We-ID Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvankelijk kreeg ik een standaard antwoord met suggesties per mail. Maar toen ik reageerde dat dat niet de oplossing was, werd ik gebeld door Nick van de klantenservice. Hij dacht met me mee en heef... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app. Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had een probleem niet btw-aangifte te kunnen doen via We-ID omdat een aantal bv's onzichtbaar waren. Ik heb veel mensen gesproken, van belastingdienst tot Signicat etc. totdat ik gisteren jullie me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de saisie de données

Écrit par l'entreprise

We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door…

Ik ben ontzettend goed geholpen door Chantal van We-ID. Ze heeft echt met mij meegedacht en ervoor gezorgd dat ik onnodige extra kosten heb bespaard die ik anders had moeten betalen.

Wat ik vooral erg waardeer, is dat zij haar woord is nagekomen. Ze gaf aan dat ze mij zou terugbellen en dat heeft ze ook daadwerkelijk gedaan, precies zoals afgesproken. Daarnaast heeft ze op dezelfde dag alles voor mij geregeld, wat mij veel rust gaf.

De communicatie was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Het contact voelde heel prettig en betrouwbaar.
Nogmaals bedankt Chantal voor de uitstekende service!

18 décembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de positieve. Fijn dat u een goede ervaring met juiste communicatie heeft ervaren. Hier krijgen wij nog meer energie van.

Het probleem is opgelost

Het probleem is opgelost, dankzij het meekijken in de systemen door een vriendelijke medewerker

24 novembre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor de positieve review. Fijn om te horen dat het probleem is opgelost. Mocht het in de toekomst nog eens voorkomen weet u ons te vinden!

Dienstverlening WE-Id door Tamara

Dienstverlening WE-Id door Tamara
Wij zijn snel en op een deskundige wijze geholpen door deze medewerkster. Ook de zeer vriendelijke benadering valt te waarderen.
UZ de Meule BV

21 novembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de prachtige review. We zijn erg blij dat onze medewerker aan je verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Telefonisch goed en snel bereikbaar.

Telefonisch goed en snel bereikbaar.
Goed luisterend oor, oplossing gericht en snelle bevredigende oplossing en afhandeling.

20 novembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de mooie review. Wij zijn blij om te horen dat zowel de oplossing als de telefonische bereikbaarheid goed is bevallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

de snelheid van werken was prachtig

de snelheid van werken was prachtig. het aanmelden van de personen was erg moeilijk. daarvoor heb ik een persoon extra in moeten schakelen

30 septembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de positieve review. We streven ernaar om het aanmeldproces zo gemakkelijk mogelijk. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze medewerker.

Hulp

Wij zijn zeer goed geholpen ze was zeer geduldig met ons

17 novembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de positieve review. We waarderen het dat u een review heeft achtergelaten over het fijne contact.

Wat een slechte klantenservice

In eerste instantie abbo met 3 jaar verlengt zonder voorafgaande waarschuwing. Nu wil ik per einde van lopende periode opzeggen krijg ik als antwoord dat ik me dan maar moet verwijderen, maar dan kan ik het middel niet meer gebruiken. Dat wil ik niet en dus vraag ik ze gewoon om per einde looptijd contract te beëindigen, maar krijg gewoon geen antwoord. Erg slecht dit.
Na telefonisch contact is het probleem opgelost.

12 novembre 2025

Beste,

Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Graag komen we met u in contact over deze case en kijken graag naar de mogelijkheden hoe we dit kunnen oplossen. Wilt u contact opnemen met +31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Perfect geholpen (na lang wachten)

Voor de telefonische hulp zou ik 5 sterren geven. Anouk heeft mij goed geholpen en mijn vragen weten te beantwoorden. Dus alles is weer opgelost.

Helaas stond ik daarvoor wel ruim 10 minuten in de wacht en moest ik bellen omdat er niet op mijn mail gereageerd werd.

Beste,

Dankjewel voor de positieve feedback. Ondanks de wachttijd heeft u toch een positieve ervaring gehad. Daar zijn we blij mee. Wij proberen dagelijks onze diensten te verbeteren en zullen dit ook meenemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anouk heeft het goed en snel opgelost

Anouk gaf mij een snelle en duidelijke uitleg over de status en de oplossing van mijn vraag

Beste,

Fijn om te horen dat Anouk je zo goed heeft geholpen. Dankjewel voor de goede review.

