Maandag besteld. Ik kreeg een mailtje dat een bepaald product niet meer in die kleur op voorraad was en of ze een andere kleur mee mochten sturen. Natuurlijk geen probleem. Ik kreeg netjes de dag erna... Voir plus

Zondag 9 oktober een leuke en informatieve epson sublimatieprinter workshop gehad bij Villafolie. Het was een duidelijke workshop en prettig om zelf ook iets te mogen sublimeren zodat je meteen een... Voir plus

Leuk ontvangst, heel hartelijk. Mooie ruimte heel bijzonder om ook die proffesionele Epson printers te zien. Duidelijke en niet te lange power point presentatie, ook de uitleg aan de tafels heel pret... Voir plus

tsja wat moet ik zeggen... gewoon de beste service EVER! een bepaalde folie was op en daarmee uit het assortiment. ze hebben direct rondgebeld of ze het ergens anders nog voor me konden best... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Creative workshops & Craft webstore

4,7

4,7

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zoals altijd

Zoals altijd, SUPER! Geen andere woorden voor. De producten die worden verkocht zijn heel fijn om mee te werken, echt top kwaliteit. Als ik bel kan ik omdat ik vrij dichtbij woon bijna altijd dezelfde dag nog komen. Voor mij geen ander bedrijf meer dan Villafolie!

5 janvier 2020

gewoon 1 woord toppie

gewoon 1 woord toppie. Vriendelijk geholpen en kon de folies gewoon op halen al was het zaterdag en begon er bijna een verjaardag.

14 décembre 2019

Super tevreden.

Per ongeluk had ik de verkeerde kleur besteld. Dit gelijk gemaild en ze heeft het gelijk aangepast. De bestelling had wat vertraging. Maar dit was netjes gemeld. Het pakketje verder goed ontvangen. Ik ben super tevreden.

11 décembre 2019

Ik werd ongeveer een uur nadat ik…

Ik werd ongeveer een uur nadat ik besteld had gebeld dat de gewenste kleur waarvan ik een meter besteld had nog maar een halve meter van op voorraad was. Samen afgesproken dat er een halve meter van de andere kleur bij geleverd zou worden. Tevens gaf ze aan dat ok de verzendkosten voor een pakket betaald had ipv brievenbus post. Het teveel is keurig terug gestort.
Levering was super snel. Goede service!

9 décembre 2019

Linda is een topper!

Linda is een topper, groot assortiment, hele fijne service en nooit te beroerd om je te helpen of uitleg te geven. Ik ben zo blij met haar, en ook nog eens in mijn eigen wijk, helemaal top!

4 novembre 2019

Wat een supersnelle en vriendelijke…

Wat een supersnelle en vriendelijke service. Nette mails over de status van je bestelling en keurig verpakt om te beschermen tegen beschadiging. Top! En een presentje als verrassing erbij.
Als ik een minpuntje moet benoemen.....
Op de website is niet bij alles duidelijk welke maat van de flex vellen je besteld (voorbeeld electric rose) voor mij was het geen probleem, maar wel opvallend omdat het bij andere vellen juist zo duidelijk was en zo veel keuze.

30 août 2019
Logo de Villafolie

Réponse de Villafolie

Dag Linda, bedankt voor de mooie review en feedback!
We hebben de Electric Rose aangepast op de website, excuus dat het onduidelijk was.
Fijne dag!

Toppie

Bestelling kwam snel, compleet en met klein extraatje aan. Super! Ik ga zeker vaker bestellen.

11 août 2019