Dyre billeder. Og dyrt betalt for rigtig meget hvid baggrund. Havde ikke overvejet at billedet vi valgte var så formatet er 18 langt og 13 højt hvilket gør at der er virkelig meget baggrund i begge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min søn har nu for andet år i træk fået taget skolebilleder gennem jer og selvom billederne i år er knap så opstillede, sidder jeg desværre stadig med den samme grundlæggende skuffelse. Jeg har st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er den dårligste service jeg nogensinde havde oplevet. Ikke kun var det umuligt at bestille og få de billeder man ønskede. Betaling fra hjemmesiden fungerede ikke. Kommunikationen er umulig og d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er så træt af år efter år, at dette firma kommer ud for at tage de værste billeder af eleverne. Der er ingen kontakt til de enkelte børn. Børnene for besked på at de ikke må smile med tænd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Skuffet er det bedste ordvalg. Alt for lang leveringstid på billeder, dårlig fotograf som slet ikke formår at tage sig god tid til små børns billeder. Langt under niveau for en skolefotograf.

Réponse de VISION fotografi ApS
Tilgængelig kundeservice hvor personlig betjening var super god

Réponse de VISION fotografi ApS
Enorm lang leverancer. Har fået gentagne mails om forsinkelse. Præcis samme forhold som sidste år.
Ærgerligt, at nogle af billederne som vi kunne vælge, at der var toppen af hovedet skåret af, i stedet for at have vendt kameravinklen fra horisontal til vertikal, så hele hovedet kom med

Réponse de VISION fotografi ApS
Venter stadig på billeder, som skulle ha været klar 15/11.22.

Réponse de VISION fotografi ApS
Alt for lang tid levering der bliver udskudt og udskudt. Samt ret dyrt.

Rigtig gode skolefotos.
Lang leveringstid tid på omfoto.
Kort leverings tid på første gangs billederne.

Réponse de VISION fotografi ApS
Ikke særlig gode skole fotos. Med prof. havde jeg forventet bedre.

Réponse de VISION fotografi ApS
Rigtig god og overskuelig hjemmeside. Portrætterne er gode. Den hvide bjælke nederst på gruppebilledet med klasse- og skoleinformation er unødvendig og skæmmer billedet. Informationen bør inkorporeres i billedet - som de fleste andre skolefotografer gør.

Réponse de VISION fotografi ApS
Jeg har ikke fået svar på mine mails, har ikke modtaget de billeder jeg har bestilt, dog var fotografen der tog billederne ved omfotograferingen, rigtig rar og god.

Réponse de VISION fotografi ApS
Manglende fotos. Lang svar tid på spørgsmål og laaaaaang leveringstid på billeder

Réponse de VISION fotografi ApS
Ikke til at få fat på og enormt lang leveringstid

Réponse de VISION fotografi ApS
Titlen siger det vel tilstrækkeligt? talte med andre forældre i børnenes klasser og over halvdelen havde fejl i bestilling og/eller faktura.
har dd. ændret anmeldelse, da kundesupport hurtigt vendte retur og fejlen blev rettet.

Réponse de VISION fotografi ApS
Har modtaget 2 forsendelser med billeder jeg havde valgt fra. Begge med tilbageleveringsfrister på 14 dage, der ville udløse et tvangskøb ved overskridelse.
Begge gange brugte jeg tid på at ringe til dem og klage, sende dokumentation for destruering af uønskede billeder, samt i det ene tilfælde sende billeder retur.

Réponse de VISION fotografi ApS
Ringe kompositioner og dårlige øjeblikke fanget både i portræt og gruppebillede.