Noté 4 sur 5 étoiles

Anouk heeft mij zeer vriendelijk…

Anouk heeft mij zeer vriendelijk geholpen waardoor het verlengen van de licentie zo geregeld was dank daarvoor.

Beste,

Dankjewel voor de positieve review. We stellen je mening erg op prijs.

Goed geholpen door Chantal

Goed geholpen door Chantal. Al mag de bereikbaarheid per telefoon wel wat sneller verlopen. Heb een keer 30 min in de wacht gestaan en heb het toen opgegeven.

10 novembre 2025

Beste,

Dankjewel voor de positieve review. Fijn dat u een vebetering achterlaat. Op deze manier weten wij hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. We gaan hiermee zeker aan de slag.

Vriendelijk en kundig

Pearl heeft mij op een vriendelijke en kundige manier geholpen

31 octobre 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de positieve review.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik sluit me aan bij veel reviews

Ik sluit me aan bij veel reviews. 3 accounts onder 1 user naam. Alles geblokkeerd omdat 1 van de accounts niet voldaan was (bedrijf was inmiddels gestopt). Ook na betaling nog geen toegang tot de andere accounts

Na mailen, bellen en nog meer bellen nog steeds geblokkeerd. Denk 2 keer na voor je hier wat afsluit.

Zeer onvriendelijk qua klantenservice

Na review geplaatst te hebben, bellen ze je wel terug. Nu eindelijk contact en probleem opgelost.

13 octobre 2025

Beste,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze diensten. Zoals je het beschrijft zou niet moeten kunnen. Graag komen we met je in contact op dit op te lossen. Kunt u contact met ons opnemen doormiddel van sales@we-id.nl of bellen naar 088-0120282.

Alvast bedankt.

We-ID

Edit: ondertussen hebben wij contact opgenomen met de klant en het misverstand uitgelegd en nogmaals excuses gemaakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik al een keer had gebeld en hier…

Omdat ik al een keer had gebeld en hier al heeeel lang mee bezig ben. Bij elke tot vandaag gebelde gemailde instantie tegen een muur aan liep. Deze vriendelijke medewerker genaamd Pearl, mij binnen 5 min. er door heen helpt en dat terwijl het niet heel veel voorstelde de reden waarom ik niet kon inloggen. Waarom kon dat vorige week of eerder dan niet worden medegedeeld stapsgewijs via de mail.

27 octobre 2025

Beste,

Dankjewel voor de positieve review. Wij snappen het dat het vervelend kan zijn om niet direct een oplossing te krijgen. Goed om te horen dat u vervolgens zo goed geholpen bent.

netjes

erg prettig en vlot geholpen.

27 octobre 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je goede ervaring. Wij zijn blij dit te horen van u.

goede ervaring

Goede ervaring; medewerker luistert goed, duidelijke geduldige uitleg gehad via telefoon. Wel 20 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand te spreken kreeg.

17 octobre 2025

Beste,

We zijn erg blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. We doen ons best de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Bedankt voor u geduld.

ketenmachtingen aanvragen voor intermediar

Telefonisch goed geholpen met het aanvragen van ketenmachting voor een arbodienst die namens ons kan handelen richting het uwv. Prima to the point geholpen dank!

16 octobre 2025

Beste,

Dankjewel voor de goede review. Wij zijn blij om te horen dat wij u het juiste advies hebben kunnen geven. U ook bedankt voor het plaatsen van deze review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg prettig gesprek en zeer goed…

Erg prettig gesprek en zeer goed geholpen

16 octobre 2025

Beste,

Hartelijk dank voor het positieve review. Goed om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Onduidelijke UI maar wel goed geholpen

Laten we zeggen dat de interface van het We-id dashboard niet bepaald prijswinnend is. Een simpele aanpassing lijkt een onmogelijke taak. Op het hoogtepunt van deze frustratie een supportticket ingestuurd met de vraag hoe ik dat kan wijzigen. Kort daarna gebeld door een vriendelijke medewerker (Chanelle) die mij telefonisch heel goed heeft geholpen om dit aan te passen. Lang verhaal kort: misschien niet het handigste dashboard maar wel prima support.

13 octobre 2025

Beste,

Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat u het contact met onze support als fijn hebt ervaren. We werken dagelijks om onze interface te verbeteren. En doen ons best om dit zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn vraag werd op een prettige manier…

Mijn vraag werd op een prettige manier afgehandeld door een behulpzame, vriendelijke medewerkster.

10 octobre 2025

Beste,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact met ons en dat we je hebben kunnen helpen.

We-ID

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus