Welles Tuinhout Avis 81

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne aankoop! De Boerderij Stier schommel met Ei-basket is inmiddels mijn favoriete plekje om te genieten van een boek in de zon. Het Douglas hout werdt netjes en snel geleverd met alle bi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer zeer slecht. Slechte kwaliteit hout, heel veel stukken hout scheef. Stukken beschadigd bij levering, ze hebben wel die stukken na geleverd maar 2 vaste panelen waren kapot en hebben... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn bij Welles Tuinhout geweest om speeltoestellen te bekijken. We kregen heel erg goed advies. Op een rustige niet dwingende manier werden we geadviseerd over de mogelijkheden. We hebben het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi en groot assortiment, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar!! Ik ben zeer tevreden met de aankoop van het speelhuisje voor mijn kindje. Duidelijke handleiding en lieve klantenservice! Ik was net... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardin

Écrit par l'entreprise

Welles Tuinhout is specialist in houten speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, skelters, en overig buitenspeelgoed zoals schommels, zandbakken en picknicktafels. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, veranda's, schuurtjes e.d.. Wij hebben een grote showroom/showtuin waar bijna alle producten opgesteld staan. Wij bestaan sinds 2015 en staan bekend om onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Prima speelhuis met roestige schroeven.

Het speelhuis op zich is prima. Toen ik enkele planken verwijderde, merkte ik dat de schroeven flink verroest waren. Ook de bevestigingsschroen van de voetstappen van de klimwand roesten enorm. Omdat de wand schuin staat en de voetstappen ook, blijft er altijd water in staan. De voetstapjes zijn dus blijvend lelijk door de roest. Ik heb contact hierover gehad met Welles Tuinhout. Men zei dat de schroeven niet bedoeld zijn om los te draaien?! Door de leverancier van de schroeven zijn ze veilig verklaard. De optie die ik aandroeg om de klant te laten kiezen voor roestvrije schroeven werd weggewoven. Zou te duur worden. Kan de klant toch zelf beslissen!

1 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel blij met het speeltje de Panter

Wij zijn heel blij met het speeltje de ‘panter’. Onze dochter is er heel blij mee. De beschrijving is duidelijk het vergt alleen veel zorgvuldigheid bij het in elkaar zetten. Van te voren alles goed uitzoeken maakt het prima te doen.

7 juin 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Niet duur, maar kwaliteit is matig.

Een tuinschommel besteld die niet al te duur was. Wel jammer dat de bouten niet afgebraamt waren, waardoor een moer vast kwam te zitten en deze ook niet meer lost te krijgen was. Daarnaast is de stijfheid in de zijwaartse richting niet zo heel groot waardoor ik een aantal extra latten heb bij moeten zetten.

10 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

prima bedrijf, communicatie kan beter

Levering liet iets langer op zich wachten dan verwacht/beloofd. Volgens de mail was de levering al onderweg, echter was dit niet het geval.

12 mei besteld 30 mei geleverd. iets langer dan de beloofde 6 werkdagen.

Qua communicatie valt er nog winst te behalen. verder uiteindelijk het pakket ontvangen. moet nog in elkaar gezet worden. maar tot dusver ziet het er netjes uit.

Bedankt!

30 mai 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer fijne speelhuis voor de kinderen

Zeer fijne speelhuis voor de kinderen! Heel degelijk materiaal, vlotte levering, zeer mooi hout en een uitstekende dienst na verkoop! Raden we absoluut aan.

De handleiding bestond uit een paar deeltjes, waardoor het eerst wat verwarrend was, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

23 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Houden zich niet aan de afspraken wat betreft levering. Totaal niet vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk ook nog de verkeerde daklijsten van het huisje ontvangen en nog een onderdeel wat we missen maar wel overal op de foto’s staat.

18 mai 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Een leuk product maar slechte service

Een leuk product waar kinderen heel veel lol van hebben.
Kwaliteit is in orde, het hout heeft weinig fouten en dimensies kloppen over het algemeen goed.
Wat fout gaat is een onvolledige handleiding voor de extra’s - het bevestigen van een glijbaan is geen wetenschap maar bij de trapleuning hoort een en ander wel goed te worden aangebracht. Het ontbreken van een handleiding van deze onderdelen maakt de bouw ineens giswerk. Onnodig.
De bijgeleverde schroeven zijn van goede kwaliteit - het aantal benodigd en schroeven laat te wensen over. Soms teveel, soms te weinig en vooral misgrijpen is vervelend.
Er moet beter worden gecontroleerd op de geleverde onderdelen; grondankers leveren van 70x70 bij palen van 90x90 is niet oké. Het pakket kan online hierop niet worden beoordeeld en ook niet wanneer het pakket geleverd wordt (want ingepakt). Het leverde een extra rit naar de bouwmarkt op.
Het leveren van het pakket is een lachertje en gebeurd ARBO-onveilig: 1 man op pad sturen met een aanhanger vol speelhuispakketten (4 stuks, dit huisje weegt 230kg) is onverantwoord. Het pakket werd dmv een paar balken van de aanhanger gewrikt om vervolgens erlangs naar de straat te glijden. Resultaat; schade aan wat planken en een vervoerder met een ernstige bloeduitstorting op zijn knie nadat hij klem kwam te zitten tussen pakket en aanhanger. Zo ga je niet met mensen om.

4 avril 2024

Uitstekend

Schommel eenvoudig te bestellen, snel antwoord op mijn vraag per mail. En heel snelle levering. Kwaliteit ook heel goed.

26 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Periscoop besteld maar krijg een…

Periscoop besteld maar krijg een telescoop opgestuurd...

Na even contact te hebben gehad hierover is het betreffende item alsnog opgestuurd en ter compensatie mogen we 'verkeerde' artikel houden. Nu hebben we een periscoop EN telescoop op ons speelhuisje 🙂

5 décembre 2023

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf, telefonisch snel bereikbaar. Ben verder niet langs geweest. Klein verbeterpuntje; de bezorger kwam veel eerder dan de planning was. 9:30 ipv tussen 14 en 16 uur. Gelukkig was ik thuis. Bezorger was erg vriendelijk!
En het zou fijn zijn als de montage handleiding direct bij de levering meegeleverd wordt. Ben erg benieuwd hoe de schommel is zodra die staat!

17 octobre 2023

Tevreden koper!

Duidelijke site. Leuke foto’s. Ook foto’s van hoe de kopers hun huisjes nadien hebben geschilderd of geplaatst. Snelle en correcte levering.

28 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, vriendelijke kerel kwam het speelhuis brengen. Het was compleet, en de instructie die bij het pakket zat was ook duidelijk.

11 juin 2023

Goed

+ Antwoord gekregen in een redelijk tijd om mijn vragen per mail.
+ Alles netjes en op tijd geleverd.
+ Huisje (Schildpad) is kwaliteit lijkt goed maar dit kan je pas echt zien na een aantal jaar ;).

+/ - Op de site staat netjes aangegeven dat de levering later komt i.v.m. de drukte. Er staat alleen niet hoeveel langer. Voor mij was dit lastig omdat het een cadeau voor mijn dochter betrof. Wel netjes antwoord per mail gehad dat het optijd geleverd zou worden voor de datum wat ik wilde.

18 juin 2023

Top!!

Vriendelijk personeel, mooie showtuin en kinderen mogen alles uitproberen. Personeel denkt met je mee en komt als het nodig is met alternatieve ideeën. Bezorging is top en ook de bezorgers denken mee wanneer nodig is. Al met al een top ervaring!!

6 juin 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus