Mega god hjemmeside med lækkert kvalitets tøj der følger deres størrelses guide! Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100% Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde hørt meget om vintagecrew så tog beslutingen at bestille derfra. Min pakke tog lidt lang tid om at komme men ellers meget tilfreds! Købte en størrelse L for havde hørt de var små i størrelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kanon god oplevelse! Fantastisk kundeservice der svarer hurtigt og godt. Udover det var der hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke si... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar. Chatteren har også opgivet hvornår pakken cirka skulle ankomme til mig, og hvornår han sender den.
L'entreprise a répondu
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg er virkelig tilfreds med dette online casino. Indbetalinger og udbetalinger fungerer hurtigt og problemfrit, og kundeservicen er hjælpsom og venlig. Det giver en tryg og positiv oplevelse, især når det handler om rigtige penge. Jeg nyder virkelig at spille her og kan varmt anbefale det til andre.
Jeg fik den forkerte str. til at starte med men så skrev jeg til vintagecrew over instagram. De havde desværre ikke længere samme sweatshirt på lager så jeg måtte beholde den jeg fik og vælge en valgfri ny. Virkelig god service👌🏼
Rigtig god service👍 Leveringen var forsinket og så sendte de en ekstra sweatshirt med🤩

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Hurtig levering og super service.
Dog mangler man en faktura eller lignede vedlagt, derudover kunne man godt bruge at tøjet var i en pose således at den var bedre pakket ind.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Jeg havde bestilt en bluse og da jeg ikke havde modtaget den efter en uge, ringede jeg til dem.
De fandt ud a' at der var sket en fejl, og for at rette op på fejlen tilbød de min en ekstra bluse efter eget ønske.
Det kan man kalde RIGTIG god service.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Altså det var fin nok, siden er nem og finde ud af osv. Men leveringen.. den var sådan lidt øv. Bestilte 3 trøjer, da jeg modtager pakken får jeg kun 1 trøje, efter det kontakter jeg dem via e-mail, hvor der går 3-4 dage før de svare. Hvor de der efter sender en ny pakke med de 2 manglende trøjer. Men syntes service osv og alt andet var lige som det skulle være, har fået siden anbefalede af mine venner. De har altid sagt at siden virkede, det gør den også. Jeg var nok bare lige lidt uheldig. Men pyt..
Ellers go side, og kan klart anbefale den 🤘

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Er tilfreds med varen, men det tog 5 dage at sende pakken afsted, så var helt i tvivl om min ordre var blevet glemt.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Fremragende service på min reklamation. Hurtig eksekvering og ny trøje. Andre online forretninger kunne lære en masse herfra.

Fin kvalitet.
Fik ikke den trøje jeg havde bestilt - på billedet ser den anderledes ud, end den jeg har fået leveret.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Min søn synes, at det er en rigtig fed trøje, han har fået i fødselsdagsgave 🎁🇩🇰
Dejlig nem bestilling og levering 😃👍

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Rigtig god service, og rigtig god kvalitet, og Hans løser problemet, hvis der er et. Ingen problem at få byttet julegaver derfra. Stort tak fra en tilfreds kunde

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Super god kvalitet, og fede farver men synes godt de kunne informerer om at størrelserne er små, ved godt at det er forskelligt fra person til person, men købte det jeg plejer og bruge og det var dsv for småt. Men ellers super fedt tøj