Lisez les avis des autres
I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get... Voir plus
L'entreprise a répondu
Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app. Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
zeer adequaat geholpen door Frederique
Goede begeleiding door Nick
Aanvankelijk kreeg ik een standaard antwoord met suggesties per mail. Maar toen ik reageerde dat dat niet de oplossing was, werd ik gebeld door Nick van de klantenservice. Hij dacht met me mee en heeft mij vriendelijk en geduldig uitstekend geholpen om mijn probleem op te lossen!
Compliment
Medewerkers (Chanelle en Jayden) zijn bijzonder klantvriendelijk, hebben kennis van zaken en zijn oplossingsgericht. Compliment!

Réponse de We-ID
Omdat Frederique de enig persoon is en…
Omdat Frederique de enig persoon is en was die mijn grote probleem met We/ID serieus heeft genomen en bereid was om niet allen mij als klant met een serieuze klacht, probleem echt te helpen. Zij blonk uit t.o.v. alle anderen die mij niet serieus namen…! Helaas.
Rob Keller

Zeer correct geholpen
Zojuist gebeld vanwege een probleem en gesproken met Frederique.
Ze heeft me zeer deskundig geholpen, rustig en duidelijk alles uitgelegd waarna alles weer is opgelost.

Réponse de We-ID
Met goede redenen hebben we we-id… opgezegd.
Met goede redenen hebben we we-id account opgezegd. Helaas net te laat, waardoor we nog een jaar aan we-id vastzitten. Geld netjes van rekening gehaald, maar account is wel gesloten. Terwijl we er nog een jaar aan vastzitten. Al een maand bezig en veel mailtjes verder, nog steeds geen toegang.

Nathalie
Nathalie , de mevrouw aan de telefoon dacht goed mee en bood een betere en snellere oplossing aan! erg tevreden

Réponse de We-ID
Just go with any other platform than this one if you want to avoid headaches
I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get responses.
When I finally got all the signatures from our CEO etc. to process the application, I sent all documents over and they have just contacted me that they lost them and cannot process my application and that I'd have to start all over again. This is SO frustrating I do not have words

Réponse de We-ID
Telefonisch onbereikbaar en geen antwoord op mail
Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app.
Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bij de NVWA te kunnen doen maar dit duurt al een maand en vandaag besloten , na contact met NVWA , om een andere partner te kiezen.
Schande

Telefonische bereikbaarheid zwaar…
Telefonische bereikbaarheid zwaar ondermaats, na 45 minuten in de wacht gestopt, de reactie termijn op email is eerder 14 dagen dan de genoemde 2 dagen.
Na interventie van we-id is mijn probleem opgelost, waardering bijgesteld

wat een drama
wat een drama om iemand aan de lijn te krijgen, voor een organisatie van dit formaat verwacht je niet dat er 25 min voorbij gaat voordat je iemand te spreken krijgt.
De mail werkt niet, bereikbaarheid is SLECHT en de oplossing daar spreken we maar niet over, maar wel €45 p/j moeten betalen voor een service die je maar 1x per jaar gebruikt.
Maak een oplossing voor eenmalig gebruik zodat het betaalbaar is , voor €10 verwacht ik geen service maar voor €45 en dan niet werken en niet bereikbaar zijn is 1 ster

Kundige hulp
Het duurde wel een tijdje, een kwartiertje voordat ik iemand aan de lijn had. Maar toen ik eenmaal Frederique aan de lijn had, ging alles van een leien dakje.
Ze hielp me heel kundig en heel vriendelijke en geduldig met mijn probleem. Dus door haar hulp was mijn probleem geen probleem meer en was dat dus opgelost

Réponse de We-ID
Ik heb de support nodig en kan ze al de…
Ik heb de support nodig en kan ze al de hele week niet bereiken. Al 4 x half uur aan de telefoon gehangen en natuurlijk ook een email gestuurd. De 2 werkdagen dat ik op antwoord zou moeten wachten zijn er inmiddels al 4.
2 dagen later: met het directe telefoonnummer ben ik snel en goed geholpen door Sem. Dank.

Totaal onbereikbaar
Totaal onbereikbaar, bandje is standaard ingesproken dat het "onverwacht" druk is. Probeer een vraag te stellen over een factuur, omdat men dreigt met een incassobureau. Twee keer langer dan een uur in de wacht, "proberen" binnen twee werkdagen te reageren per email, maar doen ook dat niet.

