Viking Line Sverige Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Besvikelse med frukostbuffén Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbu... Voir plus

Såååååå dåligt, vi har betalat för frukost och jag och min man kom 4 min sent, vi fick inte äta frukost. Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 1... Voir plus

Båten är fin men informationen och servicen är riktigt dålig. Man får inte veta vad som gäller, var man går av osv. Sen otrevligt bemötande på det… Synd.

1. Agence de voyages
  2. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland!

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

232 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bry er om kunderna!

Företaget kan inte bemöta kritik när man på deras fartyg haft en dålig upplevelse. Servicen är under all kritik. När ska ni börja bry er om era kunder?

27 août 2026
Avis spontané

Frukostbuffén var en riktig flopp!

Besvikelse med frukostbuffén
Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbuffé. Utbudet var begränsat och helhetsintrycket var en besvikelse, särskilt med tanke på priset. Vi hade helt enkelt förväntat oss betydligt mer.

17 août 2026
Avis spontané

Viking Line börjar bli en trist…

Viking Line börjar bli en trist Historia ! Har bokat en resa kvällen innan . Har betalat för denna via webben . Men på mmorgonen ska Checka in på Check in Terminalen får jag en Dialogruta på Displayen att jag inte kan checka in och få mitt Boardingkort . Måste till Check In luckan och där prata med kassörskan . Får dock mitt Boarding card. Men på båten så ser jag när jag ska handla i Taxfree att allt blivit mer dyrt . Viking Line försöker nog ta igen det Ekonomiska förfallet från Pandemitiden . Likaså ännu mer dyrt att äta i Restauranger och Cafeet och i Drinkbaren . Nä tråkigt måste jag ge er Viking Line ett Lågt Betyg för förändringarna gällande priser och annat med mera . Så åker nog bara med era Båtar 1-2 gånger per år i fortsättningen . Ni har tappat mycket med tjusningen att resa med era Färjor numera ! Även er personal ser ut att inte trivas då det ser stressigt ut när dom kommer rusande fram med sina arbetsuppgifter . Ett Plus för Båtinredningen och Stor Taxfree shop . Men trångt vid Cafe baren och i Toaletter.

7 août 2026

vies stinkend schip

We vinden het onredelijk dat we een nieuwe boeking moesten maken en dan geen enkele compensatie in de prijs kregen, het was een boeking binnen 24 uur.
Het zal daarom ook de laatste keer zijn dat we met Finnline varen. Toen ik een klacht schreef kreeg ik bericht dat ze geen Nederlands konden lezen, onzin, ik kan wel boeken in het Nederlands.
Daarbij komt ook nog, het eten was slecht, het schip was is slechte staat, doorgerotte profielen ( ik heb foto`s) het stonk op het achterdek, komt door de ventilatoren, de WC werkte niet, geen vacuüm, personeel op het schip was onwillig in overboeken naar een kamer met een werkende wc.
De ventilatoren op het dek stonken vreselijk, de trapleuningen buiten trilden vreselijk, schip had veel onderdelen die volledig waren doorgeroest, verder waren er veel delen van extreme roest.
Het schip op de terugweg was alleen nog geschikt voor vrachtwagens vervoer, maar het bleek dat de keuze voor vrachtwagens ook op andere boten vielen, het parkeerdek was half vol, dat leek ook op de boot naar Polen, daar waren maar weinig voortuigen die daar mee gingen.
Helaas, ik zou een voorbeeld nemen aan de Viking line, die weren uitmuntend

1 août 2026

Never book on Viking Line

Never book on Viking Line. Here is why:

- bad business practices
- raising pircese whenever they want
- bad service and lack of quiet seating
- only way to have a quiet ride is by buying a cabin.
- selling a promise of taxfree pricese but raising the price to make a profit
- slot machines and gambling everywhere then they get mad when kids use them.
- raising priceses of cabins on fully packed cruises
- insane price for buffet and most other consumables.
- service and staff most of the time is rude and dont give a s*it about the consumer.
- will leave you at port if they have overbooked car decks.

