Vuxen.dk Avis 406

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fast and discrete delivery. For SoMe and marketing team- Would be nice to have detailed description for the products on site (and not discover them in the box). Also, Would be nice to se by vid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig betjening. Varen kom allerede dagen efter min bestilling. Den ene vare var defekt ,og det blev ordnet professinelt og til kundens tilfredshed. Alle kan trygt handle med dette firma.-Mi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Ikke EU miljømrk. vare. Nødtørftig varedeklaration. Varen havde ikke helt de egenskaber jeg havde forventet. Det er desværre de chancer man må tage, ved at handle på internettet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Varen kom til prisen, men sammenlignet med sammenlignelige butikker tog det ret lang tid at få forsendelsen. Den længere leveringstid var dog det hele værd. Produktet er ret fedt at bruge og præcis s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sex-toy
  2. Magasin de vêtements érotiques

Écrit par l'entreprise

Vuxen.dk er din online forhandler af sexlegetøj, og så vidt vi ved, har vi Nordeuropas største udvalg af sexlegetøj og erotiske produkter fra branchens bedste mærker.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Vuxen har sendt mig et defekt produkt…

Vuxen har sendt mig et defekt produkt og jeg returneret med det samme og forlangte min penge tilbage,det er ikke sket endnu. Jeg venter stadigvæk min tilgodehavende hos Vuxen.dk,det er over 4 måneder siden. Hold jer væk fra denne firma som frarøvet kundernes penge. Jeg skrev mange e-mails direkte til Vuxen,men det har ikke hjulpet . Jeg stoler aldrig mere denne firma som behandler kunderne meget dårligt .

28 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

sexlegetøj gik i stykker efter første brug. Reklamation bliver nægtet og det hele er min åbenbart min egen fejl?

Købte en masturbator som gik i stykker(revnet) efter første brug. Fik at vide jeg ikke brugte nok glidecreme(hvordan kan i vide det?!) men det gjorde jeg. Købte en hel liter med...
Desuden begyndte silikonen også at revne UDENPÅ i "lysken" og andre tilfældige steder. Skal jeg også bruge glidecreme der??

Sendte flere billeder af det hele, men deres kundeservice er som at snakke til en væg der ikke kan huske samtalen.

De tilbød en latterlig 10% rabat på et nyt produkt... De har tydeligvis aldrig hørt om en reklamation før.

Og det der "brugerfejl" kan I godt pakke væk, da jeg har en anden silikonen masturbatnor, som slet ik er flækket eller revnet efter et års brug.

Har vitterligt aldrig oplevet dårligere kundeservice fra en dansk webshop. Tror også det mod loven om reklamation. Normalpris på produktet er vist 1300kr?! (købte det under tilbud)

PS: målene på produktet var også lidt misvisende i forhold til virkeligheden...

12 mars 2026

God stand

God stand, hurtig levering

9 mars 2026

Hej!

Tak for din anmeldelse! 😊 Dejligt at høre, at du er tilfreds med både stand og hurtig levering. Velkommen tilbage!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var lige som beskrevet

5 mars 2026

Hej Carol!

Tak for din anmeldelse! 😄

Hvor dejligt at høre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig. Vi håber, du får masser af glæde af dit køb og glæder os til at sende flere spændende produkter til dig snart!

Hurtig levering..

Hurtig levering... og gode varer 😊

4 mars 2026

Hej! Tak for din anmeldelse! 😄
Så dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med varerne. Vi håber, du får masser af glæde af dit køb og ser frem til at sende flere spændende produkter til dig snart!

Gode produkter

Gode produkter. Nem webshop.
Levering tog et par dage, men stadig mega hurtigt og bekvemt

28 février 2026

Hej Morten!

Tak for din anmeldelse! 😄
Dejligt at høre, at du er tilfreds med produkterne og webshoppen. Godt at leveringen alligevel var hurtig og bekvem!

Hurtig betjening

Hurtig betjening

25 février 2026

Tak for din anmeldelse! 😄
Så dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige betjening!

Noté 2 sur 5 étoiles

Undertøjssæt ikke returner bart - men kom løst i papæske

D.d. modtaget en pakke fra Vuxen. 2 dragter og 1 sæt undertøj. Tydeligvis Kina produkter - uagtet svensk hjemmeside og kundeservice (som jeg har været i kontakt med). Dragter svarede til lignende kvalitet af disse typer drager i one sice. Men lingeri sættet - uha… og da det var pakket i papæske UDEN brydbar emballage - tænkte jeg at jeg kunne åbne (ville jeg gøre alligevel, da jeg nødt til at se vare). Men undertøj lå løst i æske - så alt i alt - ingen mulighed for at se produktet. Det kan ikke returneres, når det er et sæt inkl trusser. Hvilket giver god mening. Men da det er ikke muligt at se produktkvalitet - giver det ikke mulighed for returnering uanset hvad. Tjaaa… klogere på netsalg igen. Men fin kundeservice og dette er årsag til 2 og ikke 0 el 2 stjerne.

20 février 2026

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt, det virker 💪❤️

18 octobre 2025

Réponse : Vuxen.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet 💪

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Ikke EU miljømrk. vare. Nødtørftig varedeklaration.

15 février 2026

Hej!

Hvis noget i din bestilling ikke lever op til dine forventninger, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at løse det.

For at kunne undersøge og rette eventuelle problemer har vi brug for en direkte dialog – at skrive her giver desværre ikke tilstrækkeligt grundlag for, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Emma, vuxen.dk

Varerne lever op til forventningerne

Varerne lever op til forventningerne
Hurtig ekspedition

13 février 2026

Hej Ronald!

Tak for din anmeldelse! ✨

Dejligt at høre, at varerne lever op til dine forventninger, og at ekspeditionen var hurtig. 💕

Velkommen tilbage!

Produktet er fint og ok

Produktet er fint og ok. Men remoten virkede ikke

3 février 2026

Hej!

Dejligt at høre, at du synes produktet er fint, men vi beklager, at fjernbetjeningen kun virkede kort tid. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med en løsning.

Quick shipment

Im happy with a fast delivery

31 janvier 2026

Hello!

Thank you for your review! 💖
We’re glad to hear you’re happy with the fast delivery. ✨

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus