PAS PÅ. Brugte dem til en kunde. De har ikke styr på noget, efter at have fået slebet og malet gulv kunne branddør ikke åbnes, farven var forkert, skulle have besøg 14 dage før for at gennemgå opgave... Voir plus
Super godt oplevelse Vi skulle have lavet epoxy gulv i garagen. Som det eneste firma vi havde fat i - kom sælgeren ud og så på gulvet og vurderede. Andre sendte blot et hurtigt tilbud. Han l... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg brugte Veslas produkter til at lave en solid epoxy-belægning i mit værksted, privat. Jeg har fået solid og meget professionel vejledning fra dag 1 og helt indtil det færdige gulv var klar til brug... Voir plus
Har fået lavet gulvet på to værksteder og en garage med tre porte, riste i gulvene, skydedøre, teknikrum mm. og alt står bare SÅ FLOT ! Vesla sendte to mand ud i tre dag - og udover de to medarbejd... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Overfladebehandling af betongulve med epoxymaling, salg af epoxyprodukter, også til private. Se www.vesla.dk
Fabriksvej 12, 6920, Videbæk, Danemark
- +45 97 17 32 66
- mail@vesla.dk
- vesla.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har benyttet Vesla flere gange
Jeg har benyttet Vesla flere gange. Top professionelt i personlig service samt faglighed. Denne gang lå ansvaret for gulvlægning hos Claus Jensen. Jeg kan varmt anbefale virksomheden samt Claus.

Réponse de Vesla A/S
Lidt spøjst at anmelde et firma vi…
Lidt spøjst at anmelde et firma vi egentlig ikke har benyttet.
Sagen er den at vi skulle have et polyurethan gulv. Vesla havde desværre ikke tid indenfor vores korte frist (og tak for at være ærlige omkring det!)
De henviste dog til at firma. Vi valgte dog et helt 3. og havde en noget 'speciel' oplevelse. Vi endte med en masse spørgsmål. Forsøgte med en mail til Vesla selvom de jo ikke havde lavet gulvet. 5 min ringer de og siger de kan kommer forbi om 10min.
Forklarede at det jo slet ikke var dem der havde lavet gulvet :)
Det til trods kom en yderst kompetent medarbejder ud lidt efter. Han så vores gulv og gav super vejledning/information om polyurethan gulve. Stadig med respekt for konkurrenten der havde lavet gulvet. Det er godt nok god service, og på den baggrund anbefaler vi Vesla :)

SUPER go service
SUPER go service. Flotte gulve. Kommer til tiden. Alle aftaler overholdte

Super kundeservice over telefonen
Super kundeservice over telefonen, god pris og leveret til tiden.

Réponse de Vesla A/S
Med passion og godt håndværk kommer man langt
Vi har fået lagt nyt gulv af Vesla i vores restaurant. Det har fra første møde med Gert, til det endelige resultat været en rigtig god oplevelse.
Jeg oplevede kun dygtige og passioneret mennesker, der var styr på koordineringen og deres arbejde.
Det endelige resultat er SÅ flot, nemt at vaske og dejligt at gå på.
Alt i alt en kæmpe tak til Gert, Brian og særligt Daniel som lavede gulvet.
Med passion og godt håndværk kommer man langt. TAK

Godt arbejde
Arbejdet blev udført som aftalt og resultatet lever til fulde op til mine forventninger.

Réponse de Vesla A/S
Malingen kom hurtigt og var aldeles som…
Malingen kom hurtigt og var aldeles som ønsket. Tak for det!

Super godt oplevelse
Super godt oplevelse
Han lavede en konservativ beregning, hvor der var taget højde for mulige nødvendige tiltag - så vi ikke blev negativ overrasket. Derfor blev regningen ca. 4.000 kr. billigere i sidste ende end forventet.
Vi vil derfor gerne anbefale Vesla, særligt pga. deres professionelle tilgang til det hele.

Réponse de Vesla A/S
skulle have fjernet gammelt tæppe
skulle have fjernet gammelt tæppe, og malet gulvet.
de udførte et godt arbejde.

Réponse de Vesla A/S
Super flot resultat og enormt dygtige…
Super flot resultat og enormt dygtige folk til at udføre opgaven.

Meget dårlig “service”
Har fået lavet et garagegulv. Det er umuligt at holde rent og der er limrester (hvide plamager) flere steder men værre er, at almindelige sandkorn og smeltevand osv fra bilen laver store grimme plamager - som IKKE er til at rense væk. Firmaets svar ved henvendelse, var at jeg skulle leje en gulvrenser hos et tæppefirma, ved behov (altså hver dag? eller hver uge?) og da jeg selvsagt påpegede, at dette virker urealistisk at skulle gøre så ofte - og hvortil jeg spurgte, hvorfor vi ikke har fået instrukser om, at gulvet kræver ualmindelig EKSTRA vedligehold - så sagde “servicemanden Gert” at han ikke ville tale mere og smækkede røret på 🤷♀️

Super service
Havde en rekl. På vores gulv 1,5 år efter afleveringsdag for projektet (køkkengulv) men ingen problemer der, de kom og lavede helt ny overflade UB.

Lalandia
Fantastisk hjælp til at vælge den rette belægning til bassinbund, super godt arbejde som til fulde levede op til vore forventninger.