Meedenkend / behulpzaam
Wegens wijziging bedrijfsvorm snel Eherkenning nodig. Makkelijke stappen doorlopen met aanvraag, per post opgestuurd. Via mail snel vriendelijk antwoord en hulp! Na afronding werd ik nog even gebeld, TOP!

alsnog vriendelijk opgelost
Wat lange wachttijd per telefoon, nadat er niet was gereageerd op verzoek per mail. Vervolgens Frederique aan de lijn gehad die zeer vriendelijk het probleem heeft opgelost en even aan de lijn bleef om te wachten of ik daadwerkelijk kon inloggen bij de betreffende organisatie. Pluim.

Ordinaire oplichting!
Edit;
Ik heb wel degelijk contact opgenomen. Daarin werd me eerst voorgesteld als het te betalen bedrag kwijtgescholden werd, om mijn review te veranderen. Aangegeven daar best toe bereid te zijn. Hierop kreeg ik als antwoord dat er besloten is het bedrag toch niet kwijt te schelden. Dus onderstaande reactie klopt wederom niet!!
Telefonisch contact opgenomen met we-id op 22 april om mijn abonnement op te zeggen. Deze zou op 1-7 automatisch verlengd worden.
Mij werd verteld dat de opzegging verwerkt wordt en dat er vanuit mij geen verdere actie werd verwacht.
Tot mijn verbazing ontving ik op 8 juli een factuur waarin werd aangegeven dat mijn abonnement met een jaar verlengd is en dat er 23,90 geïncasseerd wordt. Ik heb gelijk op deze mail geantwoord dat ik reeds mijn abonnement heb opgezegd en dat ik vermoed dat het om een misverstand gaat.
Hierop heb ik tot op heden nog geen reactie gehad.
Na 1,5 week heb ik dan maar telefonisch contact opgenomen, omdat ik geen gebruik maak van de dienst en dus geen nieuw abonnement wil. Na 45 minuten in de wacht te hebben gestaan werd ik te woord gestaan.
Mij werd duidelijk gemaakt dat ik te laat ben met opzeggen. Toen ik aangaf dat ik dit reeds op 22 april telefonisch heb gedaan werd mij verteld dat opzeggingen telefonisch niet mogelijk zijn en dat daarom automatisch mijn abonnement is verlengd. Ik heb aangegeven dat ik het hier niet mee eens ben. Er is mij 22 april verteld dat het geregeld is en dat er geen actie meer nodig is.
In plaats van een excuus voor de door we-id gemaakte fout, werd er aangegeven dat als ik de 23,90 niet zou betalen, ik een betalingsherinnering zou ontvangen en dat als ik nog niet betaal er incassokosten in rekening worden gebracht.
Belachelijk!!

Réponse de We-ID
Snel, goed en exact geholpen worden
ik had een probleem niet btw-aangifte te kunnen doen via We-ID omdat een aantal bv's onzichtbaar waren. Ik heb veel mensen gesproken, van belastingdienst tot Signicat etc. totdat ik gisteren jullie medewerkster sprak die mij in 5 minuten uit de misere hielp, en me begeleidde door het proces. Dank en hulde

Réponse de We-ID
Maanden verder en nog steeds geen toegang
Ik heb een eHerkenning aangevraagd, het aanvraagformulier ondertekend en per post verstuurd. De betaling werd direct geïncasseerd, maar daarna heb ik nooit een activeringslink of verdere instructies ontvangen.
Toen ik contact opnam, kreeg ik te horen dat mijn activeringslink was verlopen. Dat is opmerkelijk, omdat ik deze activeringslink nooit heb ontvangen. Vervolgens moest ik een wijzigingsformulier invullen, ondertekenen en opnieuw per post opsturen om een nieuwe activeringslink aan te vragen.
Ook na deze procedure heb ik opnieuw geen activeringslink ontvangen. Hierdoor heb ik betaald voor een dienst waarvan ik nog steeds geen gebruik kan maken.
De communicatie en afhandeling zijn naar mijn mening onder de maat. Ik had verwacht dat een probleem als dit snel en klantvriendelijk zou worden opgelost, maar in plaats daarvan moest ik onnodig veel tijd en moeite steken in een probleem dat niet door mij is veroorzaakt. Helaas kan ik We-ID op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

Geweldig geholpen door Frederique
Geweldig geholpen door uw medewerkster Frederique Erg accuraat en uitermate behulpzaam en geduldig, Dit was een aangename verrassing na een wachttijd van 30 minuten. Frustratie hierover was snel vergeten door de zeer professionele en vriendelijke benadering door Frederique. Complimenten.
Wim van der Heijden.

L’expérience Trustpilot