Synes det tok lang tid.Bestilte på en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet på opphenting.Først på torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. På fredag ettermiddag får jeg oppdatering... Voir plus

Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Voir plus

Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Voir plus

10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Voir plus

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

154 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,5

Tous les avis

89 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har inte fått leveransen ännu.

Jag har inte fått leveransen ännu, det har nu gått 9 dagar, ni lovar 2-3 dagar.
Ni säger att ni använder Postnord varför är det då Bring som används nu som i mitt tycke är ett sämre alternativ.
Första och sista gången jag handlar hos er, bättre att använda Nettoparts eller Reservex, som har en mycket snabbare leverans.

12 juin 2025

Réponse de Vitvarordelar

Hej Leif. Tack för ditt omdöme. Du har själv valt att få ditt paket levererat med Bring, och det har vi självklart ordnat.

Vi medger att det har tagit längre tid än normalt att få paketet levererat (5 vardagar), vilket varken är tillfredsställande för dig eller för oss. Därför tar vi till oss din kritik och försöker utmana Bring att leverera snabbare. Bring brukar dock vanligtvis leverera inom de utlovade 2–3 dagarna.

Vi hoppas trots allt att få se dig som kund igen – så att vi kan ge dig en mer positiv köpupplevelse.

Snabb leverans. Hemsidan lättläst samt information om avståndet mellan hålen på kylhandtaget

5 juin 2025

Réponse de Vitvarordelar

Stort tack för ditt omdöme!

Snabb leverans, artikel stämde och passade perfekt! 😊

23 mai 2025

Hej Tobias,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att artikeln stämde och passade perfekt – och att leveransen var snabb.

Team Vitvarordelar

Produkten stämmer enligt beskrivning …

Produkten stämmer enligt beskrivning och snabb leverans.

25 mai 2025

Hej Marko,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att produkten motsvarade beskrivningen och att leveransen var snabb.

Team Vitvarordelar

Bra utbud och snabb leverans.

21 mai 2025

Hej Håkan,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utbud och den snabba leveransen.

Snabb svar på mailen.

23 mai 2025

Hej Lena,

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den snabba återkopplingen via mejl.

Team Vitvarordelar

Super easy to find my part and very…

Super easy to find my part and very quick delivery.

17 mai 2025

Hej Andy,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att det var superenkelt att hitta rätt del och att leveransen gick snabbt.

Bra priser

Bra priser, lätt att hitta på sidan efter delar, det negativa är att det är lite för lång leveranstid.

15 mai 2025

Hej Rickard,

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du tycker det är lätt att hitta delar på sidan och att priserna är bra. Vi beklagar att leveranstiden upplevdes som lång – det tar vi med oss i vårt fortsatta arbete.

Team Vitvarordelar

Det tog lång tid att få varor…

Det tog lång tid att få varor levererade! Mailet med uppmaning att betygsätta upplevelse kom 2 dagar innan själva beställda delar. Det skulle vara hemleverans men hamnade på utlämningsställe!

14 mai 2025

Hej Jacek,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än väntat, samt at din försändelse inte blev levererad hem som planerat. Vi tar med oss din feedback och ser över våra rutiner så vi kan bli bättre framöver.

problem med swisch

Jag hade problem med swisch, pengarna drogs från kontot men ingen order registrerades.

Dem hjälpte mej på alla sätt och efter bara en vecka har jag fått pengarna tillbaka.
Kompetent, hjälpsam och trevlig kundtjänst.

6 mai 2025

Hej Maggan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att vår kundtjänst kunde hjälpa dig på ett bra sätt, og att allt löste sig snabbt.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, var lite skeptisk då det fanns lite stavfel i bekräftelsen men varorna levererades, och det snabbt.

25 avril 2025

Hej Kirsi,

Stort tack för ditt omdöme! Vi beklagar stavfelen i bekräftelsen, men det gläder oss att höra att beställningen gick smidigt och att varorna levererades snabbt.

Allt bra inga problem

Allt bra inga problem

2 mai 2025

Réponse de Vitvarordelar

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick bra och utan problem.

Bara bra

Bara bra, precis som tänkt

2 mai 2025

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att allt var precis som tänkt.

Allt enligt mina förväntningar

Allt enligt mina förväntningar
jag skrev fel postnummer och ni ändrade snabbt och smidigt så det blev rätt.

28 avril 2025

Hej Susanne,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt levde upp till dina förväntningar, og att vi snabbt kunde hjälpa dig med postnumret.

Team Vitvarordelar

Passade inte min dammsugare fast det…

Passade inte min dammsugare fast det stod att slangen skulle passa till Mile
S5280

22 avril 2025

Hej Yvonne.

Stort tack för ditt omdöme.
Utifrån den beställning vi kan hitta i ditt namn, och det du skriver här, verkar det tyvärr som att du har beställt en felaktig slang.
Men det ändrar förstås inte det faktum att du har fått fel produkt – vi byter gärna din vara och skickar en som passar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på support@vitvarordelar.se.

Vi ser fram emot att höra från dig.

A good product for a nice price.

Hej Johannes,

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och priset.

Passade perfekt

Hej Robert,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att det passade perfekt.

Varorna levererades säkert

Varorna levererades säkert, de var i bra skick och var kompatibla med dammsugaren. Toppen.

Hej Ferydoon,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att varorna levererades säkert, var i bra skick och passade dammsugaren. Toppen!