PAS PÅ. Brugte dem til en kunde. De har ikke styr på noget, efter at have fået slebet og malet gulv kunne branddør ikke åbnes, farven var forkert, skulle have besøg 14 dage før for at gennemgå opgave... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super godt oplevelse Vi skulle have lavet epoxy gulv i garagen. Som det eneste firma vi havde fat i - kom sælgeren ud og så på gulvet og vurderede. Andre sendte blot et hurtigt tilbud. Han l... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg brugte Veslas produkter til at lave en solid epoxy-belægning i mit værksted, privat. Jeg har fået solid og meget professionel vejledning fra dag 1 og helt indtil det færdige gulv var klar til brug... Voir plus
Har fået lavet gulvet på to værksteder og en garage med tre porte, riste i gulvene, skydedøre, teknikrum mm. og alt står bare SÅ FLOT ! Vesla sendte to mand ud i tre dag - og udover de to medarbejd... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Overfladebehandling af betongulve med epoxymaling, salg af epoxyprodukter, også til private. Se www.vesla.dk
Coordonnées de contact
Fabriksvej 12, 6920, Videbæk, Danemark
- +45 97 17 32 66
- mail@vesla.dk
- vesla.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det har været en fornøjelse at arbejde…
Det har været en fornøjelse at arbejde med Vesla. Super service, stor flexibilitet, og flot arbejde.
Vi har intet at sætte en finger på. Bare godt arbejde

Gode råd og vejledning
Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Vesla. God vejledning i valg af produkter og et yderst tilfredsstillende resultat som kom ud af samarbejdet.
Vil helt klart anbefale Vesla til andre kunder

Réponse de Vesla A/S
God maling fik dog ikke leveret den…
God maling fik dog ikke leveret den bestilte farve men mørkere variant som dog blev anvendt.
Ja den bestilte maling var trafikgrå 7042 , den leverede var desværre ral 7031 grå/blå, denne
ændring
ville jeg gerne have hørt om inden levering.

God service til ug
Jeg har skrevet før. Vi havde fået lavet gulve som viste sig at være svære at holde rene. Så vi beklagede vores nød. De kom ud og besigtigede det, dagen efter kom svaret at de kommer i næste uge. Nu har vi nogle gulve som er nemme at holde. Stor tak til Vesla. Jeg kan kun anbefale dem

Réponse de Vesla A/S
Really good product for our floor and…
Really good product for our floor and professional staff! Highly satisfied!

Gode beskrivelser
Gode beskrivelser
Rimelig hjemme side at finde rundt på.
lavet til erhverv men med gode muligheder for private.
Godt tilfreds

Fik lavet PU gulv i marts 2019
Fik lavet PU gulv i marts 2019. Desværre fyldt med fejl, skidt og snavs. Vi fik Veslas egen konsulent ud, som medgav fejlene. Ifølge konsulenten skulle en stor del af vores gulve laves om på ny og vi ville også få en økonomisk kompensation. Herefter hører vi intet og kan ikke komme i kontakt med Vesla. Flere uger senere modtager vi en yderst flabet mail fra direktøren, hvor han slår fast, at vi kan få 1000kr til maling så vi kan dække de mange strint de har lavet på vores nymalede vægge og vinduer.
Her godt et år efter er der endvidere store og dybe ridser i vores gulve, som ikke burde være i et så slidstærkt gulv så hurtigt.
Jeg har for 8 år siden fået lavet gulve…
Jeg har for 8 år siden fået lavet gulve i vores hundepension og nu har vi haft dem til at lave 2 bokse mere. Det er blevet afsluttet i går med nogle flotte gulve i boksene. Deres service er i top. De havde uheld 2 gang med gulvet. Og straks kommer de og gør det om. Det var den samme service for 8 år siden.

0 stjerner herfra
0 stjerner herfra. Firmaet har lavet reklamation på vores gulv 4 gange, og det var stadig ikke et tilfredsstillende resultat.
Aldrig har jeg oplevet SÅ dårlig kundeservice. De er fuldstændig ligeglad med deres kunder, og der er også en masse kommunikation som ikke fungere i deres firma. Nogle medarbejdere kan åbenbart ikke lide hinanden, og det gik de mere op i.
Vi forsøgte at gå i dialog med dem, og de beklagede for de mange forsøg, men sådan var det jo bare.
Vi kan på ingen måder anbefale dem, så find et andet firma, som ren faktisk går op i deres kunder og det resultat de leverer.
Bedst oplevelse og kun af højeste…
Bedst oplevelse og kun af højeste kvalitet 💪