And a tip, dont raise the price of the ferry when times are bad insted fix you bs service. Like i said dont book with viking line unless you are forced to, and then also its probably better to get shanked by a drunk man in Helsinki then take the viking ferry.

30 juillet 2026

Alt for meget støj!

Hvis man bare skal til/fra Åland og gerne vil sidde i fred og ro og læse i sin bog er der ingen steder. Enten er der legende børn (som jeg ellers holder meget af, men ikke hvis jeg vil sidde i fred) eller er der en højttaler med schlager-musik. Jeg fandt et sted sidst med fin udsigt til skærgården og musik der ikke var for høj, men pludselig ruller gardinerne ned for den fine udsigt. Flytter så ind i nabo-baren, der faktisk har bedre musik, men pludselig begynder en musiker at spille og synge meget højt! Da han er færdig, en time inden ankomst, bliver vinsmidtnuf af baren, enten ud på dækket (det blæste meget) eller ind i det mørkelagte lokale!
Skal man leje kahyt til en dagstur for at få fred og ro?

19 juillet 2026
Avis spontané

Jätte otrevlig personal både vid…

Jätte otrevlig personal både vid incheckningen och speciellt vid hamnen stötte vi på en äldre kvinna som hette catri jätte otrevlig helt obehjälplig kommer aldrig mer åka Viking line slänger hellre mina pengar på en riktig resa

18 juillet 2026
Avis spontané

Vi har åkt med Viking line många gånger…

Vi har åkt med Viking line många gånger men nu var det sista gången. Tyvärr upplever vi att det bara blivit sämre och sämre. Vi brukar åka med barnen mest för att det är prisvärt och anpassat för barn. I år var det ännu mindre att göra och titta på och det blir bara värre för varje år. Dåligt utbud av underhållning och mat. Dåligt utbud i taxfree. Man hörde ingenting i högtalarna. Personalen var inte otrevliga men inte trevliga heller. Fick känslan av att de var trötta och inte så intresserade av kunderna.
När vi skulle lämna båten kom det en hel drös med städerskor med gula tröjor som bara trängde sig förbi alla människor och verkade otroligt stressade.

Avis spontané

Urusel info kring när man får gå ombord…

Urusel info kring när man får gå ombord på båten. Enbart info i appen om när incheckning börjar och sedan får man sitta i två timmar innan ombordstigning och väldigt dålig info kring detta. Urusel start på resan med Birka till Visby

Ingen info till kunder

Sjukt dålig info om när man får gå på båten. Gjorde incheckningen och fråga när vi fick gå på. Vi behövde vänta i 1 h innan vi fick gå på båten men när vi skulle gå på var det ändast priority boarding vilket var väldigt otydligt då väldigt många människor inte hade fått rätt info. Vakterna var tvungna o repetera o skrika infon för ingen var informerad korrekt. Så i slutändan väntade vi lite över 2 h innan vi fick gå på

KATASTROF INFORMATION

KATASTROF INFORMATION! Idioterna låter oss sitta fast i inkeckningen men man får inte gå på förrän om 2 timmar! INFORMERA OM DET TACK DUMMA KORKADE FOLK

Avis spontané

WARNING: Viking Line's OFFICIAL POLICY is to unlock and open your door while you sleep!

If I could give zero stars, I absolutely would. If you value your privacy and safety, DO NOT travel with Viking Line.

During my recent sailing on the Viking Grace from Turku to Stockholm, a female staff member used a master keycard to unlock and open my cabin door at 5:50 AM on 29 Jun 2026, while I was inside, without waiting for me to respond to her knock.

When I filed a formal complaint regarding this severe privacy breach, Viking Line’s Customer Relations Team Leader, Katariina, replied in writing with something absolutely terrifying. She explicitly stated that this is their standard procedure: "Our staff wake disembarking passengers by knocking on the cabin door, opening it slightly..."

Yes, you read that right. Viking Line officially authorizes its staff to override your locked door and open it while you are sleeping, getting dressed, or in the bathroom, simply for a "wake-up call." They justified this blatant violation of privacy by comparing it to an "emergency safety measure," which is an absurd excuse for a routine wake-up call.

I am a male single traveler, and having staff forcefully break the physical boundary of a locked room is utterly unacceptable in the modern hospitality industry. Future passengers, be warned: locking your door on a Viking Line ship means absolutely nothing. They will let themselves in. (Ticket #35761702)

29 juin 2026

En ren besvikelse

Vi är mycket besvikna på hur vårt ärende har hanterats. Jag ringde kundservice fyra gånger med en enkel förfrågan – att lägga till våra två barn vid vårt restaurangbord så att hela familjen kunde äta tillsammans. Trots upprepade försök fanns ingen vilja att hitta en lösning, utan vi möttes av ett fyrkantigt och ointresserat bemötande.

Till slut tvingades vi boka om till buffén, som kostar flera tusen kronor mer, trots att den inte alls passar oss. Det är en dyr lösning med mat vi inte äter och dessutom fick vi en mycket sämre och obekväm middagstid jämfört med vårt ursprungliga val.

Vi hade sett fram emot en trevlig à la carte-middag där vi kunde välja maten vi faktiskt vill äta och njuta av kvällen tillsammans som familj. Vår enda önskan var att våra två barn skulle få sitta med oss – något som borde vara en självklarhet.

Det är mycket tråkigt att en så enkel fråga ledde till så stor besvikelse. Vi är mycket missnöjda med bristen på flexibilitet, service och vilja att hjälpa till. Efter denna upplevelse kommer vi att undvika att boka resor med Viking Line i framtiden

7 juillet 2026

Jag älskar viking line

Jag älskar viking line! Jag har åkt viking line till åbo från svergie sedan jag var född på resa och viking line är den bästa som finns! Bra priser,bra mat,bra personal. Jag är en stolt trogen kund hos viking line och kommer alltid att vara det!

1 juillet 2026

Såååååå dåligt

Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 10:19 vi fick inte ens ta ett kopp kaffe dessutom servitrisen var otrevlig
Det är inte hela världen om hon lämnade hos ta kaffe, vad har de för policy
Viking vill bara utnyttja kunderna
Obs vi är en bra kund hos de, vi kommer aldrig resa med Viking glory, hemskt bolag

20 juin 2026

Jag är i chock

Jag är i chock! Här åker man med sin man för att fira bröllopsdag, ser fram emot en romantisk resa. Maten i sjösten var under all kritik förutom sillen som smakade bra. Lika illa var det vid brunchen. Fanns inte ens kokt ägg eller färsk frukt. Äggröran gick inte att äta, dåligt utbud av bröd o pålägg. Baconen vet jag inte vad det var så vågade inte ens testa. Under middagen var hela restaurangen full av högljuda studenter så man inte ens kunde prata med varandra.. Barerna kunde inte ens göra riktig espresso Martini eller en sån simpel drink som Rosa pantern.. Personal som gick runt o plocka glas slog till folk med sina glaskorgar utan att ens be om ursäkt. Riktig usel båtresa måste jag säga. Har åkt många turer men med andra rederier o fartyg o aldrig nånsin varit missnöjd. Men detta slog priset. Betalat över 3500 i bara resa o middag sen förra tusen på drinkar som fick hällas ut. Usch! Nu ligger jag i hytten o bara längtar efter att få kliva av.

13 juin 2026

Very disappointing experience

Very disappointing experience. Staff behavior was rude and not helpful when we needed assistance in a difficult situation. The room cleanliness was also not up to standard. Overall, not the level of service we expected.

8 juin 2026

Avbokning

För att få återbetalning för en avbokad biljett som betalats med Swish måste du begära återbetalning separat på deras webbplats och fylla i ett särskilt återbetalningsformulär. Du får tillbaka pengarna inom 3–5 dagar! Även om du betalade med Swish! Sämsta och mest komplicerade servicen som jag varit med om!

10 juin 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit