Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Met de Vrolijke Gasten heb ik altijd een prettig contact, ze zijn flexibel in dingen afstemmen en leveren goede service. Ze doen wat ze zeggen. En bovendien hebben ze hele leuke verschillende photoboo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van de Retro Foto Booth. Wat een geweldige aanvulling op ons avond feest. Ontzettend leuke foto's uit gekregen. Iedereen heeft er dankbaar gebruik van gemaakt. Tip w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De Photobooth van de Vrolijke Gasten was een groot succes! Het was ook heel fijn schakelen met de Vrolijke Gasten. Een enorme aanrader!

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfect geregeld

Vlotte en vriendelijke communicatie. Perfect geregeld. Ontzettend leuke aanvulling op een feest. Iedereen heeft een hoop lol. En je krijgt leuke, grappige en ongedwongen foto’s

15 août 2026

Goede photobooth!

Hele fijne omgang in het contact en goed werkzame photobooth! De booth werd ingesteld op licht en er werd meegedacht met de beste locatie qua ruimte, waarna met testfoto’s de kwaliteit werd gecontroleerd. De hele avond erg veel plezier van gehad en er werd nonstop gebruik van gemaakt op een 25 feest! Zeker een aanrader!

1 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een absolute aanrader voor iedere bruiloft!

Vanaf het eerste contact tot en met de dag zelf was alles perfect geregeld. We hebben voor onze bruiloft een vintage photobooth gehuurd bij De Vrolijke Gasten en dat bleek een geweldige keuze.

De photobooth zag er prachtig uit en paste perfect bij de stijlvolle sfeer van onze trouwdag. De kwaliteit van de foto’s was uitstekend en onze gasten hebben er de hele avond volop gebruik van gemaakt. Het gastenboek dat hierdoor ontstond is voor ons een van de mooiste herinneringen aan de dag.

Ook de communicatie vooraf was prettig: snel, vriendelijk en duidelijk. Op de dag zelf werd alles netjes op tijd opgebouwd en hoefden wij ons nergens zorgen over te maken.

Zoek je een photobooth die niet alleen mooie foto’s maakt, maar ook echt iets toevoegt aan de sfeer van je evenement? Dan kunnen wij De Vrolijke Gasten van harte aanbevelen. Bedankt voor de geweldige service!

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een echte toevoeging van je feest en…

Een echte toevoeging van je feest en jong en oud geniet er van!
De communicatie is heel fijn en de afspraken worden heel goed nagekomen. Het is naderhand ook heel erg genieten omdat je alle bestanden digitaal krijgt! Echt een aanrader!

27 mars 2026

Vintage Photobooth voor verjaardagsfeest

Wij hebben voor een verjaarsdagfeest de vintage photobooth van de Vrolijke Gasten gehuurd.
Alles was top geregeld! Van het ontwerp van een mooi kader, tot het plaatsen en ophalen! Erg fijne en snelle communicatie en service. De photobooth is echt een aanrader voor ieder feest! Iedereen heeft er met plezier gebruik van gemaakt Super!

24 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben voor ons 12,5 jarig jubileum…

Wij hebben voor ons 12,5 jarig jubileum een photobooth gehuurd.
Top service! Van het ontwerp van een mooi kader, tot het plaatsen en ophalen! Echt een aanrader iedereen heeft er met plezier gebruik van gemaakt TOP!

17 janvier 2026

Voor de sweet 16 party

Voor de sweet 16 party van mijn dochter de mirror photoboot gehuurd. Super mooi en een goede aanvulling op het feestje. Erg prettige afspraken en goede service. Een aanrader.

1 novembre 2025

Heel fijn bedrijf!

Wij hebben de vintage booth gehuurd voor onze bruiloft, perfect geregeld! Duidelijke afspraken, flexibel en denken goed mee. Foto’s zijn heel leuk & scherp. Super leuk dat je de foto’s ook nog digitaal krijgt!

1 novembre 2025

Geweldig!

In één woord fantastisch!
Voor ons geregistreerd partnerschap hebben wij een Fotobooth besteld bij de vrolijke gasten. Er werd de hele avond gebruik van gemaakt. Het is lekker los en niet zo gemaakt als een fotograaf dat zou doen. Ons thema deze avond was vier het leven dit omdat mijn partner ongeneeslijk ziek is. En dat is zo goed gelukt. Onze dank is groot we hebben een prachtige avond gehad en een mooie herinnering. Ik kan het iedereen aanraden.
Groeten Ferry en Yvonne.

25 octobre 2025

Zo goed geholpen

Zo goed geholpen, top communicatie, fijne mensen die de booth komen leveren. En goede kwaliteit. De gasten hebben de hele avond de booth gebruikt; schot in de roos

4 octobre 2025

Photobooth bruiloft

We hebben kennisgemaakt met “vrolijke gasten” op een trouwbeurs waar ze stonden. We hebben een flyer meegenomen en wisten eigenlijk al vrij snel dat we bij hun een booth wilde gaan huren voor onze grote dag.

Het contact rondom het huren en het plaatsten van de booth liep heel soepel. Robin dacht ook heel goed mee over de plaatsing op locatie, omdat de booth in een kas kwam te staan moest er wel een achterwand komen. We kregen een aantal keuzes voorgelegd en onze keuze werd kosten vrij geïnstalleerd op onze grote dag.

Onze gasten (en wij zelf) hebben echt waanzinnig genoten van de photobooth. Daverend succes, ik zou het iedereen aanraden!

17 septembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus