Item retour gestuurd en niet volledig bedrag terug gestort. Ze rekenen retour kosten in rekening,€5 terwijl je zelf €4 betaald. In mijn geval was de som €53 -€5 retour kosten maakt €48. Ze bet... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het bestellen was erg prettig vanwege het grote aanbod in alle benodigde spullen voor mijn borstcrawl cursus die deze week van start gaat. De levering verliep ook voorspoedig.
L'entreprise a répondu
De levering was binnen de afgesproken tijd. Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en de leuke en beeldende mails waren een genot om te lezen. Al met al een fijne ervaring en zij we erg tevreden... Voir plus
L'entreprise a répondu
De zwemtas besteld en we kregen hem echt snel binnen. Dus hij kon gelijk mee op vakantie. Het is een ruime tas met veel opberg vakken. Zoals beschreven is hij waterdicht, want we hadden natte zwemkle... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Watery.nl! ALLES VOOR WATERSPORT Zwemkleding Zwemuitrusting Snorkelen Open water ❤ Klantenservice 08:00-22:00 ❤ Snelle levering ❤ +300.000 tevreden klanten
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- support@watery.nl
- watery.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 89 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Beste duik bril
Ik had al eerder een duik bril op sterkte besteld en die was heel goed. Maar nu had ik een heel andere sterkte nodig na mijn oog operatie en omdat ze zo goed waren wist ik meteen waar ik d nieuwe kon bestellen !! En het opberg etui is beter zelfs !

Réponse de Watery.nl
Jullie hadden het product dat ik zocht!!
Jullie hadden het product dat ik zocht, was goede prijs én werd op tijd geleverd. Volgens afspraak. Goed verpakt. Helemaal top!

Réponse de Watery.nl
Watery heeft mij niet kunnen leveren
Watery heeft mij niet kunnen leveren. Ze hebben mijn betaling nog steeds niet terug gestuurd. Erg slecht bedrijf.
Na bovenstaande zijn we 2 weken verder en heeft Watery nog steeds mijn betaling niet teruggestuurd.

Réponse de Watery.nl
Ik had waterschoenen besteld en ik…
Ik had waterschoenen besteld en ik kreeg een badpak..na over en weer bellen heb ik de badpak teruggestuurd maar nog geen waterschoenen gekregen. Besteld op 15 juni, het is nu 4 juli. Graag mijn geld terug aub.
DO NOT SHOP AT WATERY
DO NOT SHOP AT WATERY! Most horrible webshop I've ever experienced. Ordered something on May 17th. It took weeks for the package to be delivered because 'it was lost at the delivery service'. I asked for my money back because it took so long. They refused to do so because 'the package had to be found first'. Then they confirmed that my money would be reimbursed. That is now also weeks ago and I still have not received one euro. They are scammers and they are playing games with me now. DO NOT SHOP! And now they will write a nice response on this review that they are sorry and they will get in touch blabla but that is also a lie.
Ik wou eigenlijk starten met een negatieve ster !
Ik wou eigenlijk starten met een negatieve ster maar blijkbaar niet mogelijk. Ik heb voor het eerst iets besteld bij Watery, ik heb voor het eerst iets besteld waar ik verzendkosten heb voor betaald omdat ik het zéker asap wou ontvangen. Mijn bestelling gebeurde maandag 29 juni je rond de middag...ik had dringend een zwembadje nodig voor de komst/opvang van mijn kleinkinderen. Intussen, na méér dan 3 volle werkdagen, weet ik zelfs nog niet wanneer de levering zal plaats vinden. We hadden al een bericht ontvangen dat het pakketje was toegekomen in de buurtwinkel(levering á huis was ook al niet mogelijk!) maar bij aankomst aan de buurtwinkel bleek het om een vergissing te gaan= pakketje werd nog steeds niet geleverd ! Mensen ; bestel liever bij een andere firma !!!
Goede producten
Snelle levering, goede duidelijke service, goede kwaliteit/prijs verhouding en de maten komen overeen met wat je besteld.

Snelle levering.
Snelle levering.
Helaas kan ik niet veel met de maattabellen en heb ik tot drie keer toe de zwemsokken terug moeten sturen omdat ze steeds niet passen.
Ik heb op meerdere websites gekeken…
Ik heb op meerdere websites gekeken voor een nieuw zwemvest voor mijn dochter van 6 jaar. Vele waren niet duidelijk en na contact proberen te leggen de met klantenservice daarvan(dat kreeg ik dus niet) vond ik na enige tijd zoeken Watery.nl Ik kende de site niet maar na een aantal minuten surfen wad het mij duidelijk. Goede duidelijke info en had het vest na 2 dagen in huis. Petje af voor Watery.nl en bedankt.

Réponse de Watery.nl
Goede kwaliteit van de producten
Goede kwaliteit van de producten, maten zijn goed aangegeven en paste daarom perfect.
Snelle levering en goed verpakt.

Zwembad besteld lang op moeten wachten
Zwembad besteld lang op moeten wachten
Echter de bovenste rand blijft leeg
Bad bestaat uit drie randen
Na overleg en foto’s te hebben gestuurd van het kapot geleverde produkt
Krijg ik te horen
U kunt of een tegoed bon of iets anders uitzoeken
Met dit warme weer al ondertussen een nieuw bad gekocht in fysieke winkel
Nu zit ik dus met een bad waar ik geen geld voor terug krijg
Ook worden de mails in het Deens beantwoord
Ik heb gewoon recht op geld terug en wil dit bad wat kapot is retour sturen

Réponse de Watery.nl
Wat een prachtige kleur zeemieerminpak
Wat een prachtige kleur zeemieerminpak. Kleindochter werd zes en de kleinste maat past perfect. De hele middag in het tuinbad gezeten. Helaas was de set met bovenstukje uitverkocht. Daar moet ik nog wat op verzinnen. Levering duurde wat langer: Floor de hittegolf?
Mag de pret niet drukken want de staart kwam nog op tijd voor de verjaardag. Vin lijkt stevig; stof trouwens ook.

MP3 speler voor zwemmen besteld
MP3 speler voor zwemmen besteld. Werd heel snel bezorgd en werkt perfect. Dik tevreden. Voortaan al mijn zwemspulletjes hier kopen :)

Réponse de Watery.nl
Twee maanden wachten, geen product
Op 2 mei plaatste ik bij Watery een bestelling onder nummer NL1036775. Het pakket is nooit aangekomen.
Er volgde een onderzoek bij de vervoerder, waarvoor mij gevraagd werd dertig dagen te wachten. Die termijn liep af zonder enige uitleg, en na een nieuwe mail werd er een nieuwe bestelling verzonden, NL1040484, die als vervanging moest dienen en die op haar beurt zes dagen onaangeroerd bleef liggen voordat er alsnog iets verzonden werd. Op dat punt heb ik Watery schriftelijk in gebreke gesteld, met een laatste termijn van zeven dagen om alsnog correct te leveren. De klantenservice reageerde met de mededeling dat opnieuw een zoekopdracht bij de vervoerder was gestart, in dezelfde sussende toon als voorheen en zonder één woord over de gestelde termijn.
Toen die termijn ongebruikt verstreek, heb ik de overeenkomst ontbonden en terugbetaling geëist. Het antwoord luidde dat de bestelling inmiddels al verzonden was en daarom niet meer geannuleerd of terugbetaald kon worden. Dat antwoord gaat voorbij aan de zes dagen stilstand die daaraan voorafgingen en aan het feit dat de overeenkomst op dat moment al rechtsgeldig was beëindigd.
Ik ben zeer ontevreden over de hele afhandeling, van de eerste vertraging tot dit laatste antwoord. Het voelt als pure oplichting.
Met twee bestelnummers, bijna twee maanden wachttijd en zonder product of restitutie, vermoed ik inmiddels opzet: onderzoekstermijnen die telkens precies lang genoeg lijken om een klant uit te putten.
Bestel hier alleen als je bereid bent je geld te verliezen of weken te besteden aan e-mails die niets oplossen.
Tevens lijken de reacties hier op Trustpilot en in de mailwisseling nietszeggende AI-onzin te zijn.

Réponse de Watery.nl
very expensive and inconvenient return
the return is extremely expensive and inconvenient. I paid 5 euros for delivery and 9 euros for return for 45 euro swimsuit... I also have to print the label! The reason for return - the size chart on the watery website was misleading, the swimsuit that I ordered was literally 2 size smaller than I expected

L’expérience Trustpilot