Uhøflig og ringe kundeservice
Vi har fået lavet deres såkaldte Firenze gulv i vores nye hus. Umiddelbart ser det pænt ud, men når man går på det, kan man mærke små sandkorn OVERALT. Der er sågar steder med korn på størrelse med en lille ært. Derudover har de ved rengøring/støvsugning ridset samtlige bundstykker i vores store vinduer.
Direktøren har været og se det, og det eneste han anerkender er de helt store sandkorn, som han gerne vil reparere. Os bekendt kan man ikke reparere sådan et gulv uden at man kan se samlingerne bagefter...
Derudover kan han ikke se at bundstykkerne i vinduerne er ridsede, og siger endda at det må man forvente, og at det er ubetydeligt. Alle bundstykker kræver en spartling og en gang maling..
Vi opretter en klage Byggeriets Ankenævn, og vi kommer ALDRIG til at anbefale Vesla Gulve til nogen.
Vi har aldrig oplevet dårligere kundeservice, og direktøren er det mindst imødekommende menneske, vi længe har mødt.
Vesla gulve får 0 stjerner herfra
Vesla gulve får 0 stjerner herfra. Vi har sjældent oplevet så uprofessionel en udførsel af et stykke arbejde og så dårlig en 'kundeservice'.
Vesla gulve har lagt nyt gulv i produktionslokalet i vores lille virksomhed. Da opgaven mentes at være udført, begynde gulvet at slippe underlaget flere steder, og en stor synlig boble dukkede op midt på gulvet, hvor fejlen var værst. Vores kontaktperson fra Vesla (salgschefen) kom og kiggede på fejlene, og vurderede at gulvet ikke var lavet godt nok, og oplyste desuden at den mand, der havde udført opgaven, nu var blevet fyret pga. lignende sjuskearbejde. Vi blev tilbudt at få lagt hele gulvet om, hvilket godt nok ville give os en del besvær (og yderligere udgifter) med at tømme hele produktionen endnu en gang, men vi tog imod tilbuddet om en omlægning.
Senere tropper Veslas indehaver uanmeldt op på vores adresse og vil se fejlene. Han vurderer, at det ikke er nogen fejl, at gulvet har sluppet underlaget, også hvor der nu var kommet et synligt stort hul i gulvet midt i lokalet. Han melder desuden ud, at der IKKE er nogen aftale om at Vesla vil lægge gulvet om, trods både mundtlig og skriftlig aftale om dette med hans salgschef. Veslas indehaver ender med at tilbyde et meget beskedent afslag i prisen, som et "plaster på såret", men lover dog at lappe det synlige hul, hvilket han påstår kan lappes så det ikke kan ses.
Hullet er nu efterfølgende blevet "lappet" på en sådan måde at vores gulv nu har en stor firkant i en anden farvenuance, og med en lapning der mest af alt ligner et areal med beton (eller i hvert fald et andet materiale end resten af gulvet) der lige er blevet malet over.
Vi er meget utilfredse med denne ualmindeligt dårlige behandling, og har besluttet at vi fremover ikke vil benytte Vesla gulve igen.
Regning matcher ikke tilbuddet
Fik lavet epoxy belægning i garagen. Kvaliteten af arbejdet ser ud til at være ok. Men regningen svarede ikke til tilbuddet. Den forhøjede pris blev forklaret med at der var en 70mm bred flamingo kant langs væggen der skulle spartles og deres tilbud dækkede kun 15 - 30 mm kant. Nu er det sådan at gulvet er isoleret fra væggen med en 15mm flamingo plade så Veslas årsag til den forhøjede pris er dermed ikke korrekt. Jeg fortalte at de 70 mm ikke er korrekt men blev afvist med at det var det deres gulvmand har meldt ind hvorfor det er det jeg bliver faktureret for.... - "end of discussion"
Jeg mener ikke det er OK at forhøje en regning baseret på en løgn når kunden kan bevise det ikke er tilfældet.
Har forsøgt at få hjælp i forbindelse med gulvmaling som er begyndt at skalle af.
Har forsøgt at få hjælp i forbindelse med hvorfor malingen på et nyere behandlet betongulv begynder at skalle af. Gulvet er lavet efter firmaets anvisninger.
De beder om at få batchnummer på malingen før de overhovedet kan hjælpe. Et nummer som står på malerbøtten, som selvfølgelig er smidt væk.
Hold jer fra dem og køb epoxymaling et andet sted.
Ringere firma findes ikke
Ringere firma findes ikke - efter at have forsøgt tre gange og seks uger senere er resultatet af betongulv stadig ikke tilfredsstillende, da der er en fordybning ude midt på gulvet, som deres direktør siger at det er normalt hos dem.
Glasvæv på væggene er helt ramperet og fyldt med sprøjt fra Epoxy.
Selv den helt nye facadedør som var blevet sat i har fået en ordentlig sprøjt epoxy som ikke kan fjernes.
Sagen ender nu i Byggeriets Ankenævn, da direktøren fastholder at det er deres standard og jeg bare skal betale fuld pris - De kan dig godt kigge langt efter deres penge og firmaet skal aldrig komme her og lave noget igen 😡
vi har fået lavet betongulv i vores …
vi har fået lavet betongulv i vores hus- hvilket ikke er helt billigt. Men vi fik en god snak og en fair pris hos Vesla. De overholdte desværre ikke den lovede tidsplan i forhold til byggeplan og vi stod derfor og måtte kaldehåndværker ind i en weekend for at få løst problemet. Vi fik det dog klaret og det var fint - efter ku vi se at gulvet var ujævnt nogen steder og vi fik en kæmpe revne på badeværelset og de havde sprøjtet en del op på væggene så vi skulle have lister på for at dække det, da maling ik var nok.
Jeg holdte derfor et beløb tilbage da jeg skulle betale regningen, indtil de havde udbedret som lovet og så ville vi jo heller ik betale for liste og den arbejdstid der blev brugt af håndværkerne. Nu står vi et år senere og sagen er stadigvæk åben og Vesla har ikke længere lyst til at have os som kunder, da vi ikke betaler - regning lød på 51,500kr og jeg har tilbage holdt 7000kr. Vi ville rigtig gerne have lavet et rum mere og tros vi ik var helt tilfredse med deres service, ville vi gerne det var dem der lavede det så det blev ens. Men denne virksomhed har åbenbart svært ved at se indad og så er det jo nemmere at kalde kunderne for dårlige betaler!
Vi vil bestemt ikke anbefale dem til andre i fremtiden
L’expérience Trustpilot