Mega god hjemmeside med lækkert kvalitets tøj der følger deres størrelses guide! Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100% Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kanon god oplevelse! Fantastisk kundeservice der svarer hurtigt og godt. Udover det var der hurtig levering og produktet levede op til mine forventninger. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Ikke si... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige bestilt i dag. Super fed service samt hurtigt svar. Chatteren har også opgivet hvornår pakken cirka skulle ankomme til mig, og hvornår han sender den.
L'entreprise a répondu
Pakken kom hurtigt eller hvad efterhånden er standard. Trøjene er lidt små i størrelse hvilket kunne skrives som info. Derudover så var trykket på min trøje lidt skidt, sådan ved bogstaverne var der lavet lidt fejl plus nu da jeg har vasket 2 gange er jeg bange for at vaske den mere, ellers falder trykket af.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Lækkert tøj til fornuftige priser.
Hurtig ekspedition.

Under hele forsendelse fik man opdateringen 10/10 service 100%
Fik varen lige til tiden og fik virkelig for hver en krone jeg havde brugt, mega god oplevelse(:

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Har modtaget en pakke igen med to sweatshirt og en t-shirt fra jer. Er så tilfreds med jeres søde og hjælpsomme måde i driver jeres forretning. Virkelig fine sweatshirt og t-shirt 🌞🌞 god dag

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Meget hurtig levering, og trøjen er i god kvalitet

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Super hurtig levering, alt passede perfekt vil klart anbefaler VintageCrew til andre

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Lynhurtig ekspedition og varen svarede til billeder, beskivelse m.m.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Sindssygt fede styles og hurtig levering!

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Super service også i forbindelse med ombytning - stor anbefaling herfra.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Hurtig levering, var der inden for to dage.
Alt var som det skulle være, trøjerne passede perfekt og kvaliteten var yderst fremragende.

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Helt tilfreds, der var dog enkelte pletter jeg ikke havde set!
Men ellers alt godt, hurtig levering og dejlig service!

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Havde hørt meget om vintagecrew så tog beslutingen at bestille derfra. Min pakke tog lidt lang tid om at komme men ellers meget tilfreds! Købte en størrelse L for havde hørt de var små i størrelse og den kan jeg bekræfte de er. Bruger normalt s-m i oversized sweatshirts. Super lækkert ellers kæmpe anbefaling.

Umuligt at kontakte!
Jeg bestilte en bluse tirsdag og vurderede ud fra jeres hjemmeside at den sagtens kunne blive leveret til weekenden, hvor den skulle bruges til fødselsdagsgave. Da jeg intet nyt havde hørt omkring afsendelse fredag, besluttede jeg at annullere min ordre. Det er så åbenbart totalt umuligt! Jeg skrev en mail, skrev i jeres chat, skrev på Messenger og ringede utallige gange. På telefonen blev jeg mødt af en ligegyldig telefonsvarer, så jeg lagde derfor en besked. Intet svar!!
Lørdag får jeg så besked om at nu er den afsendt og idag - onsdag! - kunne jeg afhente den i pakkeshop.
Ingen kundeservice overhovedet, utroligt at I kan drive forretning på den måde….

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Super lækkert tøj i lækkert materiale (bomuldsblanding) og meget hurtig levering!

Réponse de Spinrollz Best Online Casinos Austria 2026
Super hurtigt levering. Der var en minimal plet på min trøje, men ellers i virkelig god stand.