Na opzegging van mijn mail account bij flexwebhosting (na 20 jaar!!!) lukte het niet om de 'oude' mails in te zien laat staan te kopieren naar mijn nieuwe provider. Onvoorstelbare botte rea... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helaas is een plekje op het internet de afgelopen jaren veel duurder geworden, dus ik belde om de service van Neostrada op te zeggen. Heel goed geholpen door Luuk, erg vriendelijk persoonlijk contact,... Voir plus
Ik ben al 20 jaar klant bij Versio maar ga nu mijn spullen pakken en alles verhuizen. Sinds de overnames: - ABSURDE prijsverhogingen - Totaal afgebroken support - Het kapen van domeinname... Voir plus
Bij Versio lijken ze stappen gemaakt te hebben ten opzichte van enkele jaren geleden. Vandaag telefonisch contact gehad met Christiaan en een fijne vlotte service ervaren. Vrij snel het probleem ge... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Versio biedt domeinnaamregistratie en hostingpakketten. Wij staan voor uitstekende support en goede kwaliteit.
Coordonnées de contact
Reaalhof 64, 8232 VS, Lelystad, Pays-Bas
- n.v.t.
- support@versio.nl
- versio.nl
A répondu à 26 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
technische assistentie die een stap verder gaat
Ik werd doorverbonden met Ali van de technische dienst en die heeft in alle rust en geduld mij door de verschillende acties heengeholpen en zelfs de informatie voor een aangepast contract opgezocht en dat nu doorgegeven aan de financiële administratie om uit te voeren. Chapeau ...
Slechte service
Ik ben inmiddels na 15 jaar trouwe klant helemaal klaar met Versio.
Mijn website en resellerpakket zijn maar liefst 9 dagen compleet offline geweest. Geen toegang tot de mail, geen toegang tot DirectAdmin – terwijl ik wél gewoon voor de diensten moest blijven betalen. Dat alleen al is schandalig.
Tijdens die periode heb ik 3 keer contact opgenomen met de servicedesk. Elke keer kreeg ik dezelfde belofte: "u krijgt terugkoppeling van ons". Maar vervolgens hoorde ik helemaal niets meer. Geen update, geen uitleg, geen oplossing. Het enige wat ik ervaarde was stilzwijgen en een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid.
Tot overmaat van ramp bleek mijn hele reseller hostingpakket uiteindelijk gewoon verdwenen van hun server. Dit is voor mij de druppel geweest. Je verwacht van een hostingpartij betrouwbaarheid en communicatie, maar bij Versio krijg je precies het tegenovergestelde.
Alsof dat nog niet genoeg was, kwamen daar de extreme prijsverhogingen van de afgelopen periode bij. Ik was jarenlang loyaal klant en heb veel betaald, maar blijkbaar is dat bij Versio totaal niets waard.
Kortom: mijn vertrouwen in deze partij is volledig weg. Ik ben overgestapt naar een andere provider waar service en betrouwbaarheid gelukkig wél centraal staan.
Mijn advies: blijf ver weg van Versio als je waarde hecht aan stabiliteit, communicatie en goede dienstverlening.
Edit: 9-9-2025 Mijn reseller hostingpakket werkte inmiddels weer. Grappig genoeg hebben ze er ook direct voor gezorgd dat mijn pakket niet meer op geannuleerd stond, terwijl dit al wél geannuleerd was.

Réponse : Versio
Goede service bij hoge factuur
Geschrokken van de hoogte van de nieuwste factuur belde ik met Luuk van de kantenservice. Hij kon mij geruststellen en kwam met een voor mij aanvaardbare oplossing. Die oplossing heb ik in dank geaccepteerd.
Ali van Technical is de beste!
Ali van Technical support heeft mij door alle problemen heen gelootst. Hij heeft een geweldige kennis van zaken en heeft opgelost wat anderen al weken niet lukte!
Helaas niet meer tevreden
Altijd met veel plezier bij Versio gezeten tevergeefs zit dat nu anders. Ik heb mijn domeinnamen opgezegd een jaar geleden. Na doorvoering van het nieuwe systeem zijn deze opeens weer actief gezet en automatisch verlengd. Dit was niet het geval en nu komen ze met twee facturen die betaald dienen te worden, terwijl de domeinnamen opgezegd zijn.
Als je belt wordt het niet professioneel opgepakt en moet je maar betalen. Erg jammer en niet meedenkend. Zonde van wat ooit zo'n mooi bedrijf was!

Snel en goed geholpen
Versio heeft mijn vraag goed beantwoord en snel actie ondernomen om het op te lossen.
Ik ben zeer goed geholpen vanochtend…
Ik ben zeer goed geholpen vanochtend door Luuk!
Een prettig gesprek , hij heeft mij geholpen uit eigen initiatief om de juiste manier te vinden om mijn mooie website te kunnen behouden. Dikke pluim voor Luuk!
Highly recommend people not to work…
Edit: They responded beneath to my comment 5 days ago, to make it seem like they are picking this up or that they care and again no reply to the mail that I have sent replying to their message beneath.
Highly recommend people not to work with them.
They simply stopped responding to emails, after apparently not being able to fix a problem, that i have been in contact about for many many months.
Just got off the phone with some nonchalant clearly autistic dude Erik, that told me if my problem persists for over a year I should have been more on top of it. And he has no need to have a look at the previous correspondance. Zero accountability.

