Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa…

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House.

Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utallige henvendelser via mail har jeg enten ikke fået svar, eller også er jeg blevet lovet et opkald, som aldrig er kommet.

Kundeservice virker til at være ikke-eksisterende, og som kunde føler man sig fuldstændig ignoreret. Det er simpelthen ikke acceptabelt at skulle bruge så meget tid og energi på at få svar på en sag, der burde kunne løses hurtigt og professionelt.

Jeg er meget skuffet over forløbet og kommer ikke til at handle her igen.

Med venlig hilsen Tobias.

17 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik ikke varer som bestilt

Jeg har bestilt og betalt for 10 messing rosetter - men har kun modtaget 5… Det er tilsyneladende ikke noget de har tænkt sig at gøre noget ved, fordi ordren i følge dem er for gammel...

Jeg har nu købt de manglende rosetter hos en anden webshop.

Jeg kommer ikke til at handle med VillaHus.dk igen ej heller vil de blive anbefalet af mig - tværtimod.

30 octobre 2025

Hej Thyme
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Da din ordre blev leveret for 10 måneder siden, har vi desværre ikke mulighed for at kontrollere sagen, da vi ikke længere har adgang til de relevante oplysninger.
Vi forstår godt, at det er frustrerende, og vi er ærgerlige over, at vi ikke blev kontaktet tidligere, så vi kunne have hjulpet dig tilbage i Januar hvor pakken blev modtaget.
Vi håber, du trods alt blev glad for de produkter, du modtog, og vi tager selvfølgelig din feedback med videre.

Mvh Desiree
Villahus.

Anbefales ⭐️

Jeg har bestilt flere gange via Villahus og har altid modtaget pakken inden for 36 timer. Priserne er rigtig gode sammenlignet med andre onlinebutikker. Kan varmt anbefales :)

16 septembre 2025

Fast perfekt

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wenig zu hoch. ABER - leider gibt es solche Zahlen in einem wunderbaren Design nirgends und wir haben sehr lang gesucht. Erst nach meiner Bestellung habe ich die negativen Bewertungen gesehen und wollte schon fast die Bestellung stornieren. Dennoch habe ich es dabei belassen und gehofft - und siehe da...pünktlich geliefert! Perfekt und vielen Dank dafür.

11 août 2025

Ingen varer - Ingen kommunikation

Bestilte varer 1. marts med længst angivne leveringstid 10-14dage. Nu er det 16. april og har ingenting hørt. Ej heller selv om jeg har forsøgt at kontakte dem for en status.

Jeg kan ikke anbefale at handle der.

16 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Startede med at få fin service af…

Startede med at få fin service af desiree ig bestilte et sæt dørgreb hjem, for at teste om det matchede. Sidenhen er det dog blevet umuligt at få kontakt med deres kundeservice, så er tilbageholden med at bestille derfra igen.

12 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin behandling og service

Super fin behandling og service.
Bestilte nogle lækre håndtag, som bare passer perfekt til de ny- installerede døre. Efter god rådgivning og inspiration fandt vi drømmematchet. Og leveringen var også hurtig. Vil helt klart anbefale villahus.

14 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god rådgivning

Havde skrevet en mail til Villahus, da jeg havde en nasse spørgsmål i forbindelse med køb af håndtag til mit nye hus.
En kvindelig medarbejder ringede mig op, og svarede på alle mine spørgsmål. Hun tilbød endda at oprette min ordre med det jeg skulle bruge. Min ordre kom dagen efter. En rigtig god oplevelse, både med medarbejder og med levering 😊

7 août 2024

Mangler mine vare.

Forstår simpelthen ikke hvad der sker i det firma her, lige nu!
Jeg har benyttet dem før, men denne gang kommer mine vare ikke og de svarer ikke på mail. Er i gået konkurs eller skiftet ejer? Hvad foregår der.
De skriver for standard svar at de er nede på bemanding grundet ferie, men t.o.m. 4 august?! Det er d. 15. i dag og det virker ikke til bemandingen er blevet bedre...
Mon mine vare dukker op?

4 août 2024

Manglende tilbagemelding

Jeg tilslutter mig koret herinde, der har den oplevelse, at de ikke sender varerne som angivet på hjemmesiden, og når man kontakter dem for status, får man efterfølgende intet svar. Jeg har forsøgt mig på mail 4 gange! Står med et køkken, der ikke kan tages i brug.

10 août 2024

Kære Lene.

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse.
Jeg beklager at du har haft problemer med levering og kommunikation. Det er bestemt ikke den standard vi ønsker at leverer til vores kunder.
Vi har den sidste måned haft feriebemanding på kontoret, og vores e-mail sender derfor en automatisk e-mail ud, med at der må forventes længere svartid.
Når det så er sagt, så forstår jeg fuldt ud frustrationen over at bestille et produkt, der ikke kommer til den forventede tid. Knopperne har været i restordre hos vores leverandør, og det opdager vi desværre først for sent.

Jeg håber dog at du er tilfreds med den løsning vi fandt sammen i telefonen, og håber at vi kan få lov at byde dig velkommen hos villahus en anden gang, og vise at dette ikke er normen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender ikke varerne som angivet på…

Sender ikke varerne som angivet på hjemmesiden, og når man kontakter dem for status, bliver man lovet en opringning af en fra kundeservice, men sker aldrig. Svarer ikke på telefon efterfølgende. Det rene svindel!

29 juillet 2024

Kære Line

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse.

Jeg kan desværre ikke se din ordre ud fra dit navn. Så du må meget gerne sende en mail direkte til mig på dro@villahus.dk
Så vil jeg hjælpe dig herfra.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med gode råd og vejledning til lige det jeg havde brug for.
Virkelig et stort udvalg.
Fik mine varer hurtigt og de er SUPER flotte.

11 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte 2 sæt udvendige dørgreb i…

Bestilte 2 sæt udvendige dørgreb i messing med CC38. Modtog efter en rykker 2 af det rigtige dørgreb men med CC30, som ikke kan monteres når jeg har 38mm mellem hullerne i min låsekasse.
Ringede samme dag (22 maj) og og fik ved anden opringning fat i en dame som ville undersøge det og vende tilbage. Afleverede ordre og telefonnummer.
Villahus er ikke vendt tilbage. Ringede og bliver viderestillet til et mobilnummer, som desværre ikke kan tage den, så læg en besked.
Skrev i stedet en mail, - hvilken så ikke er besvaret.

22 mai 2024

Svindel af værste skuffe

Vi returnede for 4500 kr greb og dørhåndtag, da halvdelen af produkterne var med tydelige ridser, ikke ens, og flere dele ikke i original indpakning. Flere produkter bar tydeligt præg af, at have været monteret før. Ikke nok med at vi ventede alt for lang tid på at leveret de varer vi havde betalt for i første omgang, så har vi stadig ikke fået vores penge retur. Det er over to måneder siden at vores returpakke var i hænderne på Villahus.dk, og bare det at få kontakt til dem har været en kamp uden lige. Selv når man ringer til direktør og ejer af Villahus bo, som lover at undersøge sagen bliver man ramt af endnu engang radiotavshed. Vi er af den overbevisning at Villahus.dk enten svindler kunderne bevidst med håb om at de giver op, eller snart melder konkurs. Jeg fraråder ALLE at handle hos Villahus.dk. Vi har d.d stadig ikke modtaget hverken svar på vores henvendelser eller vores penge retur, hvorfor vi har set os nødsaget til at anmelde Villahus.dk til politiet for svindel.

Svar til Villahus’ desperate forsøg på at omgåes sandheden:
1. Grebene har aldrig været monteret. Vi modtog brugte og ridsede produkter fra jer i første omgang, og returnede dem af samme grund.
2. Pengene blev refunderet EFTER at i blev kontaktet og varslet om politianmeldelse på samtlige platforme. Efter gentagende løfter om at i ville “vende tilbage imorgen” telefonisk.
3. At du, desiree, ydermere påstår at du har strukket dig langt, vil jeg medgive. Du har strukket dig rigeligt i hvor lang tid du kunne holde returnering af pengene hen, i håb om at sagen ville opgives.
4. Der er siden handlet direkte med jeres ene producent, hvor alle delene sjovt nok kom i forseglet indpakning, hvilket heller ikke var tilfældet hos jer.
5. Jeg fastholder derfor min 1 stjernede anmeldelse, da man ikke kan vælge lavere. Vi fraråder stadig alle at handle med Villahus da det efter vores oplevelse, må betragtes som en synkende skude.

