VER de TERRE Avis 132

4,6

Har købt flyverdragt til oldebarn, som er leveret indenfor 2 dage som skrevet. Glæder mig til at give den i fødselsdagsgave. God kvalitet og den blev afleveret til nærmeste pakkeshop.

De har de lækreste produkter - der bare aldrig fejler! Og så har de en fantastisk kundeservice der er hjælpsomme, søde og meget serviceminded - langt mere end forventeligt ❤️🫶🏼🥰 Klart et af mine yn... Voir plus

I’ve had the pleasure of shopping here several times, and the customer service has consistently gone above and beyond. On multiple occasions, the team stepped in to help me with issues that weren’t st... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de vêtements de plein air

Since 1993, VER de TERRE has designed and marketed luxury children's clothing, and the brand is known for its timeless quality products and solid design principles. VER de TERRE products are designed to allow children to move freely and concentrate on what is most important: just being children and having fun.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

bedste kvalitet

Jeg elsker virkelig dette mærke. Jeg har 5 børn. Tøjet er behageligt, varmt. Alt er gennemtænkt til mindste detalje. Leveringen var hurtig. Jeg ønsker virksomheden velstand.
Din fan Larisa.

28 août 2023

Fantastisk produkter med meget høj…

Fantastisk produkter med meget høj kvalitet. Det som gør udfaldet til 3 stjerner er firmaet er som i aldrig til at få fat i hvis der er spørgsmål eller tvivl med et produkt. Forstår ikke jeres kundeservice niveau på så et godt produkt.

14 mai 2023

Bedre end forventet

Efter min første oplevelse med forsøg på bytning af fleecetrøje, fandt jeg jeres system under al kritik. Ufleksibelt og tungt. Returnering var forbundet med mange løftede pegefinger og gav reelt indtryk af, at det meget nemt kunne gå galt og såvel vare som penge var væk.
Det blev alt gjort til skamme!!! Sendte pakken og 2 dage senere stod pengene på min konto.
Jeg vil stadig mene, at jeres system er tungt at danse med, men det hele klappede dog alligevel!

10 mai 2023