Dyre billeder. Og dyrt betalt for rigtig meget hvid baggrund. Havde ikke overvejet at billedet vi valgte var så formatet er 18 langt og 13 højt hvilket gør at der er virkelig meget baggrund i begge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min søn har nu for andet år i træk fået taget skolebilleder gennem jer og selvom billederne i år er knap så opstillede, sidder jeg desværre stadig med den samme grundlæggende skuffelse. Jeg har st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er den dårligste service jeg nogensinde havde oplevet. Ikke kun var det umuligt at bestille og få de billeder man ønskede. Betaling fra hjemmesiden fungerede ikke. Kommunikationen er umulig og d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er så træt af år efter år, at dette firma kommer ud for at tage de værste billeder af eleverne. Der er ingen kontakt til de enkelte børn. Børnene for besked på at de ikke må smile med tænd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg kom til at bestille et ark billeder for meget fordi webshoppen ikke viste, hvad jeg faktisk havde bestilt.
Så skrev jeg og fik den ordre aflyst (jeg fik et screenshot af at den var annulleret) men pengene kom aldrig ind på mit kort igen. Nu har jeg så modtaget billederne for den første ordre jeg lavede, som blev annulleret. Det betyder altså at jeg står med 685kr billeder som jeg ikke kan bruge til noget.
Skuffende

Réponse de VISION fotografi ApS
Super god service. Vi modtog billeder der var våde i postkassen, skrev til dem søndag aften, mandag var der hurtigt svar, og tirsdag modtog vi nye fine billeder. De var så kommet til at sende dem x 2, så onsdag kom der igen et sæt billeder, kontaktede dem for tilbage levering, men igen hurtig svar at dem skulle vi selvfølgelig bare beholde, da det var deres fejl. Så fuldt ud tilfreds 👍🤗

Réponse de VISION fotografi ApS
MEGET lang leveringstid. Fik fotos med fejl pixel, jeg fik nye efter at have reklameret, men hvorfor sende fotos med fejl, specielt når man har flere måneder til at printe dem?

Réponse de VISION fotografi ApS
12.12.2022 modtog jeg en kuvert med et blankt stykke pap. Intet klassebillede. Har sendt 5 mails. Intet svar. Næste step forbrugerklagenævnet

Réponse de VISION fotografi ApS
Jeg er ikke tilfreds med (muligheden for at vælge) billederne af børnene der poserer i ligegyldige amerikaniserede stillinger, med armene over kors, eller billeder af dem hvor de er skåret underligt ifht. billedet.
Desuden synes jeg flere børn er uopmærksomme på klassebillederne.
Jeg undrer mig over at de gentagne gange blev udskudt ifht. oprindelig leveringsdato.

Réponse de VISION fotografi ApS
Billederne var rigtig fine, men leveringstiden var ALT for lang. Billederne blev taget første uge i oktober og blev først leveret midt december.
Fik en mail næsten hver uge med “billederne er desværre forsinket”. Det handlede om at have is i maven, da billederne var julegaver. Alt dette gør at jeg ikke kan give mere end 3 stjerner.
Desværre er det skolen som har valgt fotografen.

Réponse de VISION fotografi ApS
Det er som om, at det bare skal gå hurtigt med at tage billederne. Der tages ikke hensyn til, hvilken person, der skal fotograferes. Det er meget lidt kreativt ift opstilling.
I år har der været særlig lang leveringstid.

Réponse de VISION fotografi ApS
Billederne var bare rigtige ringe.. både første gang og omfoto.. og synes det er dyrt når kvaliteten ikke er derefter..

Réponse de VISION fotografi ApS
Portrættet af min søn til julegaver er taget vandret???
Det vil sige, at billedet syner meget mindre end det, som jeg bestilte, pga alt det “luft” der er i begge sider af billedet. Det er jeg meget utilfreds med.
Vision fotografi tilbyder, at jeg kan ombytte til et andet af de billeder, der blev taget. Problemet er bare, at de alle er møg dårlige. Virkelig en ringe fotograf. Billederne oser af samlebåndsarbejde, når de kommer ud på skolerne.
Samtidig sidder jeg og er ved at pakke dem ind til julegaver og har ikke mulighed for at vente på nye billeder.
Herefter hører jeg ikke mere fra vision fotografi. Vanvittig ringe service.
Jeg har før valgt at finde en fotograf selv. Det kommer jeg til fremover. Meget bedre på både kvalitet og pris!
ALDRIG MERE VISION FOTOGRAFI!!!

Réponse de VISION fotografi ApS
Jeg syntes del er elendige billeder i tager. Og levering tid er alt for længe har ikke engang fået det ene billede.
(dato ved jeg ikke helt men ca der omkring)

Réponse de VISION fotografi ApS
Man kan ikke komme i kontakt med jeres kundeservice. Når man har børn på forskellige skoler kan man ikke bestille samtidig og skal betale for 2 X levering trods gentagne forsøg på at sende mails og ringe til jer uden held. Så dårlig service.
Ang. billederne så er der photoshoppet i klassefoto, så nogles fødder mangler.

Réponse de VISION fotografi ApS
De har været 2 mdr om at sende billederne, der har været så mangw problemer og endelig kommer billedet.
Uden en faktura.
Ærlig som jeg er så ringer jeg og spørger efter den. Kan godt hører at mit barn slet ikke er i systemet og idag ringer de og siger vi sender en mail med regningen for nu er hun oprettet. Også kom der en regning.

Réponse de VISION fotografi ApS
Besværligt fra start til slut.
De tog ikke portræt billede af vores barn på skolen, og da jeg skal prøve at for fat på dem enten via telefon eller på mail, lykkedes det mig ikke. Jeg får så lov til at få en omfotografering uden beregning gennemderes forvirrende hjemmeside. Vi får en ny portrætfotografering og efter lidt tid kommer billederne ind på min profil på deres hjemmeside, sjovt nok dukker de gamle portræt billeder også frem som var hele grunden til at jeg skulle have en omfotografering. Det var tydeligt at se at de gamle billeder slet ikke var gode nok.
Under hele forløbet modtager jeg mails fra dem at de har travlt og de oplevet tekniske problemer og bla bla bla. Heldigvis blev det nye billede godt. Men hele oplevelsens ikke god.
Fik forresten først svar efter alt var gået i orden, og svaret var at nu havde problemet løst sigselv.

Réponse de VISION fotografi ApS
Dårlig info, dårlig svar , dårlig levering
Vi har bestilt skole-foto helt tilbage i oktober , som skulle være brugt til advents gaver til bedsteforældre, men i magter hverken at gi en info om at hvornår de kommer, eller at svare på div mail til jeres kundeservice …. Jeg håber skolen finder en anden fotograf til næste år.

Réponse de VISION fotografi ApS
Billederne er ikke gode. Prisen er høj. Bestilling og leveringen er ufattelig langsom.

Réponse de VISION fotografi ApS
Besværligt og meget lidt kundevenlig bestillingsform. Papirlapper der skal frem og tilbage. Ca 8 mails om hvor forsinket de er.

Réponse de VISION fotografi ApS
Første gang min søn fik taget billed var baggrundsfarven forkert. Jeg tilmelder ham om fotografering, skriver til jer at i skal huske at baggrunds farven skal være sort, og i vil skrive det i en note til fotografen. Da jeg så skak ind og bestille billederne er det igen den forkerte baggrunds farve, i har taget hvid igen.