27 mai 2024

Kære Anja
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er dog ked af at høre, at du har haft en udfordring med din bestilling, men jeg vil meget gerne benytte muligheden for at kunne forklare situationen, for der er desværre flere ting der ikke stemmer overens med vores opfattelse af forløbet.

Din håndværker, som har oprettet ordren hos os, har bestilt en del varer til dit nye hus. De blev bestilt d. 18/3 2024. På flere af de ting han bestiller, er der 3-4 ugers leveringstid på, da de er bestillingsvarer.
Han ringer efter modtagelsen af ordren og fortæller, at du har fortrudt de paskvilgreb, du har modtaget, men at de desværre allerede er monteret. Håndværkeren spørger, om det stadig er muligt at returnerer dem.
Jeg fortæller, at vi gerne vil lave en undtagelse, selvom de er monteret, mod lovning at grebene kommer retur uden fejl og ridser.
Håndværkeren har på intet tidspunkt nævnt, at noget skulle være ridset fra starten af. Tvært imod fortalte han at grebene, han ville sende retur, var som nye.
Da vi modtager ordren retur d. 6 maj 2024, er det hele lagt ned i en papkasse, uden nogen form for beskyttelse mellem tingene, og alt er derfor blevet ridset under transporten fra jer til os.
Jeg sender en mail dagen efter modtagelsen med billeder af indholdet, hvor jeg fortæller, at det selvfølgelig ikke er i orden. Vi får intet svar tilbage fra din håndværker før denne anmeldelse. Det er jeg ret uforstående overfor.
Per colance er pengene refunderet d. 28. maj 2024, men stadig uden nogen form for svar på min tidligere henvendelse til din håndværker.
At vi efterfølgende skulle være meldt til politiet, står vi uforstående over for.
Vi føler, at vi har strukket os langt i denne sag og fortjener mere end 1 stjerne. Vi har i øvrigt ikke modtaget nogen politi anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg…

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Jeg har nu på 5 dag ringet mellem 13-24 gange til deres nr. Denne bliver enten lagt på eller viderestillet og så lagt på. De 20 arbejdsdage leveringstiden var på er for længst overskredet og ønsker egentligt blot et status på min ordre, eller mine penge retur såfremt de ikke kan ekspedere ordren - men svært når man ikke kan få fat i et eneste menneske fra virksomheden efter de har modtaget betaling.

Super ærgerligt at man som virksomhed og virksomhed imellem skal give dårlige anmeldelser, men denne her process er fuldstændig uhørt dårlig og har stadig ikke hørt som meget som et kvæk fra oprindelige sælger eller ny medarbejder.

24 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplevede hvad der må betegnes som…

Oplevede hvad der må betegnes som dårligste kundeserviceoplevelse. Dårlig rådgivning, manglende knowhow og ingen opfølgning.

Vil på det kraftigste fraråde folk at købe gennem Villahus, for de som ønsker rådgivning og god kundeservice.

5 juillet 2023

Ingen hjælp ift. reklamation

I midt december skriver vi ifbm. En reklamation på et dørhåndtag. Håndtaget virker nogle gange, andre dage kan det ikke “gribe” fat og dermed åbne/lukke døren og andre dage falder det helt fra hinanden og helt af døren. Vi har samme håndtag på 6 andre døre, så vi ved at det er sat korrekt på. Jeg tager kontakt til Villahus som til at starte med er rigtig hurtige til at svare og række ud og hjælpe. Men så begynder det at blive langtrukken. De undersøger håndtaget og siger at det virker - men som jeg har oplyst dem fra start, virker det nogle dage. Vi forstår heller ikke selv hvorfor. Vi har derfor brug for at modtage et nyt eller at fejlen findes. Jeg har siden 4/1-24 skulle rykke for samtlige svar. Det eneste jeg pt. Har fået ud af det er at grebet ikke er gået i stykker. Min årsag til reklamation føler jeg slet ikke bliver set eller læst ordentligt. De strækker sagen i langhals og vi har nu i 2 måneder manglet et dørhåndtag, som resulterer i at vi kun kan lukke og åbne døren med en saks - ikke super sikkert med to små børn rendende rundt.

13 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus