Experiență extrem de frustrantă cu…
Experiență extrem de frustrantă cu Vinted – platforma încurajează practic înșelarea.
Am cumpărat o geantă listată ca fiind Zara, exact așa era descrierea din anunț. La primire, produsul NU este Zara – nu există logo, etichete sau marcaje specifice brandului, iar geanta pare a fi un produs generic, posibil de pe un site tip Shein.
Am cerut retur, iar vânzătorul a recunoscut în scris, DUPĂ deschiderea procedurii, că „a scris din greșeală Zara”. Așadar, este clar și dovedit că greșeala aparține vânzătorului.
Cu toate acestea, Vinted a decis că eu, cumpărătorul indus în eroare, trebuie să plătesc taxa de retur. Deși am furnizat poze clare care arată lipsa logo-ului Zara exact din locul unde ar trebui să fie (buzunar interior), probele au fost ignorate.
Suportul Vinted oferă doar răspunsuri care par automate, fără analizarea reală a situației. În loc să protejeze cumpărătorul, platforma îl favorizează pe cel care a publicat un anunț fals.
Nu mi se pare corect și nici normal să fiu obligată să plătesc pentru o greșeală recunoscută a vânzătorului. Prin astfel de decizii, Vinted descurajează corectitudinea și încurajează practic anunțurile înșelătoare.
Nu recomand platforma celor care se așteaptă la corectitudine, responsabilitate și suport real.
2 janvier 2026
Avis spontané