Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Met de Vrolijke Gasten heb ik altijd een prettig contact, ze zijn flexibel in dingen afstemmen en leveren goede service. Ze doen wat ze zeggen. En bovendien hebben ze hele leuke verschillende photoboo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne omgang in het contact en goed werkzame photobooth! De booth werd ingesteld op licht en er werd meegedacht met de beste locatie qua ruimte, waarna met testfoto’s de kwaliteit werd gecontrole... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor onze bruiloft gebruik gemaakt van de Retro Foto Booth. Wat een geweldige aanvulling op ons avond feest. Ontzettend leuke foto's uit gekregen. Iedereen heeft er dankbaar gebruik van gemaakt. Tip w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De Photobooth van de Vrolijke Gasten was een groot succes! Het was ook heel fijn schakelen met de Vrolijke Gasten. Een enorme aanrader!

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Geweldig!

Wat heeft de Mirror Photobooth ons feest compleet gemaakt! Een heel ongedwongen, grappig, gezellig en zelfs verbindend deel van onze bruiloft. We zagen naderhand de foto’s terug en alleen maar blije, vrolijke herinneringen. De foto’s waren ook snel gemaild, en de gasten hebben een geprinte herinnering aan onze bruiloft. Echt een aanrader!

13 octobre 2023

Bijzonder leuke creatieve herinnering

Hele leuke extra 'attractie' voor een feest; iedereen raakt naarmate de avond langer duurt steeds enthousiaster en creativiteit viert hoogtij; geweldig leuke herinnering achteraf
Snelle vriendelijke service, eenvoudige bediening en prima prijs kwaliteit verhouding
Echt de moeite waard

14 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super photobooth op onze bruiloft

We wilden heel graag een photobooth op onze bruiloft en onze fotograaf van YourWeddingPhotos Peter Lammers heeft ervoor gezorgd dat er een mooi hoekje met de booth op het feest kwam. De versieringen en accessoires maakten het helemaal af. Een mooie toevoeging was dat we zelf de prints die uit de booth kwamen mochten ontwerpen. Een leuke persoonlijke touch! We hebben de foto's van de photobooth razendsnel digitaal ontvangen en ze zijn van super scherpe kwaliteit. Hier genieten we nog lang van na!

28 septembre 2023

Een aanrader!

Voor een open bedrijvendag heb ik de photo paal gehuurd. Alles werkte super! Wat vooral heel fijn is, is dat de tijden van het ophalen en terugbrengen zo flexibel zijn. Daarnaast kun je de frames personaliseren, wat ook een stukje PR kan zijn voor je bedrijf of organisatie. Een echte aanrader!

24 septembre 2023

Photo booth aanrader!!

Wij hadden de flitskast photo booth gehuurd bij Vrolijke gasten voor het avondfeest van onze bruiloft. Wij hadden ons gastenboek erbij liggen zodat de gasten een leuke foto in het boek konden plakken en er een mee konden nemen. Het was vanaf het begin tot het eind een groot succes! De kast is geen moment met rust gelaten door jong en oud. Zo hebben wij ook nog leuke en gekke foto’s van iedereen die op ons feest is geweest. Ook was de communicatie en de service/ levering echt fantastisch, niets op aan te merken en zou ze zo weer inhuren voor een feest!!

21 septembre 2023

Aanrader

Afgelopen juli hebben we op het afscheidsfeest van groep 8 van onze dochter De Flitskast photobooth gehuurd bij de Vrolijke Gasten. Dit was een groot succes! De kinderen en later ook de ouders hebben veel gebruik gemaakt van de photobooth. Het leverde erg leuke, mooie en gekke foto’s op. De kinderen hadden zo gelijk een leuk aandenken van het afscheidfeest.
De communicatie met de Vrolijke Gasten was goed en ook de service was top. De photobooth werd netjes geplaatst en later weer opgehaald. Het gebruik was eenvoudig. Kortom, een echte aanrader voor een feest!

20 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De photobooth was het succes van onze…

De photobooth was het succes van onze bruiloft! Jong en oud vermaakte zich ermee. Het contact met vrolijke gasten verliep soepel en de service was top! Echt een aanrader!

15 septembre 2023
Logo de Vrolijke Gasten

Réponse de Vrolijke Gasten

Bedankt voor jullie reactie! Het feest zag er erg gezellig uit!

Noté 5 sur 5 étoiles

J&B een verrijking voor ieder feest 🫶

Een verrijking voor ieder feest 🫶
Tijdens onze bruiloft hadden we een photobooth besteld. Het contact en de communicatie ging perfect en snel. Ook de service laat niets te wensen over, we hebben er geen omkijken naar gehad. En iedereen (vooral ook de kinderen) hebben zich kostelijk vermaakt met de foto's! En hoe leuk is het om later de digitale kopieën te ontvangen! Zo hadden we ook nog na-pret! Volgende feest staat er zeker weer een!
Peter & team vrolijkegasten bedankt 🫶

2 septembre 2023

Groot succes

De Photobooth van vrolijke gasten was een groot succes op de bruiloft. De communicatie rondom het huren van Photobooth verliep ook erg voorspoedig. Echt een aanrader dus!

1 septembre 2023

Prima!

Reageren snel, op tijd met levering, foto's in goede kwaliteit digitaal achteraf, kortom erg fijn. Ook prettig dat ze flexibel mee dachten met plaatsing van de photobooth.

11 août 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus