Har købt flyverdragt til oldebarn, som er leveret indenfor 2 dage som skrevet. Glæder mig til at give den i fødselsdagsgave. God kvalitet og den blev afleveret til nærmeste pakkeshop.
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Efter min første oplevelse med forsøg på bytning af fleecetrøje, fandt jeg jeres system under al kritik. Ufleksibelt og tungt. Returnering var forbundet med mange løftede pegefinger og gav reelt ind... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Since 1993, VER de TERRE has designed and marketed luxury children's clothing, and the brand is known for its timeless quality products and solid design principles. VER de TERRE products are designed to allow children to move freely and concentrate on what is most important: just being children and having fun.
Danemark
- verdeterre.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har købt flyverdragt til oldebarn
God kvalitet og den blev afleveret til nærmeste pakkeshop.
Bedste service!
De har de lækreste produkter - der bare aldrig fejler! Og så har de en fantastisk kundeservice der er hjælpsomme, søde og meget serviceminded - langt mere end forventeligt ❤️🫶🏼🥰 Klart et af mine yndlingsmærker og - hjemmesider ☀️🥳

Réponse de VER de TERRE
Outstanding service keeps me coming back
I’ve had the pleasure of shopping here several times, and the customer service has consistently gone above and beyond. On multiple occasions, the team stepped in to help me with issues that weren’t straightforward, and each time they handled everything with genuine care. They reply quickly, always with a polite and friendly tone, and make you feel like a valued customer rather than just another order number. Truly outstanding service that keeps me coming back

Réponse de VER de TERRE
Vi køber stort set alt overtøj hos Ver…
Vi køber stort set alt overtøj hos Ver de Terre. Og hver eneste gang jeg får et produkt i hånden bliver jeg overrasket over kvaliteten og designet!

Réponse de VER de TERRE
VER de TERRE og kundeservicemedarbejder…
VER de TERRE og kundeservicemedarbejder Josephine har ydet en helt fantastisk god service der viser at det ikke kun er deres produkter der er helt i top, men også deres kundesyn og lyst til at yde en ekstra ordinær god service for deres kunder❤️

Réponse de VER de TERRE
Jeg har haft en god oplevelse med…
Jeg har haft en god oplevelse med returprocessen
Jeg købte en ”Arktisk herre vinterjakke med pels”, desværre var pasformen ikke så god til mig - selvom kvaliteten var i top.
Jeg valgte derfor at returnere den.
Returprocessen var retaliv ubesværet og jeg fik pengene retur på min konto minus pris for returforsendelsen.
En fin oplevelse selvom jakken skulle retur.

Réponse de VER de TERRE
Bestilte to flyverdragter i gummi og…
Bestilte to flyverdragter i gummi og som altid er de fantastiske. Varme og nemme at rengøre. Hurtig og god service

Overholder ikke forbrugerloven
Har købt en enkelt vare hos Ver de Terre, som blev returneret (for egen regning - jeg betalte selv returfragten).
Jeg har fået refunderet varebeløbet, men ikke den oprindelige forsendelsesudgift for at sende varen til mig.
Iht forbrugerloven skal man som forbruger have hele sin oprindelige udgift inkl. forsendelsesomkostninger refunderet, hvis man sender hele sin ordre retur, hvilket jeg gjorde.
Jeg har nu skrevet til Ver de Terre 2 gange uden at de har ønsket at reagere og nu er de belejligt nok gået på lang juleferie (fra i dag d. 12/12 til d. 5/1).
Sidste gang jeg nogensinde handler hos dem mere.
Forbrugerloven skal overholdes og det har man som firma et ansvar for.
Opdatering da Josephine fra Ver de Terre har bedt mig om at korrigere min anmeldelse.
Jeg har først efter min anmeldelse her på Trustpilot fået svar fra Ver de Terre.
Jeg er med på, at fejl kan forekomme, men så kan man skrive tilbage og undskylde og oplyse, at man korrigerer fejlen. Det har Ver de Terre ikke gjort. Jeg ved ikke, hvordan det kan være en misforståelse at jeg har modtaget et autosvar om at de er gået på lang juleferie - autosvaret gengives herunder.
Jeg sætter selvfølgelig pris på, at Ver de Terre korrigerer så de overholder lovgivningen, men jeg tager afstand fra deres retorik og Josephines ønske om at jeg tilpasser min anmeldelse her,
Skulle jeg gøre det, kan ingen jo bruge Trustpilot til noget.
Autosvar fra Ver de Terre gengives herunder:
Autosvar: VER DE TERRE - Credit note no. XXXXX
Tak for din e-mail. Vi holder juleferie og er tilbage på kontoret den 5. januar 2026.
E-mails vil blive besvaret så ofte som muligt.
Ønsker alle en glædelig jul & et godt nytår,
VER de TERRE
Thank you for your e-mail. We are closed for Christmas holiday and back in office on January 5, 2026.
However, emails will be replied to as often as possible.
Wish you a lovely Christmas & Happy New Year,
VER de TERRE

Verdens BEDSTE overtøj…
Verdens BEDSTE overtøj (gummiflyverdragt)
Man får pakken hurtigt og nemt - alle pengene værd
Elsker VER de TERRE

Réponse de VER de TERRE
Lækreste varer købt til min lille pige
Lækreste varer købt til min lille pige. Både flyverdragt med pelskrave, vinddragt og regndragt. Og vi elsker alle tre varer i bedste kvalitet

Réponse de VER de TERRE
Virkelig verdensklasse kundeservice og…
Virkelig verdensklasse kundeservice og så svare de også på en søndag. De bedste produkter og den bedste service❤️

Ask for extra payment
Accepts the order, takes money and only after that notifies that they will not send to Norway, unless you will pay extra 50% of total price.