skött

16 juillet 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tack så mycket för den fina feedbacken! 😊 Det gläder oss verkligen att du tycker att vi har skött allt så bra. Vi gör alltid vårt bästa för att ge våra kunder en riktigt bra upplevelse! 🐟❤️

Fräch mat bra paketerat.

15 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tusen tack för de fina orden! 😊 Vad härligt att höra att du är nöjd med både maten och hur vi paketerar den. Vi lägger stor vikt vid att produkterna ska komma fram fräscha och väl omhändertagna.

Tack för att du valde att handla hos oss – det uppskattar vi verkligen! 🐟❤️

Är det något du undrar över är du alltid varmt välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se.

Värdelös kundtjänst.

Värdelös kundtjänst.
Reklamerat gös som krympte till hälften vid upptining.
Helt OK enligt kundtjänst.
Inte för mig.
Varning för detta företag!

29 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med hanteringen av din reklamation.

Vi vill gärna förtydliga en viktig sak: gösen krymper inte till hälften vid upptining. Däremot kan fiskköttet dra ihop sig när det tillagas, exempelvis när man steker eller värmer upp fisken. Det är en naturlig process som beror på att muskelproteinerna förändras och att vätska frigörs när fisken upphettas.

Vi arbetar dessutom med 10 % vattenlasering, som används för att skydda fisken mot frysbränna och bevara kvaliteten under infrysning. Det ska däremot inte innebära att fisken förlorar stora mängder kött vid upptining.

Vi tar självklart din upplevelse på allvar och vill gärna hjälpa dig vidare. Kontakta vår kundservice på hej@vasafiskerian.se, så tittar vi närmare på din reklamation och hjälper dig så gott vi kan.

Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska vara nöjda. ❤️

Vasafiskerian

Jag har ringt och lämnat meddelande men…

Jag har ringt och lämnat meddelande men ingen som ringer tillbaka, jag har mailat två gånger men inget svar. Tyvärr jättedåligt då jag vill ändra i min beställning av räkor till 2kg istället för 1 kg. Svårt att handla och känna förtroende när man inte får kontakt. Ni får gärna återkomma, gäller beställning som ska levereras imorgon. Hälsningar Carola Hedrén

24 août 2026

Hej Carola!

Tack för att du delar med dig, och vi ber verkligen om ursäkt för att du inte fick återkoppling när du försökte få hjälp med din beställning. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi förstår att det påverkar förtroendet.

Vi tar med oss din feedback och arbetar hela tiden med att förbättra vår kundservice och återkoppling.

Vänligast,

Inte smakat ännu

Inte smakat ännu. Leveransen gick bra även om jag fick vänta en hel vecka vilket jag ju visste från början.

24 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tack för din recension! 😊 Vad roligt att höra att leveransen gick bra, även om det blev en veckas väntan som planerat.

När du har hunnit smaka på fisken får du gärna återkomma med vad du tycker. Vi strävar alltid efter att bli bättre och vill gärna veta: Vad skulle vi kunna göra för att förtjäna 5 stjärnor från dig? ⭐⭐⭐⭐⭐

Din feedback betyder mycket för oss!

Bra leverans

Bra leverans, bra fisk,beställning

20 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tusen tack för din fina recension! 😊 Så härligt att höra att du är nöjd med både beställningen, leveransen och fisken. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Hoppas vi får nöjet att leverera till dig igen! 🐟

Vasafiskerian

Jätte nöjd med servis och kvalitet!!

Jätte nöjd med servis och kvalitet!!
Kommer att beställa mer!

23 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Åh, vad roligt att läsa! 🥰 Stort tack för de fina orden. Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med både servicen och kvaliteten – och ännu roligare att höra att du planerar att beställa igen! 🐟💙

Vi ser fram emot din nästa beställning!

Kom när ni lovade och maten fantastisk

Kom när ni lovade och maten fantastisk

Men, lever ensam Era lådor är för stora. Gör även mindre lådor. Ta gärna mer betalt per kg

Peter

23 août 2026

Réponse de Vasafiskerian

Tack Peter för din fina och konstruktiva recension! 😊 Vad roligt att höra att leveransen kom som utlovat och att du tyckte att maten var fantastisk! 🐟

Jag förstår verkligen din synpunkt kring storleken på lådorna. Ett tips är att kika på vår ”Bygg din egen låda”, där du kan välja mellan mindre paket och kombinera olika produkter precis efter vad som passar ditt hushåll. Det kan vara ett bra alternativ när man handlar till ett mindre hushåll. 😊

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se.