Wij waren op zoek naar een betrouwbare provider voor ons bedrijf met prettige, vriendelijke service en scherpe prijs. Dit omdat onze vorige provider veel technische issues had welke niet oplosbaar w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Storing gehad, gelijk oplossing, en meedenken, momenteel om 22:05 nog steeds bezig met de storing te verhelpen en een workaround te bedenken! We hebben een backup oplossing gehad als het weer gebeurd!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Davey heeft gewoon verstand van zijn vak. Hij begrijpt als geen ander welke feiten je als “concullega” tegenkomt en helpt hiermee. Mijn klant zocht een aantal materialen die niet te verkrijgen zijn vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Davy is top > systeem is top > allee is top pak gewoon direct 3CX Davy altijd bereikbaar echt een topper Dankjewel amigo
Écrit par l'entreprise
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Pays-Bas
Wij zochten een betrouwbare provider voor onze Yealink VOIP telefoon. Allereerst is de klantenservice uiterst bekwaam en goed bereikbaar. Er wordt snel en adequaat gereageerd op berichten. Ze denken met je mee. De nummerportering was goed geregeld. Let op dat Voipstarr afhankelijk is van de provider die je nummer initieel beheerd alvorens het geporteerd wordt naar Voipstarr. Soms kan het een maand duren voordat je nummer vrijgegeven wordt. Het dashboard is verder (nog) niet uitgebreid, je kunt daar tot op heden enkel opzeggen en zien van wanneer tot wanneer je contract loopt. Na een gesprek met de klantenservice kreeg ik te horen dat een verbeterd dashboard met meer mogelijkheden en instellingen op komst is. Ik ben een hoop wijzer geworden en tot nu toe werkt de telefoon naar wens.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Vincent heeft mij perfect geholpen!
De service desk (Vincent) neemt de tijd om je te woord te staan en je te helpen bij al je vragen. Erg vriendelijk en zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Perfecte dienstverlening, zo behoud je je klanten.

Réponse de VoIPStarr B.V.
De aanvraag werd supersnel geregeld en de service is geweldig,zo zouden alle bedrijven moeten werken.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Echt top service krijg je persoonlijk,
wat je tegenwoordig zelden meer ziet

Réponse de VoIPStarr B.V.
Ik ben ontzettend tevreden met de dienstverlening van VoIPStarr. De installatie verliep vlekkeloos, en de verbinding is altijd stabiel en betrouwbaar. Hun klantenservice is snel en behulpzaam, ze denken echt met je mee. Ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele VoIP-oplossing!

Réponse de VoIPStarr B.V.
Ik ben al jaren klant en word altijd uitermate goed geholpen. Wanneer ik iets vraag, krijg ik meteen antwoord, wanneer er een probleem is, klein of groot, krijg ik een oplossing. Ik ben erg blij met Voipstarr.

Mijn vaste Account manager Davey is echt een topper
Geen vraag is te gek en onderhoudt zeer goed de contacten met zijn klanten. als je een vraag hebt kan je gewoon bellen en heb je binnen 2 minuten iemand aan de lijn en niet met 5 keer tegen een bot zeggen waar over je belt en dan nog 10 keer doorverbonden moeten worden.
Al zeer lang klant zo 3 jaar bijna, zeer tevreden en nog nooit 1 volledige dag downtime gehad, en als die er was dan was het binnen enkele minuten opgelost gelukkig.
Davey en Team VoIPStarr heeft zijn netwerk en team zeer goed op orde.
Netwerk is echt het sterkste netwerk die ik ooit gezien heeft, Beter dan bij vele grotere telecom bedrijven, iets om trots op te wezen en de communicatie is glashelder als er iets van downtime is

Réponse de VoIPStarr B.V.
abbo genomen all unlimited vodafone werk perfect ze hebben ook een goede klantenservice reageren snel op vragen en zeer vriendelijk en klantgericht.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Technisch kan het nog wel eens een probleem geven, maar de service en support is echt super. Je kunt erop vertrouwen dat het opgelost wordt.

Goede persoonlijke betrokkenheid.
Ze nemen de tijd voor je
Denken prima mee
Vele mogelijkheden
Prima prijs.
En ga zo maar door.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Vriendelijke te woord gestaan en wordt meegedacht naar de wensen om een passende oplossing te vinden. Makkelijk geregeld en mogelijkheden tot kiezen van makkelijk telefoonnummer is dit bedrijf echt een aanrader!

Réponse de VoIPStarr B.V.
Heel fijn bedrijf om mee te werken alles werkt top en goede handleidingen.

Réponse de VoIPStarr B.V.
we zijn eerlijk en goed geholpen, we gaan er van uit dat de telefonie-service straks net zo goed.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Na onze bestelling voor 3 locale nummers ging het vrij soepel. Het opzetten en het kopellen ging helemaal perfect.
Daarnaast is de support wat VoIPStarr aanbied echt top! Ze reageren snel en geven goed advies.

Réponse de VoIPStarr B.V.
Goede service, alles kunnen regelen. Verademing na de onpersoonlijke service van KPN en Ziggo

Réponse de VoIPStarr B.V.
En savoir plus sur les différents types d'avis.