Absurde prijsverhogingen
Sinds de overname van pcextreme door versio / TWS groep zijn er absurde prijsverhogingen doorgevoerd voor zeer matige dienstverlening.
Ik ben inmiddels overgestapt naar andere partijen en betaal nu EUR 150,35 per jaar in plaats van EUR 866,83 per jaar (prijzen excl btw).
De partijen (mijn.host & Hetzner) waar ik naartoe ben overgestapt bieden voor shared hosting grotere pakketten (dubbel zo groot), gemeten snellere responsetijden en fijne support. In het geval van een vps ging ik van 420 euro per jaar bij versio naar 54 euro per jaar bij hetzner voor een verdubbeling van vcpu's en ram. Tevens bij hetzner inclusief snapshots en backups, wat bij mijn legacy pcextreme vps niet kon.
Een beetje prijsstijging is prima, maar dit is gewoon je klanten uitknijpen.
Oplichterij
Deze ooit zo fijne en betaalbare hostingfirma welke is overgenomen door een andere grote partij maakt het erg bont.
Verlenging van een .NL domein voor 1 jaar €24,95 voor aanrekenen en omdat ik geen automatische machtiging heb komt er nog €2,- bij + de BTW maakt het €32,62 totaal.
Contractueel zit ik er helaas aan vast door eigen onoplettendheid maar heb de aanvraag voor het domein te verhuizen naar Strato al in gang gezet.
Die rekenen voor hetzelfde €7,20 per jaar inclusief BTW.
Mensen, trap er niet in!

Réponse : Versio
1 ster is nog teveel voor deze partij.
1 ster is nog teveel voor deze partij.
Ze zijn veel te duur, ze zorgen dat je niet meer online kan opzeggen. Wil je opzeggen wordt je foutief geholpen door ai. Alles gaat altijd fout.
Inmiddels hebben ze meerdere partijen opgekocht waaronder het ooit zo fantastische Neostrada. Deze is nu ook helemaal kapot gemaakt.
Ik zal nooit maar dan ook nooit meer iets bij een partij van Versio afnemen. Graaipraktijken tot de max en geen enkele positieve manier van communicatie.
Mensen zoek verder, met versio heb je gegarandeerd hoofdpijn bij elke te dure dienst.
Geen reactie per email maar telefonisch goed!
Per email werd er niet gereageerd maar telefonisch is het direct goed opgepakt en het probleem verholpen.
Redirect probleem door DNS cache
Ik had een redirect probleem. Cas van Versio Support reageerde snel en adviseerde de DNS cache te legen, waardoor alles meteen opgelost was. Top service!
Herstellen database.
Herstellen database.
Ik heb een haat-liefde verhouding met Versio, het nieuwe bedrijf van mijn oude hostingsprovider PCextreme. Versio is weinig servicegericht en de console waarop ik mijn hosting moet regelen is duidelijk verouderd. Ook de databases kunnen niet meer worden geüpdatet. Wat natuurlijk een gotspe is: je betaalt voor je hosting - de prijzen zijn de laatste jaren BUITENSPORIG gestegen - dan hoor je een veilige omgeving te krijgen, niet een met achterstallig onderhoud. In 2019 zijn al mijn databases gemigreerd naar een nieuwe omgeving, dat heeft me veel tijd gekost. Nu staat er een zelfde operatie voor de deur - die ik weer grotendeels zelf moet uitvoeren - en als die is afgerond moet ik een nieuw pakket afnemen tegen dubbele kostprijs. Tja, toch maar eens verhuizen naar een andere provider?
Allemaal management beslissingen nieuwe stijl. Daar kunnen de servicemedewerkers niets aan doen.
Laurens werkt voor de klantenservice en heeft mij uitstekend geholpen bij het herstellen van mijn database. Daarom vier sterren. Dank Laurens
Na 2x geen goede ervaring te hebben…
Na 2x geen goede ervaring te hebben gehad. Twee keer fout of niet geinformeerd werd ik vanmiddag wel super geholpen door Mitchell. Alles werkt weer helemaal top. Ook robert was een goede hulp.
Een andere jongen die me compleet verkeerd advies gaf weet ik zn naam van niet jammer genoeg.
Service zoals die altijd zou moeten zijn
Er werd goed meegedacht en gezocht naar een zeer klantvriendelijke oplossing. Daarna werd is zelfs nog teruggebeld door Ali, die na intern overleg met nog een betere oplossing kwam.
Servicegericht !
Servicegericht !
Door eerst degelijk uit te vragen zijn precies de werkzaamheden uitgevoerd die gevraagd waren.
Geen discussies, gewoon kwaliteit !
Dank je wel Laurens, zo zien we het niet vaak bij leveranciers.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.